Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Amauri
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Amauri » 12 maj 2009, 12:22

reds_forever je napisao/la:ja za liverpool nisam pocela navijati zbog titula,mozda zvuci smijesno,ali sam za liverpool pocela navijati dok sam gledala brata dok je na PCu prije 5-6- godina igrao FiFe i jednu sezonu uzeo liverpool, i dok je on igrao ja sam tako upoznala citav prvi tim,a nisam ni znala da su do tada cekali titulu 13 godina,onda sam u tom periodu se informisala o historiji kluba i pratim klub iz sezone u sezonu ,tako da cu ja navijati osvojili tu titulu ili ne,chelsea bi bio fenjeras da im nije abramovic dosao,tako da zahvaljujte Bogu sto vam je njega poslao :!:
chelsea je sezonu prije dolaska abramovicha bio na 4 mjestu, tako da te gluposti da bi bio fenjeras prosipajte negdje drugo ;) ;) ;)
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 12 maj 2009, 12:57

Gerrard je napisao/la:
Amauri je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:ja za liverpool nisam pocela navijati zbog titula,mozda zvuci smijesno,ali sam za liverpool pocela navijati dok sam gledala brata dok je na PCu prije 5-6- godina igrao FiFe i jednu sezonu uzeo liverpool, i dok je on igrao ja sam tako upoznala citav prvi tim,a nisam ni znala da su do tada cekali titulu 13 godina,onda sam u tom periodu se informisala o historiji kluba i pratim klub iz sezone u sezonu ,tako da cu ja navijati osvojili tu titulu ili ne,chelsea bi bio fenjeras da im nije abramovic dosao,tako da zahvaljujte Bogu sto vam je njega poslao :!:
chelsea je sezonu prije dolaska abramovicha bio na 4 mjestu, tako da te gluposti da bi bio fenjeras prosipajte negdje drugo ;) ;) ;)
A ovo nije tema o Chelsea pa nas iskreno zaboli za abram navijace :D
Ja nisam takav tip navijaca, navijam za Chelsea od 2000 godine pa ti vidi Stevie ;)
Samo se nadam da ti nisi navijac Liverpoola od one utakmice sa Milanom u finalu, jer su tada mnogi poceli navijati za Liverpool ;)

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 12 maj 2009, 13:03

Gerrard je napisao/la:Jesam ja navijam za LFC od 2005 godine kada smo osvijili LP ... sad nas pokusaj postediti komentara koji nemaju veze sa Liverpoolom !
Naravno da necu, nije mi mjesto medju Looserpoolovcima ;)

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 12 maj 2009, 13:07

Amauri je napisao/la:
Jao to pravi uspjeh bili 4 jednom u 30 godina,botu aj gubi se odavde imas svoj nizerazredni celsea i tamo pisi sta hos

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 12 maj 2009, 13:11

Torres_9 je napisao/la:
Amauri je napisao/la:
Jao to pravi uspjeh bili 4 jednom u 30 godina,botu aj gubi se odavde imas svoj nizerazredni celsea i tamo pisi sta hos
Vi nikada necete osvojiti Englesku Premier ligu dok u njoj nastupaju Man.Utd i Chelsea, zato il' mjenjajte trenera il' istrjebite ove spance poput Riere iz ekipe........... jedini igrac kojeg postujem u Liverpoolu je Babel, igracina momak, al' nema mjesta u prvom sastavu od Benitezovog mezimca Riere.........

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 12 maj 2009, 13:19

Gerrard je napisao/la:Jesi bolan ti dosadan vise , goni se i ti i taj tvoj cigo sa slike sta ti je sta si se ovdje navio , imas temu "trofejnog" Chelsea pa tamo seri ... Konju bi do sada dokazao da je dosadan !
Dobro, mr. " svi u napad mrtav je hase " , e momak kako si samo glup, boli mene neka stvar koliko liverpool ima trofeja da ih ima milion ja ih i dalje necu gotiviti (daleko od toga da ih mrzim) , a Chelsea da ispadne u Premiership i dalje cu navijati za njih.......... evo moje konacno Zdravo ovoj glupoj temi.

(L) Everton (L)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 12 maj 2009, 14:29

Trebao bi Liverpool više pažnje obratiti mlađim igračima. Recimo Babel bi trebao igrati u prvoj postavi. Izgleda da se Benitez odlučio da sljedeću sezonu igra sa dva napadača. Tevez i Torres bi trebali sačinjavati napad Liverpoola.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 12 maj 2009, 14:34

Amauri je napisao/la:
Gerrard je napisao/la:Jesi bolan ti dosadan vise , goni se i ti i taj tvoj cigo sa slike sta ti je sta si se ovdje navio , imas temu "trofejnog" Chelsea pa tamo seri ... Konju bi do sada dokazao da je dosadan !
Dobro, mr. " svi u napad mrtav je hase " , e momak kako si samo glup, boli mene neka stvar koliko liverpool ima trofeja da ih ima milion ja ih i dalje necu gotiviti (daleko od toga da ih mrzim) , a Chelsea da ispadne u Premiership i dalje cu navijati za njih.......... evo moje konacno Zdravo ovoj glupoj temi.

(L) Everton (L)
Stvarno ne kontam ako toliko volis Chelsi kao sto kazes zasto koristis nick (ime) i avatar igraca Juventusa to je tvoj prvi lapsus drugi lapsus je to sto neznas neke osnovne pojmove a da nepricamo o tomeko koliko dugo navija za koji klub ...
Ja za FCL navijam negdje od 97-98 godine i redovno pratim sve sto mogu vezano za taj klub prema tome nisi ti vjerodostojan da bise s tobom raspravljalo o necemu ...
Pa tako i ostalim savjetujem ne obazirite se na ovakve i slicne likove i njihove komentare jer i oni su svjesni da nikad i niko nece i nemoze biti ono sto je FCL ...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 12 maj 2009, 15:00

Ma lik nezna razliku između Premiership i Championship.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 12 maj 2009, 15:31

el-fighter je napisao/la:Ma lik nezna razliku između Premiership i Championship.
naravno da znam razliku, nego sam nacinio lapsus, to se svakome moze desiti sta ste odmah digli frku oko toga forumaski kompleksasi ;)

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 12 maj 2009, 15:35

LFCBiH je napisao/la:
Amauri je napisao/la:

(L) Everton (L)
Stvarno ne kontam ako toliko volis Chelsi kao sto kazes zasto koristis nick (ime) i avatar igraca Juventusa to je tvoj prvi lapsus drugi lapsus je to sto neznas neke osnovne pojmove a da nepricamo o tomeko koliko dugo navija za koji klub ...
Ja za FCL navijam negdje od 97-98 godine i redovno pratim sve sto mogu vezano za taj klub prema tome nisi ti vjerodostojan da bise s tobom raspravljalo o necemu ...
Pa tako i ostalim savjetujem ne obazirite se na ovakve i slicne likove i njihove komentare jer i oni su svjesni da nikad i niko nece i nemoze biti ono sto je FCL ...
Da i ovo razjasnimo, najdrazi klub van granica BiH mi je Juve i za njega navijam od '98 godine, a Chelsea mi je najdrazi klub u Engleskoj..........

P.S. Sta ste navalili na mene, ja uopste ne mrzim Liverpool, vec ih ne gotivim.........Pored toga, Babel mi je jedan od najdrazih fudbalera ;)

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 12 maj 2009, 15:38

Gerrard je napisao/la:
Amauri je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Ma lik nezna razliku između Premiership i Championship.
naravno da znam razliku, nego sam nacinio lapsus, to se svakome moze desiti sta ste odmah digli frku oko toga forumaski kompleksasi ;)
Ma kakav lapsus to je provala :D
Bar si sad naucio kada smo ti objasnili sta je Premiership a sta Championship :D
Hvala hvala fudbalski strucnjaku :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 maj 2009, 15:38

Kako raja gotive Babela a u Liverpoolu ga ni na mapi,bogami i meni je najdrazi igrac Liverpoola cesto pogledam tekmu,kontam ucice u igru a onaj mulac ga rijetko kad uvede :evil:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 12 maj 2009, 15:41

miky_hz je napisao/la:Kako raja gotive Babela a u Liverpoolu ga ni na mapi,bogami i meni je najdrazi igrac Liverpoola cesto pogledam tekmu,kontam ucice u igru a onaj mulac ga rijetko kad uvede :evil:
Ma momak je igracina, nije mi jasno da i pored silnih gresaka Riera igra prvu postavu, a eno Babel zaigra i odmah zabi go West Hamu.........

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 12 maj 2009, 15:45

el-fighter je napisao/la:Trebao bi Liverpool više pažnje obratiti mlađim igračima. Recimo Babel bi trebao igrati u prvoj postavi. Izgleda da se Benitez odlučio da sljedeću sezonu igra sa dva napadača. Tevez i Torres bi trebali sačinjavati napad Liverpoola.
slazem se za babela
bilo bi odlicno kada bi tevez dosao u liverpool, ali dali ce alkos to dopustiti, on bi prije dao 30 miliona funti za teveza nego ga gledao kako igra u liverpoolu

pranjic je veoma blizu potpisa za liverpool, ostala je jos nada da nece proci ljekarski ili da se rafa opameti, pa shvati da je dovođenje pranjica bacanje para, koje se mogu iskorisiti u dovođenje pravog pojacanja
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 12 maj 2009, 16:05

Gerrard je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Kako raja gotive Babela a u Liverpoolu ga ni na mapi,bogami i meni je najdrazi igrac Liverpoola cesto pogledam tekmu,kontam ucice u igru a onaj mulac ga rijetko kad uvede :evil:
Svima je jasno zasto ga Rafa ne voli , kostalo ga je to sto je pocetkom sezone otisao igrati za reprezentaciju , a klub se nije slagao sa njegovim odlaskom a glupi celavac je rekao da ce ga to kostati ... i za mene sila igrac ;)
To kume makar se u necemu slazemo :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 maj 2009, 16:21

Babbel je za Rieru izmislio fudbal ali daleko od toga da je najbolji igrac u Liverpoolu meni su Gerrard,Carra i Kuyt i Masch zbog zalaganja vrh vrhova
You are someone else I am still right here

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 12 maj 2009, 16:45

Amauri je napisao/la: a Chelsea da ispadne u Premiership i dalje cu navijati za njih.......... evo moje konacno Zdravo ovoj glupoj temi.
(L) Everton (L)
Bolje ispast' glup, neg' iz aviona. ;)
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 12 maj 2009, 18:11

fera je napisao/la:Babbel je za Rieru izmislio fudbal ali daleko od toga da je najbolji igrac u Liverpoolu meni su Gerrard,Carra i Kuyt i Masch zbog zalaganja vrh vrhova
Nemoj zaboraviti Torresa iako ove sezone povrede su ucinile svoje ali momak je odradio svoj posao odlicno ..

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 12 maj 2009, 19:12

TheScouser je napisao/la:
Amauri je napisao/la: a Chelsea da ispadne u Premiership i dalje cu navijati za njih.......... evo moje konacno Zdravo ovoj glupoj temi.
(L) Everton (L)
Bolje ispast' glup, neg' iz aviona. ;)
Papak pogledaj ove postove prije da sam se ispravio, a to Bolje ispast' glup, neg' iz aviona - jel taj fazon tek sad u Zavidovice dosao jer je kod nas to davno isfuralo ;)

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.