Vraća se naše djete kući
treba i Gasalu ponudit ugovor, i on je naš
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Vraća se naše djete kući
Glavna izjava je " necemo tjerati sve da vidimo ko valja za narednu sezonu " dakle ova naredna je vec otpisana nama nece biti jednostavno izboriti evropu da ne pricam za njih.Beduin je napisao/la: ↑15 jun 2021, 13:13Ako i Gasal im ode besplatno, mada sam siguran da nece, to je onda ogroman minus na budzet im, jer uz Sehica to je zlatna koka i skoro pa sigurne pare.
A vidimo da i u OP im sljaka, neki vec bjeze u druge klubove. A sjetite se da sam prosle sezone pisao da imaju problema u OP jos kad je Sloboda dovela njih par iz Zelje, provjerene info sam tad dobio.
Što neće? Čime će ga zadržati? Mi smo Željini Željo je naš? Filozofija i to?Beduin je napisao/la: ↑15 jun 2021, 13:13Ako i Gasal im ode besplatno, mada sam siguran da nece, to je onda ogroman minus na budzet im, jer uz Sehica to je zlatna koka i skoro pa sigurne pare.
A vidimo da i u OP im sljaka, neki vec bjeze u druge klubove. A sjetite se da sam prosle sezone pisao da imaju problema u OP jos kad je Sloboda dovela njih par iz Zelje, provjerene info sam tad dobio.
On je jos mlad, jeftin i sigurno ce imati zagarantovanu ozbiljnu minutazu naredne sezone, a i ugovorom je vezan, zato pretpostavljam da ce njega zadrzati. Naravno, sve je moguce, ali ko god ga dovede imace zlatnu koku.Shategabri je napisao/la: ↑15 jun 2021, 13:29Što neće? Čime će ga zadržati? Mi smo Željini Željo je naš? Filozofija i to?Beduin je napisao/la: ↑15 jun 2021, 13:13Ako i Gasal im ode besplatno, mada sam siguran da nece, to je onda ogroman minus na budzet im, jer uz Sehica to je zlatna koka i skoro pa sigurne pare.
Fakat , šta je to Ziljkić odigrao?
Koji je ovo K? Napravio si 11 najvrjednijih?
Ovaj gore iznad Zukanovic uređuje TM za PLBiH.MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑15 jun 2021, 14:03Tko su ljudi koji uredjuju Transfermarkt za nasu ligu? Novinari? Tko? Ili rade menadzeri?
Mali Djokanovic je vrlo dobar igrac, ali 1,5 milijuna eura?Ma daj...
Pa za ove sve igrace sa liste klubovi ne bi dobili sveukupno 1,5mil
on je originalno počeo kao lijevo krilo al hajd...dole u hercegovini je sve odigrao po lijevom krilu tek u želji prebačen desno kad su doveli i njega i Crnova zajedno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.