I to u ovom cirkusu od lige

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I to u ovom cirkusu od lige
Nema napretka dok ova bagra ne ode iz klubaShategabri je napisao/la: ↑07 jun 2021, 14:14Pa spoj iskustva i mladosti.
Samo oni bukvalno shvatili, pa ono daj par deda i onda nabacaj žutokljunaca.
Sad bih ovo potpisao, 2. mjesto i kupNajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jun 2021, 14:06Vratili smo se u 2007/2008 i 2015/2016
Titula osvojena
Zvucna pojacanja
Sve ide kako treba
Vlasnici milijaderi
I uprava najavi borbu za Eveopu...Zanimljivo je da smo u slicnoj kao sada situaciji bili i te 2008 i 2016,uprava najavila borbu za Evropu i na kraju nismo bili ni blizu Evrope,nadam se da to nece biti ovaj put
Ljudi covjek nam je ovom izjavom na jedan kulturan nacin rekao da NE OCEKUJEMO titulu,i da se djaba ne nadamo
Rekao je fino da je cilj podmladjivanje ekipe i renoviranje stadiona
A sto se tice prvenstva borba za Evropu
Sto prije prihvatite ovo bit ce vam lakse poslije
A realno govoreci mi trenutno nemamo ni blizu ekipu za titule
Nismo financijski stabilni za titule
Nemamo upravu za titule
Ove sezone podmladiti ekipu,i srediti stadion
Cvrsto 2.mjesto i osvojen kup kao i ove sezone,ja ne bi bio nezadovoljan
Zadnjih par puta kada smo bili u ovoj situaciji dugo smo se oporavljali
2007-2015 nije bilo titule
2015-2019 nije bilo titule
Nadam se da ce ovaj put to trajati mnogo krace
Hahahaha koji brat
Eno kaže poslali Namu kandidate. Sad on to gleda i konta...a šta ja znam ko se razumije u taj fudbal....i onda nazove Sabrinu i kaže...de koga ti hoćeš, nemam ti ja pojma ovo meni sve isto.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 jun 2021, 14:24Ovakvu izjavu smo mogli i ocekivati.
Ono sto mene zanima je izbor trenera i SD-a. Imaju li oni kakav plan, da makar neki novac uloze u taj dvojac, koji bi nam svojim znanjem mogao donijeti tu europu.
Ako su kontali npr Rastellija, pa da nakon ove sezone napadnemo titulu, onda ok.
Ako nas ceka Segrt i Skoro( ispade da ipak nema nikakve veze, iako se mislilo drugacije ) onda nemaju nikakvog plana..
PS i budzet ima veze s ciljevima, ako oni kazu evo vam ovoliki i ovoliki novac, izborite europu, nemaju oni previse izbora.
Zasto je takva naredba dosla iz Vijetnama, treba pitati Nam-a i Vin grupaciju.
Gledao sam intervju Musije, cini mi se da je rekao da ce ovi sada igraci dobiti papire. Nedim H je slobodan znaci, on je jeftina varijanta, a sasvim solidan spic. Gledati ili njega ili Catakovica, pogotovo ako je istina da je momak trazio 6000 maraka, imamo te pare vala da yebe rak raka.
Evo ode Handzic. Hvala na svemu hare, jesam te pljvao, ali svakako si doprinio dosta klubu. Pogotovo cu pamtiti gol protiv Atalante![]()
Sretno![]()
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordobijeli, kogmagie46, N3R3D, Proximic, rimljanin90, Rule_hz, ubipara, VolimBiH96 i 92 gosta.