Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- hule_barca
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Koja razlika u game impactu između Juke i Enesa, šta je ovo.
Enesu više niko i ne vjeruje od saigrača, ne znam je li dobio ijednu upotrebljivu loptu, a a druge strane i ne trudi se nešto posebno da sudjeluje u igri, kako u napadu, tako i u odbrani. Njegova rola je izgleda da čeka otpatke, pa šta pokupi.
S druge strane Juka nebo i zemlja spram Enesa. U odbrani toranj, u napadu dosta koristan sa konstantim screenovima i dosta dobrim stvarima. Malo je škripala završnica u par napada, ali ne postoji centar koji jednako kvalitetno igra u oba pravca, tako da je do Juke na koju će se stranu opredijeliti. Očigledno je da on više uživa u tome da doprinese timu, nego što gleda lični interes.
Enesu više niko i ne vjeruje od saigrača, ne znam je li dobio ijednu upotrebljivu loptu, a a druge strane i ne trudi se nešto posebno da sudjeluje u igri, kako u napadu, tako i u odbrani. Njegova rola je izgleda da čeka otpatke, pa šta pokupi.
S druge strane Juka nebo i zemlja spram Enesa. U odbrani toranj, u napadu dosta koristan sa konstantim screenovima i dosta dobrim stvarima. Malo je škripala završnica u par napada, ali ne postoji centar koji jednako kvalitetno igra u oba pravca, tako da je do Juke na koju će se stranu opredijeliti. Očigledno je da on više uživa u tome da doprinese timu, nego što gleda lični interes.
Mes Que Un Club
nemam pojma...u onim zadnjim tekmama kada su gubili, pisao sam da bi njegovu ulogu u timu mogao i kamenjas odigrati npr. Tako je i bilo, totalno zapostavljen, a onda i on fulao sve i svasta. ja pisem ono sto gledam tu odredjenu noc, ne mogu ja u noci kada dzeko fula penal, pisati o njegovoj tituli sa wolfsburgom npr.

ekipa se kompletna digla, spominjali su taj neki 'tim bilding'. Ako uspiju ovo odrzati do/za play off, bice opasni za sve protivnike a jako,mozda i naibitnije im je da nurk ostane zdrav jer on im je defanzivno najbitniji. gore ce u svakoj tekmi valjda jedan od 4 indijanca poluditi.
Istina. Juka je strasan u oba pravcahule_barca je napisao/la: ↑03 maj 2021, 04:24Koja razlika u game impactu između Juke i Enesa, šta je ovo.
Embiid bi polomio oba koljena...
krme krme kme kmeTekashi je napisao/la: ↑03 maj 2021, 04:28Istina. Juka je strasan u oba pravcahule_barca je napisao/la: ↑03 maj 2021, 04:24Koja razlika u game impactu između Juke i Enesa, šta je ovo.
Embiid bi polomio oba koljena...

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- Felixians4
- Kontakt:
tko je rekao da su zubac i poeltl bolji od Nurkića. Ili Brook Lopez? Zanima me
znas kakav je nas narod,odigra 5 losih tekmi odmah je za Cedevite,3 dobre odma bolji od Embiida.Felixians4 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 04:45tko je rekao da su zubac i poeltl bolji od Nurkića. Ili Brook Lopez? Zanima me
Realno.LloriS je napisao/la: ↑03 maj 2021, 04:39krme krme kme kmeTekashi je napisao/la: ↑03 maj 2021, 04:28Istina. Juka je strasan u oba pravcahule_barca je napisao/la: ↑03 maj 2021, 04:24Koja razlika u game impactu između Juke i Enesa, šta je ovo.
Embiid bi polomio oba koljena...![]()
![]()
![]()

Stvarno se ovdje otislo previse,tema je Jusuf Nurkic,trebala bi moderacija malo da poradi.
- Felixians4
- Kontakt:
isključivo od druge strane,ja se držim teme uvijek. došao,napisao repliku,svi skočili,izvrijeđali i ovaj ne staje(moje ovo s bipolarnim se može protumačiti uvredom,al nije nego mi nije jasno kako je u toliko kratkom roku DVAPUT okrenuo za 180 stepeni stav po tom pitanju)
-
- Kontakt:
Ma loš mu speed , nemoj mu zamjeriti . Dobar je on momak , ali ima ovakvih prenosa ...Felixians4 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 05:32isključivo od druge strane,ja se držim teme uvijek. došao,napisao repliku,svi skočili,izvrijeđali i ovaj ne staje(moje ovo s bipolarnim se može protumačiti uvredom,al nije nego mi nije jasno kako je u toliko kratkom roku DVAPUT okrenuo za 180 stepeni stav po tom pitanju)
Slažem se da nema mjesta ovakvim komentarima .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Zadnjih 10 tekmi 15 11 3,4.
Sve u svemu se vraca polako.
Sve u svemu se vraca polako.
Trojka ove sezone
38.5%
38.5%

- hule_barca
- Kontakt:
Treba posebno pohvaliti onu trojku. Neko je spomenuo da mu predugo vremena treba da se namjesti. Sinoć je poprilično brzo ispalio tricu, pošto protivnik i nije bio tako daleko, tako da je pokazao da zna i umije bolje nego što neki misle.
Mes Que Un Club
- StevieFranchise
- Kontakt:
Nagradili su ga dobre partije sa 2 šuta za poluvrijeme 

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
Bitno da je da CJ uđe u seriju 

ostat ce vjecna misterija kako je ova karikatura simons, neku noc sutao 9/9 trojke:-)
brnjo poslije toga bazen ne moze pogoditi.
igra li nurkic veceras?..hajd sto ne igraju na njega, ne moze se reci da se i njemu igra, bice da je umor+ramazan, ucinio svoje.
brnjo poslije toga bazen ne moze pogoditi.
igra li nurkic veceras?..hajd sto ne igraju na njega, ne moze se reci da se i njemu igra, bice da je umor+ramazan, ucinio svoje.
Ako ne može bolje da preskoči utakmicu nego da izigrava vodonošu.
Pa Atic bi uzeo više šuteva od Juke.
Pa Atic bi uzeo više šuteva od Juke.