Ponesite po petobu

I meni kasni uplata od Sabrine, pa odlucila da me informacijama nahrani

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne mora ući nikako, čovjek sam sebe plaća igrajući za reprezentaciju.Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑06 jun 2021, 18:36Igracu od kojeg nemas nikakve koristi na terenu bukvalno izgubljen slucaj sa 33 godine ,produzis mu na jos 2 god.Covjek koji ne zna proci igraca 1 na 1 a ne sta drugo...samoSA je napisao/la: ↑06 jun 2021, 18:30Kako znas da odlazi 8 igraca?HeraklitMracni je napisao/la: ↑06 jun 2021, 16:00Nama odlazi minimalno 8 igrača a mi jos ne znamo koga dovesti a uskoro idu pripreme , ne znam sta da kazem ..
Kad su Kleta potpisali ne bi me cudilo i ostale da produze ne ocekujem vise nista dobro od ovih
Ne znam samo ko produzava i dogovara igrace jos ni trenera nemamo
Pita li se inace trener kod nas ista,ko ce mu igrat itd ili ce mu Sabrina sastavit ekipu?
Ako ce nam on biti okosnica tima onda nema dalje djete od 15 godina ce vise ucinka imati .
Bolje da su mu ponudili mjesto neko u klubu ili sta god drugo nego ovako .
Naopaki 1946ElCartel11 je napisao/la: ↑06 jun 2021, 18:21Od ocekivanja grupnih faza euro takmicenja, do zadovoljavanja borbe za Evropu u kukuruz ligi, a iza tebe stoje gazde milijarderi![]()
Nije se vidio brate hahaha.Ja ne znam jel 3 puta taknuo loptu
Ko je u konbinaciji?BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑06 jun 2021, 19:57Raja mustuluk, Šegrt ispao iz konbinacija za trenera, dobro je.
BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑06 jun 2021, 19:57Raja mustuluk, Šegrt ispao iz kombinacija za trenera, dobro je.
Nemam pojma fkt, samo sam cuo da se sa ovim levatom ozbiljno pricalo.PeakyBlinders je napisao/la: ↑06 jun 2021, 19:59Ko je u konbinaciji?BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑06 jun 2021, 19:57Raja mustuluk, Šegrt ispao iz kombinacija za trenera, dobro je.
A sto se tice ovi dugovaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 jun 2021, 18:53Hodzica i Pejovica hvala Bogu otjerali
Od ovi igraca sto istice ugovor ostaviti Mersu i malog Kenana.
A Handzic,Heba i Milanovic davno trebali dobiti nogu sto se mene tice
Odraditi ovo ovako
Dovesti pravog trenera
2-3 pojacanja solidni i 2-3nova juniora i idemo se klati
Taj novac od UEFA pripada klubu, a ne Velkoskom! Ta mantra je jedna od žešćih gluposti u zadnje vrijeme koja se valja po ovoj žabokrečini od teme. E čuj on sam sebe plaća hahaha. UEFA plaća naknadu po danu provedenom na prvenstvu. Krste je imao ugovor do 30.06.2021. do kada će biti zavrsena grupna faza. Naknadu bi dobili i da nije produžio ugovor.fks74 je napisao/la: ↑06 jun 2021, 19:44Ne mora ući nikako, čovjek sam sebe plaća igrajući za reprezentaciju.Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑06 jun 2021, 18:36Igracu od kojeg nemas nikakve koristi na terenu bukvalno izgubljen slucaj sa 33 godine ,produzis mu na jos 2 god.Covjek koji ne zna proci igraca 1 na 1 a ne sta drugo...samoSA je napisao/la: ↑06 jun 2021, 18:30
Kako znas da odlazi 8 igraca?
Kad su Kleta potpisali ne bi me cudilo i ostale da produze ne ocekujem vise nista dobro od ovih
Ne znam samo ko produzava i dogovara igrace jos ni trenera nemamo
Pita li se inace trener kod nas ista,ko ce mu igrat itd ili ce mu Sabrina sastavit ekipu?
Ako ce nam on biti okosnica tima onda nema dalje djete od 15 godina ce vise ucinka imati .
Bolje da su mu ponudili mjesto neko u klubu ili sta god drugo nego ovako .
Da je Andrej debitirao za
Nije nikada ni bio.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑06 jun 2021, 19:57Raja mustuluk, Šegrt ispao iz kombinacija za trenera, dobro je.
Da je Andrej odigrao prvu utakmicu za A reprezentaciju BiH
Ma jok za Andreja da je debitirao, sad bar znamo da ima neko živ u klubu
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, nedimmmm1337, Serha i 46 gostiju.