Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
da su pametni,odustali bi od te 6. pozicije, pa makar igrali taj play in.
idealno bi bilo da zavrse kao 5. ali tesko, ne da to mjesto doncic do kraja.
na ht sam zaspao, pregledah evo 3. dio, steta za slobodna i zicer ali mora i moramo biti zadovoljni kad uzmes ucinak iz prve..
zakljucak je da ako dame zeli, nurkic uvijek moze ici na 15-20 poena bez problema. Vjerujem da ce u play offu tako i biti, ne mogu samo trojke klepati i nadati se prolasku.
samo da se i on malo smiri jer sam sebi uzima najmanje 5 laganih poena u skoro svakom mecu.
idealno bi bilo da zavrse kao 5. ali tesko, ne da to mjesto doncic do kraja.
na ht sam zaspao, pregledah evo 3. dio, steta za slobodna i zicer ali mora i moramo biti zadovoljni kad uzmes ucinak iz prve..
zakljucak je da ako dame zeli, nurkic uvijek moze ici na 15-20 poena bez problema. Vjerujem da ce u play offu tako i biti, ne mogu samo trojke klepati i nadati se prolasku.
samo da se i on malo smiri jer sam sebi uzima najmanje 5 laganih poena u skoro svakom mecu.
velika je razlika izmedju 17 pts i 20+ pts
covjek samom sebi krade poene i vjerovatno ce ga promaseni ziceri kostati bolje reputacije, odnosno, uvijek ce ljudi govorit: "da je znao pogadjati zicere, bio bi..."
covjek samom sebi krade poene i vjerovatno ce ga promaseni ziceri kostati bolje reputacije, odnosno, uvijek ce ljudi govorit: "da je znao pogadjati zicere, bio bi..."
Zabit je napisao/la: ↑09 maj 2021, 05:39Portland je jedno liberalno smece od grada. Hipsteri, ****, narkomancine, a od ovog ljeta i ovi "protestanti" (bijela neizivljenja djeca kojima je dosadno u zivotu) koji unistavaju po prirodi veoma lijep grad. Ja vjerujem da Juka gotivi Portland jer tu ima nas jedan veoma fin dzemat i dzamija. Atlanta je ekstra grad za crnce, striptiz klubovi,rave, reperi, zlato, srebro i ostale situacije. Milvoki jeste mnogo podijeljen grad, a i ne vjerujem da ima nasih ljudi sto je vjerujem Juki mnogo bitno. Minneapolis je fin gradic, ali je prehladan.
Pa znaci nisam pogrijesio

definitivno im je bolje igrati " baraz" nego ici na Clliperse. cak i ako PG bude u Playoff P izdanju. Pojesce ih Kivi i PG zive.
I lakersi su losa opcija iako na njih ne idu, ali treba vidjeti koliko je mocan Lebron u rovitom izdanju.
I lakersi su losa opcija iako na njih ne idu, ali treba vidjeti koliko je mocan Lebron u rovitom izdanju.
Zadnjih 10 utakmica:
Jukin defrtg - 106.9
Portlandov defrtg - 110.6 (8. u ligi u tom periodu)
Inace, Portland tokom cijele sezone ima 29. defrtg lige.
Sila.
Jukin defrtg - 106.9
Portlandov defrtg - 110.6 (8. u ligi u tom periodu)
Inace, Portland tokom cijele sezone ima 29. defrtg lige.
Sila.

Pa ako mu machtup bude zubac, vjerovatno hoce odigrati dobar po, nisam bas siguran da je zubac neki pnr defender.edin139 je napisao/la: ↑09 maj 2021, 10:27Ne znam koliko im je ovo 6-to mjesto sreća.
Vjerovatno šesti ide na Clipperse.
Kako god mislim da ispadaju u prvom krugu koga god da dobiju. Ne možeš u playoff bez odbrane a stots istu ne može složiti da mu život o tome ovisi.
Nadati se samo da ce Juka odigrati konačno jedan dobar playoff sve ostalo je manje bitno.
no clippersi ce ih vjerovatno uzeti, u tome se slazemo. I ja se nadam da ce Stotts otici jer je covjek totalni podbacaj
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Najava za rocketse fox sportsa:
TOP PERFORMERS: Lillard is shooting 44.4% and averaging 28.6 points. Jusuf Nurkic is shooting 55.4% and averaging 15.1 points over the last 10 games for Portland.
TOP PERFORMERS: Lillard is shooting 44.4% and averaging 28.6 points. Jusuf Nurkic is shooting 55.4% and averaging 15.1 points over the last 10 games for Portland.
🔵⚪
- hule_barca
- Kontakt:
https://www.blazersedge.com/2021/5/6/22 ... il-blazers
Poprilično sažeto sve o Juki. Kažu da bi trebalo 32-35 minuta Juke na parketu, ako misle dogurati nešto dalje u PO-u. Teško da je realno da ima takvu minutažu na toliko mečeva u kratkom periodu.
Poprilično sažeto sve o Juki. Kažu da bi trebalo 32-35 minuta Juke na parketu, ako misle dogurati nešto dalje u PO-u. Teško da je realno da ima takvu minutažu na toliko mečeva u kratkom periodu.
Mes Que Un Club
protiv la lakersa je imao 32 mpg u playoff-u (pet tekmi)
- hule_barca
- Kontakt:
Ma može on imati 32 mpg, ali mislio sam da ne može u kontinuitetu pružati odlične partije sa tolikom minutažom, a što se vidjelo upravo u tim mečevima protiv Lakersa, kada je nakon odličnog prvog meča počeo padati, kao i cijela ekipa, mada je činjenica da je taj Bubble bio izrazito naporan nakon povratka poslije povrede, još na to dodamo smrtni slučaj, ali ove sezone je samo 2, 3 puta išao 30+ minuta, tako da očekivati toliko minutažu u PO-u i kvalitet na visokom nivou, ne znam koliko je realno.
Mes Que Un Club
Treba mu kontinuitet utakmica i da bude u formi kao sto sada jeste. Kada je to slucaj, moze on igrati 32 mpg bez problema i biti produktivan u PO jer nema b2b utakmica, pa ne moze me niko ubijediti da guzonja Jokic ima vise kondicije od jusufa.hule_barca je napisao/la: ↑10 maj 2021, 03:24Ma može on imati 32 mpg, ali mislio sam da ne može u kontinuitetu pružati odlične partije sa tolikom minutažom, a što se vidjelo upravo u tim mečevima protiv Lakersa, kada je nakon odličnog prvog meča počeo padati, kao i cijela ekipa, mada je činjenica da je taj Bubble bio izrazito naporan nakon povratka poslije povrede, još na to dodamo smrtni slučaj, ali ove sezone je samo 2, 3 puta išao 30+ minuta, tako da očekivati toliko minutažu u PO-u i kvalitet na visokom nivou, ne znam koliko je realno.
No u Portlandu su sada jako obazrivi jer je imao covjek dosta povreda, od toga su neke bile jako nesretne tako da jednostavno gledaju da mu ustede svaku nepotrebnu minutu i da ga postede za PO sto je potpuno ispravno.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
vidjecete kad ga rich paul sljedece godine odvede u la lakerse kao pomoc lebronu i davisu :kafa:
Epi bi bio najsretniji covjek na svijetu
mada ne znam koliko je to izvodljivo za LAL.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
kako ga on popularno naziva, "bivol iz zivinica" hehe
Fin početak
8/9 trica za 7 min utakmice 

ovaj tim ako ne bude igrao iso ball u PO ima sansu, ali poznavajuci njihov sindrom, upravo ce se to desiti.
Ovako kako terorise Olynyka veceras, tako isto bi terorisao i Thiesa, Klebera, Wagnera i ostale Svabe ako dodje do okrsaja s njima. Takvi igraci njemu jednostavno ne mogu pruziti nikakav otpor, pogotovo u utakmici gdje bi mnogi napadi isli na njega.
Da, ali kod nas nema ko kazniti udvajanje kojeg ce sigurno biti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.