Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
mislim da mu je ovo bila druga najgora suterska tekma u karijeri
najgora je bila protiv memphisa, kad je sutirao 1/15 il 1/16 lol
najgora je bila protiv memphisa, kad je sutirao 1/15 il 1/16 lol
Los je bio ali nema veze sve dok jednu losu prati 4-5 dobrih. No defanzivno najbolja tekma godine, dpoy kraj njega nije nista specijalno izgledao i to je ono sto je bitno. Defanziva im je bitnija za po a sinoc su fino izgledali
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
U ovih zadnjih 12 utakmica je na 15.3, 11.7, 4.1. Ne treba ocekivati vcrs dobru partiju, istrosio se sinoc bas, najvise je igro i minuta dosad
Bolje je shutirati 3-16 i pobijediti nego 7-11 i izgubiti.Odlicna partija Nurka 6 Ass 3 steala,4 Rampe.
.Sada je negdje na 90%

jel bilo govora o tome da Nurkic posti ovaj Ramazan?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

I ti poceo drkati na trice, zakucavanja, polaganja i sl. ccc.
Odbrana dobija utakmicu:-)
- NerminFatic
- Kontakt:
Ne znam da li je bas postio svaki dan zbog silnih napora, ali od sinoc bi morao biti jos bolji garant. Sutra vrijedi poraniti i gledati.

Koliko je zapravo Nurk gotivan lik, baš jednostavan.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ovo moze samo vrhunski defanzivni igrac. Kakva promjena kod prvog "pump fake"

Ali nije interesantno casual navijacima
Inglesu je usao pod kozu.
Dosadan si.
Sta je, kriticar? Cekas losu partiju?!
Pomilki Chinagliju
Pomilki Chinagliju
Evo i veceras prijenos na areni
da je jusuf defanzivna zvijer, kad hoce, to je valjda do sada svima jasno.
da moze puno bolje i vise ofanzivno,naravno da moze.
sut 3/14 za centra je lose, skromno, mizerno.
Sam sebi krade 5-6 koseva u svakoj tekmi i na tome treba raditi, sto vjerujem i da hoce.
Ukoliko bude isao na denver, cemu se iskreno nadam, te ukoliko ostane zdrav do tada, ocekujem i 20 poena po mecu.
nazalost, nisam vise najmladji da svaku tekmu uzivo ispratim, sutradan sam hodajuci mejt, ali jusuf zasluzuje veliku paznju. Trenutno je, vjerovatno, najveci promotor ove drzave i svaka mu cast na tome, posebno na nacinu na koji je promovise, nacinu koji smeta barem 50% bosnjaka i 'bosnjaka':-).
da moze puno bolje i vise ofanzivno,naravno da moze.
sut 3/14 za centra je lose, skromno, mizerno.
Sam sebi krade 5-6 koseva u svakoj tekmi i na tome treba raditi, sto vjerujem i da hoce.
Ukoliko bude isao na denver, cemu se iskreno nadam, te ukoliko ostane zdrav do tada, ocekujem i 20 poena po mecu.
nazalost, nisam vise najmladji da svaku tekmu uzivo ispratim, sutradan sam hodajuci mejt, ali jusuf zasluzuje veliku paznju. Trenutno je, vjerovatno, najveci promotor ove drzave i svaka mu cast na tome, posebno na nacinu na koji je promovise, nacinu koji smeta barem 50% bosnjaka i 'bosnjaka':-).
Idemo dobiti Sunse.
Ne igra Ayton večeras
Ostaju li peti ako dobiju obje utakmice?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.