Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- hule_barca
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Koja razlika u game impactu između Juke i Enesa, šta je ovo.
Enesu više niko i ne vjeruje od saigrača, ne znam je li dobio ijednu upotrebljivu loptu, a a druge strane i ne trudi se nešto posebno da sudjeluje u igri, kako u napadu, tako i u odbrani. Njegova rola je izgleda da čeka otpatke, pa šta pokupi.
S druge strane Juka nebo i zemlja spram Enesa. U odbrani toranj, u napadu dosta koristan sa konstantim screenovima i dosta dobrim stvarima. Malo je škripala završnica u par napada, ali ne postoji centar koji jednako kvalitetno igra u oba pravca, tako da je do Juke na koju će se stranu opredijeliti. Očigledno je da on više uživa u tome da doprinese timu, nego što gleda lični interes.
Enesu više niko i ne vjeruje od saigrača, ne znam je li dobio ijednu upotrebljivu loptu, a a druge strane i ne trudi se nešto posebno da sudjeluje u igri, kako u napadu, tako i u odbrani. Njegova rola je izgleda da čeka otpatke, pa šta pokupi.
S druge strane Juka nebo i zemlja spram Enesa. U odbrani toranj, u napadu dosta koristan sa konstantim screenovima i dosta dobrim stvarima. Malo je škripala završnica u par napada, ali ne postoji centar koji jednako kvalitetno igra u oba pravca, tako da je do Juke na koju će se stranu opredijeliti. Očigledno je da on više uživa u tome da doprinese timu, nego što gleda lični interes.
Mes Que Un Club
nemam pojma...u onim zadnjim tekmama kada su gubili, pisao sam da bi njegovu ulogu u timu mogao i kamenjas odigrati npr. Tako je i bilo, totalno zapostavljen, a onda i on fulao sve i svasta. ja pisem ono sto gledam tu odredjenu noc, ne mogu ja u noci kada dzeko fula penal, pisati o njegovoj tituli sa wolfsburgom npr.

ekipa se kompletna digla, spominjali su taj neki 'tim bilding'. Ako uspiju ovo odrzati do/za play off, bice opasni za sve protivnike a jako,mozda i naibitnije im je da nurk ostane zdrav jer on im je defanzivno najbitniji. gore ce u svakoj tekmi valjda jedan od 4 indijanca poluditi.
Istina. Juka je strasan u oba pravcahule_barca je napisao/la: ↑03 maj 2021, 04:24Koja razlika u game impactu između Juke i Enesa, šta je ovo.
Embiid bi polomio oba koljena...
krme krme kme kmeTekashi je napisao/la: ↑03 maj 2021, 04:28Istina. Juka je strasan u oba pravcahule_barca je napisao/la: ↑03 maj 2021, 04:24Koja razlika u game impactu između Juke i Enesa, šta je ovo.
Embiid bi polomio oba koljena...

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- Felixians4
- Kontakt:
tko je rekao da su zubac i poeltl bolji od Nurkića. Ili Brook Lopez? Zanima me
znas kakav je nas narod,odigra 5 losih tekmi odmah je za Cedevite,3 dobre odma bolji od Embiida.Felixians4 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 04:45tko je rekao da su zubac i poeltl bolji od Nurkića. Ili Brook Lopez? Zanima me
Realno.LloriS je napisao/la: ↑03 maj 2021, 04:39krme krme kme kmeTekashi je napisao/la: ↑03 maj 2021, 04:28Istina. Juka je strasan u oba pravcahule_barca je napisao/la: ↑03 maj 2021, 04:24Koja razlika u game impactu između Juke i Enesa, šta je ovo.
Embiid bi polomio oba koljena...![]()
![]()
![]()

Stvarno se ovdje otislo previse,tema je Jusuf Nurkic,trebala bi moderacija malo da poradi.
- Felixians4
- Kontakt:
isključivo od druge strane,ja se držim teme uvijek. došao,napisao repliku,svi skočili,izvrijeđali i ovaj ne staje(moje ovo s bipolarnim se može protumačiti uvredom,al nije nego mi nije jasno kako je u toliko kratkom roku DVAPUT okrenuo za 180 stepeni stav po tom pitanju)
-
- Kontakt:
Ma loš mu speed , nemoj mu zamjeriti . Dobar je on momak , ali ima ovakvih prenosa ...Felixians4 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 05:32isključivo od druge strane,ja se držim teme uvijek. došao,napisao repliku,svi skočili,izvrijeđali i ovaj ne staje(moje ovo s bipolarnim se može protumačiti uvredom,al nije nego mi nije jasno kako je u toliko kratkom roku DVAPUT okrenuo za 180 stepeni stav po tom pitanju)
Slažem se da nema mjesta ovakvim komentarima .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Zadnjih 10 tekmi 15 11 3,4.
Sve u svemu se vraca polako.
Sve u svemu se vraca polako.
Trojka ove sezone
38.5%
38.5%

- hule_barca
- Kontakt:
Treba posebno pohvaliti onu trojku. Neko je spomenuo da mu predugo vremena treba da se namjesti. Sinoć je poprilično brzo ispalio tricu, pošto protivnik i nije bio tako daleko, tako da je pokazao da zna i umije bolje nego što neki misle.
Mes Que Un Club
- StevieFranchise
- Kontakt:
Nagradili su ga dobre partije sa 2 šuta za poluvrijeme 

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
Bitno da je da CJ uđe u seriju 

ostat ce vjecna misterija kako je ova karikatura simons, neku noc sutao 9/9 trojke:-)
brnjo poslije toga bazen ne moze pogoditi.
igra li nurkic veceras?..hajd sto ne igraju na njega, ne moze se reci da se i njemu igra, bice da je umor+ramazan, ucinio svoje.
brnjo poslije toga bazen ne moze pogoditi.
igra li nurkic veceras?..hajd sto ne igraju na njega, ne moze se reci da se i njemu igra, bice da je umor+ramazan, ucinio svoje.
Ako ne može bolje da preskoči utakmicu nego da izigrava vodonošu.
Pa Atic bi uzeo više šuteva od Juke.
Pa Atic bi uzeo više šuteva od Juke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.