Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne postoji liga Lihtenštajna.BegizSarajeva je napisao/la: ↑19 jun 2021, 13:37Stani sad, ispade Lihtenštajnska liga jača od našehordasDoboj je napisao/la: ↑19 jun 2021, 13:05
Šta je to Morto pogrešno rekao? Istina da imaju bolju infrastrukturu i plate vjerovatno ali mi bi se poubijali da pored takvih uslova budemo 30. liga na svijeta. Ova naša kukuruz liga na 36.
![]()
Koji je izvor?
moze mi se,kad svi znate da sam upravu al sutite i nadate se boljemBenkara21 je napisao/la: ↑19 jun 2021, 13:49PerešdonDondon je napisao/la: ↑19 jun 2021, 13:48nije problem sto je Kova otisao i neka je,svako bi od vas otisao i svako je kome se otvorila prilika
problem je sto ljudi koji su nas doveli u ovu situaciju da nemamo para,prokockamo titulu,oslanjamo se na akademiju a dovodimo polovne strance
jos uvijek tu u klubu i oko njega i imaju podrsku botova koji ih uzdisu u nebesa kao sto su zip i ostali
ne gine nam i sljedeci juni reorganizacija
eeeeeeeeeeeeeeeejjj pa nama je pojacanje trener drugog tima hajduka ,kojeg su sutnuli jer jedva opstanak izborio
Ima pravo da ga zove kako hoće. Sloboda govora.Kesoljub je napisao/la: ↑19 jun 2021, 14:03Proslog trenera si zvao cetnik. Jesi smislio kakav domisljat nadimak za novog trenera? Ujo, ujkan, ustasa?zagorski je napisao/la: ↑19 jun 2021, 13:59Ma zip je jedan obicni bot koji vjerovatno i ne prati fudbal uopste, frajer do neki dan mislio da igramo EL sta dalje pricatihordasDoboj je napisao/la: ↑19 jun 2021, 13:05
Šta je to Morto pogrešno rekao? Istina da imaju bolju infrastrukturu i plate vjerovatno ali mi bi se poubijali da pored takvih uslova budemo 30. liga na svijeta. Ova naša kukuruz liga na 36.![]()
Dobro. Dakle kad negdje na stadionu budu skandirali “Balije, balije”, to ce biti u redu jer je sloboda govora.
da su pretkola na kraju prvenstva tad bi sigurno igrali evropu svake godine,to je sistem docenta doktora JeleskovicaSanchez1987 je napisao/la: ↑19 jun 2021, 14:05Najjaci su ovi stranci sto se dovode,koji moraju biti duplo bolji od domacih igracai jos spremni onako za prva dva pretkola,tu vidim nasu prednost
![]()
![]()
Dok vama glupanima skontam nadimke onda ce doci na redKesoljub je napisao/la: ↑19 jun 2021, 14:03Proslog trenera si zvao cetnik. Jesi smislio kakav domisljat nadimak za novog trenera? Ujo, ujkan, ustasa?zagorski je napisao/la: ↑19 jun 2021, 13:59Ma zip je jedan obicni bot koji vjerovatno i ne prati fudbal uopste, frajer do neki dan mislio da igramo EL sta dalje pricatihordasDoboj je napisao/la: ↑19 jun 2021, 13:05
Šta je to Morto pogrešno rekao? Istina da imaju bolju infrastrukturu i plate vjerovatno ali mi bi se poubijali da pored takvih uslova budemo 30. liga na svijeta. Ova naša kukuruz liga na 36.![]()
Ne izmisljaj bezveze. Hajduk II je ugasen, Sablic nije otjeran radi losih rezultatadonDondon je napisao/la: ↑19 jun 2021, 13:48nije problem sto je Kova otisao i neka je,svako bi od vas otisao i svako je kome se otvorila prilika
problem je sto ljudi koji su nas doveli u ovu situaciju da nemamo para,prokockamo titulu,oslanjamo se na akademiju a dovodimo polovne strance
jos uvijek tu u klubu i oko njega i imaju podrsku botova koji ih uzdisu u nebesa kao sto su zip i ostali
ne gine nam i sljedeci juni reorganizacija
eeeeeeeeeeeeeeeejjj pa nama je pojacanje trener drugog tima hajduka ,kojeg su sutnuli jer jedva opstanak izborio
Dobro nije slike trazioVanja8 je napisao/la: ↑19 jun 2021, 13:05Nemas ti mene sta uvjeravati, dovoljno si nas svojim postovima sve uvjerio...Kros je napisao/la: ↑19 jun 2021, 12:43Ako tebi i tvojim klovnovima nije jasno kad se fino napiše da ne treba gomilati povratnike jer su to štrumfovi radili sa igračima koji su imali jače karijere nego ovi naši što sam ih ja pobrojao i nije im ništa dobrog donijelo,onda se fino,kulturno obratiš da ti neko pojasni.A ne te pizdunske prozivke na forumu.
Imaš privatnu poruku,pošalji slobodno i ti i ostatak ti ekipe pa ću vas ujeriti da nisam štrumf.
A onda imate i mogućnost na licu mjesta da mi kažete da sam ker i da psujete familiju.
Cuj jos da se dopisujem s tobom,e svasta![]()
![]()
![]()
Sanchez1987 je napisao/la: ↑19 jun 2021, 13:10Sabrina sa vinkom i hadzijom,de zapamti rekao sam to vise puta.
Pa slikao se na kosevu sa majicom iz naseg fanshopa, nije sigurno se slikao i ode dalje
Hahahahahahahah jok eto
Nije isključeno ali u full opremi je bio na stadionu Koševo, vjerovatno će biti potpis, nije turistički došao.
Mozda se predomislio preko nociGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jun 2021, 15:04Pa slikao se na kosevu sa majicom iz naseg fanshopa, nije sigurno se slikao i ode dalje![]()