A ovaj play in to nece igrati ako izgube?
S kim igraju onda ako namjerno od njih
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
U biti su morali dobiti sve, dakle i ovu i denvera
Ne znam kako je adebayo mogao igrati za Sunse al et
nema nikakve sigurnosti osim da sa svima mogu nesto igrati a sa klipama ne mogu nista:-)
Ma onog aytona_dreamer_ je napisao/la: ↑14 maj 2021, 07:14Ne znam kako je adebayo mogao igrati za Sunse al et![]()
Ma znam na koga mislis, zezam te malo.
Nema se tu sta dodati._dreamer_ je napisao/la: ↑14 maj 2021, 07:33Ma znam na koga mislis, zezam te malo.
Vidi, Ayton je centar koji nije problem za jusufa niti za portland, nema neki sut, nije prijetnja s vana, visok jeste ali nema kilazu, dakle ne izvlaci ga iz reketa i onda Juka moze raditi u odbrani ono sto najbolje radi... Ostatak ekipe Sunsa kada gledas sa Blazersima, Blazersi imaju fin matchup s njima.
Ne mozes zaboraviti da je ovo druga b2b utakmica, da su se jucer istrosili protiv utaha, putovali opet i da je bilo cudo sto su uopste bili u igri do zadnje sekunde. Drugacije je to kada su odmorni.
Protiv Clippersa nemaju neke sanse, los matchup, ubice ih na krilima, nema ko cuvati PG i Kawhija, jel mozes zamisliti da tu dvojicu zaustave CJ i Norm? znaci, portland sa ovom postavom realno nema sanse i samim time je po meni bolje sad povuci startere, odmoriti 4 dana, docekati svjez play in i onda probati odmah uzeti prvu tekmu.
Ovako se moze desiti da svakako izgube protiv denvera pa da onda manje svjezi idu u play in. U play in imaju dvije sanse, kako znam obje igraju kuci, dakle ne moraju putovati i ako tu barem jednu ne dobiju onda nisu ni zasluzili PO.
A i utah i sunsi su puno puno bolji izbor od clippersa. Ja gledam dugorocno njihove sanse, bolje rizikovati pa da probas nesto konkretno uraditi, nego ganjati mjesto u PO koje ti garantuje da ces izletiti u prvoj rundi.
ima i šarić missmatch na drugoj strani,a ponavljam,dario posjeduje fizičku snagu s kojom se može solidno nositii čak i sa zvijeri ko što je jusuf,posebno kad mu nije večer.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.