Po meni je Češka jača. Ma da bi naše mogle igrati koja god ekipa im dođe.
Zenske selekcije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Zenske selekcije
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro bi bilo da igramo protiv Hrvatica

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nikad ne odustaju,to je za pohvalu. I kakve stvari rade Jones i Gajić i koliki teret na sebi nose je za ogroman respekt.
Šteta je za propušteni direktni plasman u četvrtfinale, jer sada će biti teže. Ali treba probat uhvatit četvrtfinale kako god, a ne sada već razmišljati šta će biti u četvrtfinalu, pa prije turnira su prognoze takve bile da je nezgodno i grupu proći. Tako da...
Ali Lojo definitivno sere oko Melise...Baš joj nikako šansu pružiti, a ovoliko umornih igračica...

Šteta je za propušteni direktni plasman u četvrtfinale, jer sada će biti teže. Ali treba probat uhvatit četvrtfinale kako god, a ne sada već razmišljati šta će biti u četvrtfinalu, pa prije turnira su prognoze takve bile da je nezgodno i grupu proći. Tako da...
Ali Lojo definitivno sere oko Melise...Baš joj nikako šansu pružiti, a ovoliko umornih igračica...

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
- Kontakt:
Naravno ,cisto zbog onih poraza na pripremnim samo se bojim da lojo ne bi pronasao rijesenja ni na toj utakmici pošto hrvatice igraju brzo i run and gun.
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Pa da naprimjer Lojo ubaci Brčaninović makar 10 minuta možda bi i dobili tu treću poentersku igračicu, jer po meni Melisa od svih naših igračica ima najbolji i najkonstantniji šut.Padovan je napisao/la: ↑20 jun 2021, 14:14Ma dobro i Slovenke je srala trojka u 2/4 bas puno, bilo je tu i otvoreni suteva, ali ponovo 6 trica su zabile u 2/4 (66,7%) i tu se napravila velika prednost.
Svakako da je falila reakcija sa klupe u 2/4 , ali veliki je ovo uspjeh ove ekipe, da je samo jos jedna igracica bila raspolozena suterski uz Maricu i Jones danas uzelo bi se ovo na kraju.
Jones je zvijer, da se razumijemo, ali ona našoj igri više doprinosi drugim stvarima nego šutevima.
Lojo prosto donosi neke čudne odluke i tako je od kada on vodi ovu reprezentaciju, nije to samo slučaj u ove tri utakmice. On se sjetio uvesti Nikolinu Delić pred kraj utakmice kada su naše već zaigrale bolju odbranu i okrenule momentum na svoju stranu.
Nikolina je trebala u igru odmah u 2/4 da nam malo stabilizuje vanjsku liniju u odbrani jer ono što su danas radile Babić i Deura u odbrani u prvom poluvremenu je kriminalno loše.
Al' dobro opet, sve na stranu, da me neko ne shvati pogrešno ja igračicama apsolutno ništa ne zamjeram i sutra da izgube od Čehinja/Hrvatica, ja im opet neću ništa zamjeriti.
Zamjeram Loji jer ne izvlači maksimum iz ovog rostera, ali nikako, i da smo ovo okrenuli opet bih isto napisao, poraz je tu nevažan.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Još mi u glavi ono dodatno slobodno bacanje Jones i onaj nevidljivi faul u reketu u zadnji minut i pol ,šteta ali šta je tu je idemo dalje.
-
- Kontakt:
Hrvatice imaju Dojkic koju nasa ni jedna ihracica ne moze cuvati,Tikvic je isto dobra ali mislim da jones i marica je mogu ispratit.
Hrvatice igraju brzu kosarku i to bi bio najveci problem,nase to ne mogu ispratit i slovenke dok su imale snage su najvecu razliku pravile bas na tranziciju.
Hrvatice igraju brzu kosarku i to bi bio najveci problem,nase to ne mogu ispratit i slovenke dok su imale snage su najvecu razliku pravile bas na tranziciju.
Mi svoju utakmicu igramo u istoj dvorani, sutra, dakle u Strasbourgu. Meč bi trebao da je u 18h, ali čeka se potvrda.ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑20 jun 2021, 14:12Turnir se seli u Valenciju znaci ili u 6 igraju ili u 20 :45
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gledam nešto kvote, na Tursku 21 a na Belgiju ne postoji
vjerovatno je 1,01

Meni onaj napad Slovenije na -3, kad je Jones zamalo odbranila, ali otisla lopta u out.ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑20 jun 2021, 14:26Još mi u glavi ono dodatno slobodno bacanje Jones i onaj nevidljivi faul u reketu u zadnji minut i pol ,šteta ali šta je tu je idemo dalje.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Kod njih Begić pravi više razliku nego Tikvić ,sve si dobro napisao samo Dojkić neće dobiti 23 bacanja kao na pripremnom meču ovaj put.Ali opet mislim da idemo na Čehinje i ta nam je ekipa nepoznanica.kinder_jaje je napisao/la: ↑20 jun 2021, 14:27Hrvatice imaju Dojkic koju nasa ni jedna ihracica ne moze cuvati,Tikvic je isto dobra ali mislim da jones i marica je mogu ispratit.

"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Meni kad su početkom 3/4 Jones, Gajic i Deura nakon bloka jedne Slovenke sve tri ostale na jednoj igračici i sudarile se medjusobno jedna Slovenka sama u reketu, a druga, Oblak, na trici i njoj dolazi lopta i pogađa samo sto je nagazila.Nirton je napisao/la: ↑20 jun 2021, 14:30Meni onaj napad Slovenije na -3, kad je Jones zamalo odbranila, ali otisla lopta u out.ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑20 jun 2021, 14:26Još mi u glavi ono dodatno slobodno bacanje Jones i onaj nevidljivi faul u reketu u zadnji minut i pol ,šteta ali šta je tu je idemo dalje.![]()
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Je li četvrtfinale odmah u utorak?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ko je zaslužan da igranje Jones u našoj reprezentaciji?
Čudi me da je nije uzela sebi neka jača reprezentacija.
Čudi me da je nije uzela sebi neka jača reprezentacija.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Možemo ih danas malo ispratiti ako ništaShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑20 jun 2021, 14:31Kod njih Begić pravi više razliku nego Tikvić ,sve si dobro napisao samo Dojkić neće dobiti 23 bacanja kao na pripremnom meču ovaj put.Ali opet mislim da idemo na Čehinje i ta nam je ekipa nepoznanica.kinder_jaje je napisao/la: ↑20 jun 2021, 14:27Hrvatice imaju Dojkic koju nasa ni jedna ihracica ne moze cuvati,Tikvic je isto dobra ali mislim da jones i marica je mogu ispratit.
- legenda reala
- Kontakt:
Da je samo jednom se to desilo,vecinom su Deura i Babic kasnile na preuzimsnjima i zapinjale u blokovima, po meni ih nije trebao vracati u zavrsnici utakmice nego je trebao zavrsiti do kraja s onom postavom kad je vec nasao dobitnu kombinaciju, al sad je kasno ostaje zal al ne moze se nazadMadal je napisao/la: Meni kad su početkom 3/4 Jones, Gajic i Deura nakon bloka jedne Slovenke sve tri ostale na jednoj igračici i sudarile se medjusobno jedna Slovenka sama u reketu, a druga, Oblak, na trici i njoj dolazi lopta i pogađa samo sto je nagazila.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Da. Bilo bi previše za naše da odigraju tri meča u tri dana, al da se dođe do četvrtfinala, ne mora se ni igrati.

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- SantiCazorla08
- Kontakt:
U utorak četvrtfinale sve utakmice? A utakmice za plasman od 5-8 mjesta?