Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Presudice x faktor neki. Melo i Simons izgledaju spremni za forsiranje do kraja
Blazersi pod hitno trebaju novog trenera
Koji indijanci jbt

Koji indijanci jbt

Lik koji je proslu utakmicu protiv iste ove ekipe na prvom poluvremenu imao gotovo 20 poena, u ovoj utakmici dobije 3-4 suta (koja i pospremi).
Ali daj da CJ, Powell i Dame izvlace suteve iz niceg uz 30% uspjesnosti...
Dame dva puta srlja prema kosu 

nurkic brani jokica koliko moze i dobro zavrsava na obrucu, no, malo su 4 suta, premalo, pogotovo kad je ovako efikasan
to je sve do trenera, ako on ne natjera igrace da igraju na nurkica, nece ni oni sami, bas ih boli neka stvar za njega
to je sve do trenera, ako on ne natjera igrace da igraju na nurkica, nece ni oni sami, bas ih boli neka stvar za njega
Juka sigurnim koracima u Portlandu napreduje od sporedne uloge ka ulozi statiste.
Nije ovo više vrijedno ustajanja.
Pogledas ujutro statistiku i skoro pa ništa i nisi propustio vidjeti kad je Jusuf u pitanju.
Nije ovo više vrijedno ustajanja.
Pogledas ujutro statistiku i skoro pa ništa i nisi propustio vidjeti kad je Jusuf u pitanju.
-
- Kontakt:
Treba reci da onaj pik Lilarda dobro brani Rivers, provlači se i ometa. Zato Lilard nema puno prilika da čisto preko Jokica sutira nakon pika.
- StevieFranchise
- Kontakt:
Nema njemu spasa bez trejda čini mi se (Charlotte bi bio savršen). Sumnjam i da će ga novi trener Blazersa znati koristiti.
O ovim low IQ chuckerima sve je napisano, rade ono što i uvijek rade.
“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
Kakvi su retardi ovi iz Portlanda, ova njihova vanjska linija, ja ne znam ima li ekipe u NBA ligi koja bi gore pasala Nurkicu od ovih blazersa, da dobiva samo 30% vise lopti on bi svaki mec imao 17-18 poena minimum, al ne mozes od ovih indijanaca, ovog Powella kad vidim zivot mi se smuci
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
**** vam obrana majku, nesposobnu
Ocajni su, shooting contest, jaka odbrana na perimetru i ovaj tim se odmah raspadne. Samo sad Denver i ne igra neku odbranu, jednostavno fulaju otvorene suteve. Neka mi niko vise Damea ne spomene u istoj recenici sa Stephom, covjek se izgubi u PO, veceras nista specijalno odbrana na njemu, a njega apsolutno nigdje.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
I maska Covington nista nije odbranio,jos ima stida da besmislenu trojku poteze 

Samo bolja komunikacija u odbrani i dobit ce utakmicu
Juka je po meni jako dobar. U napadu je mogao zabiti samo onaj sut nakon ofanzivnog skoka, a sve ostalo je bilo taman kako i treba da bude. Moraju mu dati vise lopti, ovo prangijanje trica nicemu ne vodi.
Alaa prikuca Gordona. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
ne znam...
prvi dio nisam gledao ali ovo u trecoj je jednostavno nista.
odbranu igra reda radi, tj. ne igra, a naprijed ga ne bendaju ni 2%.... i onu jednu sto dobi, nije smio na jokica i vrati je nazad. Da ne bi one slucajne kontre,bas nista.
ok, indijanci sutaju i sutace ali ni on mi ne djeluje kao neko ko zeli puno vise od ovoga.
Dame time!
suti hehe_dreamer_ je napisao/la: ↑23 maj 2021, 06:03Ocajni su, shooting contest, jaka odbrana na perimetru i ovaj tim se odmah raspadne. Samo sad Denver i ne igra neku odbranu, jednostavno fulaju otvorene suteve. Neka mi niko vise Damea ne spomene u istoj recenici sa Stephom, covjek se izgubi u PO, veceras nista specijalno odbrana na njemu, a njega apsolutno nigdje.
ubi dame u trecoj, njega je bas ljepota gledati kad krene. nije mi krivo ni kad nurkica ignorise:-)
portland ovdje ima previse napadackih opcija, jokic ocekivano dobar, ali tesko da sam moze puno u seriji.
poklopise se portlandu bas rezultati i stimanna klipersa:-)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.