Navijacki izvjestaji (PL BIH)
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
brisite ovu sliku sa djecom 

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Zašto brisati nek' se vidi kako doje djecu mržnjom od malih nogu
To nije mržnja to je ljubav

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jesil bacio tal za boje ili se opet grebeš?
Jači od ratova, režima i partija !!!!
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 30 jun 2021, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.
Imao bi molbu jednu za momke iz BL koji citaju ovaj podforum da mi se jave u pvt. Pogotovo ako su iz Starcevice ili poznaju te momke. Bio sam sa jednim mnogo gotivnim momkom iz te ekipe u kontaktu pa bi htjeo nesto da pitam. Ako je ko voljan za normalan razgovor neka se javi, objasnit cu opsirnije u privatnim porukama. Ukratko izbrisao sam FB profil i izgubio svaki kontakt sa tim momkom. Pa bi volio znati sta je sa njim danas.
Javi se @90minutMoskri je napisao/la: ↑10 jun 2021, 01:54Imao bi molbu jednu za momke iz BL koji citaju ovaj podforum da mi se jave u pvt. Pogotovo ako su iz Starcevice ili poznaju te momke. Bio sam sa jednim mnogo gotivnim momkom iz te ekipe u kontaktu pa bi htjeo nesto da pitam. Ako je ko voljan za normalan razgovor neka se javi, objasnit cu opsirnije u privatnim porukama. Ukratko izbrisao sam FB profil i izgubio svaki kontakt sa tim momkom. Pa bi volio znati sta je sa njim danas.
Ne pisem ni na jednom forumu pogotovo ne na ovom, ali citam koliko imam vremena. Ima se ponesto pametno i procitat. Ponekad. Ali sto se tog momka tice vjeruj da sam poceo izbjegavati njegove upise. Volio bi samo vidjeti ko je on. Ono licno da ga upoznam. Da vidim jel zaista toliko prosao kao sto ovdje Pise ili fura.Vink0 je napisao/la: ↑10 jun 2021, 04:31Javi se @90minutMoskri je napisao/la: ↑10 jun 2021, 01:54Imao bi molbu jednu za momke iz BL koji citaju ovaj podforum da mi se jave u pvt. Pogotovo ako su iz Starcevice ili poznaju te momke. Bio sam sa jednim mnogo gotivnim momkom iz te ekipe u kontaktu pa bi htjeo nesto da pitam. Ako je ko voljan za normalan razgovor neka se javi, objasnit cu opsirnije u privatnim porukama. Ukratko izbrisao sam FB profil i izgubio svaki kontakt sa tim momkom. Pa bi volio znati sta je sa njim danas.
Zaje-baje te lik ne znam nikoga iz Lešinara.Moskri je napisao/la: ↑14 jun 2021, 05:54Ne pisem ni na jednom forumu pogotovo ne na ovom, ali citam koliko imam vremena. Ima se ponesto pametno i procitat. Ponekad. Ali sto se tog momka tice vjeruj da sam poceo izbjegavati njegove upise. Volio bi samo vidjeti ko je on. Ono licno da ga upoznam. Da vidim jel zaista toliko prosao kao sto ovdje Pise ili fura.Vink0 je napisao/la: ↑10 jun 2021, 04:31Javi se @90minutMoskri je napisao/la: ↑10 jun 2021, 01:54Imao bi molbu jednu za momke iz BL koji citaju ovaj podforum da mi se jave u pvt. Pogotovo ako su iz Starcevice ili poznaju te momke. Bio sam sa jednim mnogo gotivnim momkom iz te ekipe u kontaktu pa bi htjeo nesto da pitam. Ako je ko voljan za normalan razgovor neka se javi, objasnit cu opsirnije u privatnim porukama. Ukratko izbrisao sam FB profil i izgubio svaki kontakt sa tim momkom. Pa bi volio znati sta je sa njim danas.
Što se tice mene i mojih avantura u navijackom svijetu jesam prošao sam sve išao sam na gostovanja i idem i dalje koliko mi prilike dopuštaju.
Šta sam to ja tacno u tvom mozgu prošao nemam pojma, al' da sjedio sam u autobusu i pratio klub na gostovanjima gdje me policija cuvala od tačke A do tačke B i meni to nije nikakav uspjeh i nešto vrijedno ku.rčenja.
" " $ ' на овој " - $ ? & & је " ? $ не " на ' " ? " у " " групе. & & % " јасно по ' " $ & " се ".
O ne, opet navijačka policija.
Dobrodošli u 2004. godinu.
Dobrodošli u 2004. godinu.

Prvi i posljednji kao da smo stvarno u tom periodu do 07 kao da se javiš tom i tom i on ce ti dati odobrenje.

Ovdje svi događaji o kojima smo pisali stari po najmanje nekoliko godina, a pogotovo niko nije predstavljao lešinare jer i nema nikoga ovdje da kaze bilo šta iz njihove perspektive osim površno nekih stvari o kojima je fajter pisao.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.