FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Realno ova ekipu koju trenutno imamo solidna za nase lige Mesanovic, Djokanovic, Sušic, Dupovac, Fanimo, Ahmetovic, Oremuš, Vicko i mladi pa nije to loše. Ono sto je problem a to je i Sabljic rekao da ne zna na koga moze racunati pošto je moguce da još neko ode.
-
- Kontakt:
Zavrsit ce ona uskoro opet u nekom parku sa dvije bambuce,i onim curicama oko sebe,to joj najbolje ide od ruke.Kros je napisao/la: ↑30 jun 2021, 12:05Pa valjda popunjava generalni direktor,a to je kod nas seljanćica iz okolice Tuzle.MortemHz je napisao/la: ↑30 jun 2021, 10:20Nije strašno. Ako želiš da imaš funkcionalan klub ti moraš imati svega najviše pa tako i zaposlenih. Samo je bitno to popuniti sa što kvalitetnijim ljudima koji mogu sve dati na tim pozicijama.Sanchez1987 je napisao/la: ↑30 jun 2021, 10:02
23 zaposlena samo ovo osnovno,bez trenera akademije,samo se racuna sef akademije,bez doktora,fiziotarapeuta,bez ovih sad 4-5 skauta.
Koliko kvalitetno popunjava sa svojim havericama iz sfk i njihovom rodbinom najbolje pokazuje stanje u kojem se nalazimo.
Akademija u kurcu,kamp u kurcu,škola fudbala u kurcu,medijski istupi i odnos sa navijačima nikakav...i sve to sa daleko najvećim budzetom u prethodnom periodu u BiH.
Dakle za sve ove godine nije napravila apsolutno ništa.
U poređenju sa nama,Širokom kad su presušile finansije sasvim normalno su se ljudi prebacili na igrače iz omladinskog pogona i još poneko pojačanje iz Hr i nastavili najnormalnije sa radom bez bilo kakvih afera.
Sa druge strane imaš spodobu koja veze nema šta se u klubu dešava,da bi se dodvorila pučanstvu rokala je sa glupostima tipa mi smo najveći klub u državi![]()
Pva kriza i najveći klub u državi nema nikakav plan.Do duše nije ga nikad ni imao...
Vrhunac produktivnosti i kreativnosti pokazuje tako što ucjenjuje igrače kako bi ovi potpisali smanjenje plata i odrekli se već zarađenih.
Da imalo mozga ima već zimus bi ljudima dala slobodne papire da idu,jer su neki i tada imali ponude.
Ako ništa za ovo pola godine bi imali manja dugovanja i riješen igrački kadar.
Sada kad se duguje pozamašna cifra ona ide na treninge i nastavlja sa ucjenama.
Ako ništa drugo treba joj zagorčati život u Sarajevu .Da smirom ni na kafu izaći ne može.
Jesi li ti procitao sta sam napisao, gdje pisem "mozda ima on finansijskih problema" "mozda ga je korons satrala" mozda...samoSA je napisao/la: ↑30 jun 2021, 10:53Kazes milioneri,milijarderi i onda plate kasne zbog corone???Zip je napisao/la: ↑29 jun 2021, 22:37Da li vaš pileći mozak može povezati koronu, gubitak, Nam?
Da je možda to razlog zašto nema para, zašto se kasni sa uplatom?
Ili vam je jedina opcija, da je neko nešta ukrao od lika koji ima svoje ljude u skupstini i odboru?
Vidi se inace da imate vrhunske informscije, 100% provjerene. Vjerujem da su i ove provjerene, da je klub pokraden.
Inace su milioneri, milijarderi papci oa ih varaju ljudi na svakom cosku. I jos im da podrsku i ne prihvati ostavke. Ocigledno jer je i on fasciniran nacinom kako je klub pokraden
Jesi li ti fakat ubjedjen u ovo sto kazes il to ti nako samo da se nesto napise,da je kriva milijarderima corona i da ne mogu milion prebaciti za plate ovoj bjedi
Sta onda da ocekujemo (licno ja nista ne ocekujem) od stadiona kad krene ako krene obnova istog
Pa ja znam da je tesko shvatiti i staviti se u poziciju gdje izgubis par stotina miliona, pa da vidim da li bi tebi bio(kao investitoru) FK Vijetnam prioritet ili bi gledao svoju firmu da ublazis posljedice?
-
- Kontakt:
Otjerala je ona vec dva trenera sa svojih par ostaplera iz uprave,tako ce i Sablica kad zaskripi,zato sam 100 puta napisao dzaba sve kad je korijen loš,al nece ni Sabrino vjecno trajati.bordobijeli je napisao/la: ↑30 jun 2021, 12:28Realno ova ekipu koju trenutno imamo solidna za nase lige Mesanovic, Djokanovic, Sušic, Dupovac, Fanimo, Ahmetovic, Oremuš, Vicko i mladi pa nije to loše. Ono sto je problem a to je i Sabljic rekao da ne zna na koga moze racunati pošto je moguce da još neko ode.
Mešanović je pitanje dana kad će otići kao i Miličević što je.Đokanović i Fanimo se trude i rukama i nogama da odu,čim im menageri nešto nađu fataju se noge.
Ahmetović sa 36 i povredom križnih nije za ozbiljnig fudbala,ali eto može kod nas...
Tino uhljeb, zna da ovu platu koju ima neće više nigdje dobit.
Ko se uzda u kvalitet Oremuša i Vicka svaka mu čast.
Protiv Slobode je mila majka na šta će to ličiti kad liga počne.
Raspad sistema.
Ahmetović sa 36 i povredom križnih nije za ozbiljnig fudbala,ali eto može kod nas...
Raspad sistema.
Zadnja izmjena: Kros, dana/u 30 jun 2021, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nakon Husrefa i Vinka, dobili smo elokventnog trenera koji umije smisleno pričat. 

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
BordoSarajevo je napisao/la: ↑30 jun 2021, 13:05Nakon Husrefa i Vinka, dobili smo elokventnog trenera koji umije smisleno pričat.![]()

Samo da igraci bar dio plata dobiju, jer ovako nezadovoljni, trener tu nista ne moze..A ni pojacanja neka nije dobio, krenulo je bilo fino, bio sam cak i optimista kad dovedose Lazica, pa Sevelja, spominjao se Crepulja..I onda odjednom tisina, niko nista..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Neko napisao neki dan da Djokanovic ima par ponuda iz jaci liga?
Mesanovic mislim sa je samo pitanje vremena kada ce krenuti stopama Milicevica
Fanimo ostaje 90%
A Adukor se ne misli vracati izgleda...
Mesanovic mislim sa je samo pitanje vremena kada ce krenuti stopama Milicevica
Fanimo ostaje 90%
A Adukor se ne misli vracati izgleda...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Sablic je dobar trener,vjerujte zna on sta radiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jun 2021, 13:10BordoSarajevo je napisao/la: ↑30 jun 2021, 13:05Nakon Husrefa i Vinka, dobili smo elokventnog trenera koji umije smisleno pričat.![]()
![]()
Samo da igraci bar dio plata dobiju, jer ovako nezadovoljni, trener tu nista ne moze..A ni pojacanja neka nije dobio, krenulo je bilo fino, bio sam cak i optimista kad dovedose Lazica, pa Sevelja, spominjao se Crepulja..I onda odjednom tisina, niko nista..
Isplata dugova bi bilo najvece pojacanje,jer niko nece davati 100% od sebe u ligi nezadovoljan
Isto sam to mislio,u 3-4 dana razmaka doveli su Lazica i Sevelja,2 solidna da ne kazem dobra pojacanja
I potpisali ugovor sa Trakom koji je dosta talentovan stoper
I spominjalo se jos 2-3 imena kao Crepulja,Kapic i Stanojevic,Halilovic da bi se mogli vratiti
Ja kontam
Napokon cemo i mi jedan prijelazni rok dovesti 5-6 kvalitetnih pojacanja na vrijeme,kad ono sve se usuti...
Volio bi da grijesim,ali mislim da bi to bilo to sto se tice pojacanja za ovo ljeto
I da sada dovedu nekoga nece nam puno moci pomoci ove polusezone
Nema svrhe dovoditi igraca ako ne prodje bar 70% priprema i 7 dana pred prvenstvo...
Ko zna
Vidjet cemo
Nece ti dobar igrac doci da igra djaba
Volio bi da dovedu krilo i napadaca pa makar to bio neko prosjecan iz nase lige
Badji iz TC je slobodan igrac,on bi bio idealna opcija
Jbg sta je tu je
Sablic ce pokusati izvuci maksimum iz igrace kojih bude imao
Opet nije los tim,ali za vise nesto od 3.mjesta nije...
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 30 jun 2021, 13:22, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Blago tebi kad sve znas, de nam jos kakvih informacija nemoj stati na tomeKros je napisao/la: ↑30 jun 2021, 13:04Mešanović je pitanje dana kad će otići kao i Miličević što je.Đokanović i Fanimo se trude i rukama i nogama da odu,čim im menageri nešto nađu fataju se noge.
Raspad sistema.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma da legnu pare brate, sve bi lakse bilo. Prvo sto bi igraci bili puno zadovoljniji, a druga stvar naslo bi se para da se bar jedan ofanzivac dovede, jer smo u ofanzivnom dijelu tanki skroz.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 jun 2021, 13:20Sablic je dobar trener,vjerujte zna on sta radiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jun 2021, 13:10BordoSarajevo je napisao/la: ↑30 jun 2021, 13:05Nakon Husrefa i Vinka, dobili smo elokventnog trenera koji umije smisleno pričat.![]()
![]()
Isplata dugova bi bilo najvece pojacanje,jer niko nece davati 100% od sebe u ligi nezadovoljan
Isto sam to mislio,u 3-4 dana razmaka doveli su Lazica i Sevelja,2 solidna da ne kazem dobra pojacanja
I spominjalo se jos 2-3 imena kao Crepulja,Kapic i Stanojevic,Halilovic da bi se mogli vratiti
Ja kontam
Napokon cemo i mi jedan prijelazni rok dovesti 5-6 kvalitetnih pojacanja,kad ono sve se usuti...
Volio bi da grijesim,ali mislim da bi to bilo to sto se tice pojacanja za ovo ljeto
Nema svrhe dovoditi igraca ako ne prodje bar 70% priprema i 7 dana pred prvenstvo...
Ko zna
Vidjet cemo
Jbg sta je tu je
Opet nije los tim,ali za 3.mjesto
Sa isplatom dugova i jednim jos igracem kvalitetnim, imamo kvalitete za 2-3 mjesto, pokusati da nam prvi tim ne pobjegne puno, pa ako na zimu bude puno bolja situacija, da se mozda i titula napadne sa 1-2 pojacanja na pozicijama koje su lose.
Vidjet cemo, vrijeme je pred nama, bilo je i gorih vremena pa smo se izvukli
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Da,tacnoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jun 2021, 13:23Ma da legnu pare brate, sve bi lakse bilo. Prvo sto bi igraci bili puno zadovoljniji, a druga stvar naslo bi se para da se bar jedan ofanzivac dovede, jer smo u ofanzivnom dijelu tanki skroz.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 jun 2021, 13:20Sablic je dobar trener,vjerujte zna on sta radiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jun 2021, 13:10
![]()
Ja kontam
Napokon cemo i mi jedan prijelazni rok dovesti 5-6 kvalitetnih pojacanja,kad ono sve se usuti...
Ko zna
Vidjet cemo
Jbg sta je tu je
Opet nije los tim,ali za 3.mjesto
Sa isplatom dugova i jednim jos igracem kvalitetnim, imamo kvalitete za 2-3 mjesto, pokusati da nam prvi tim ne pobjegne puno, pa ako na zimu bude puno bolja situacija, da se mozda i titula napadne sa 1-2 pojacanja na pozicijama koje su lose.
Vidjet cemo, vrijeme je pred nama, bilo je i gorih vremena pa smo se izvukli
Naprijed u ofanzivnom dijelu ja ne vidim nikoga ko moze zabiti gola osim Fanima,a i on ce dosta se manje zrtvovati sada zbog nezadovoljstva...
Treba 2 igraca golgetera kao Benko,Merso,Tatar...
Na polusezoni samo pokusati da to ne bude vise od 8 bodova izmedju nas i prvog
Pa ko zna mozda u medjuvremenu dodjemo do neki para i na zimu fino se pojacamo
Ali
2.mjesto
Osvojen kup
Neka solidna ulaganja u stadion
I promocija igraca iz akademije
Ne bi sekunde bio neupsjeh za mene ovu sezonu
Konama je ovo nekada bio veliki neuspjeh a sada se nadaju nekom 5.mjestu
Raja su previse razmazila se u ove 3 godine
Ja ne znam sta su ocekivali?Da cemo mi i narednih 10 godina biti prvaci?
Svaki klub upadne u krizu
Poslije titule 2007,sljedeca titula tek 2015
Pa onda opet pauza od 2015 do 2019
A bila je i pauza od 1999 do 2007
Meni da je neko ponudio prije 10 godina da u 8 godina osvojimo 3 titule,3 kupa,2 play offa,mlatnemo kone 10+ puta
Ja bi bez razmisljanja prihvatio
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 30 jun 2021, 13:38, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Čekamo da vidimo ko će potpisati aneks ugovora za plate pa ćemo znati na čemu smo.keli je napisao/la: ↑30 jun 2021, 13:21Blago tebi kad sve znas, de nam jos kakvih informacija nemoj stati na tomeKros je napisao/la: ↑30 jun 2021, 13:04Mešanović je pitanje dana kad će otići kao i Miličević što je.Đokanović i Fanimo se trude i rukama i nogama da odu,čim im menageri nešto nađu fataju se noge.
Raspad sistema.![]()
Šta te interesuje,pitaj slobodno?
Hoce li Stila potpisati anex?Kros je napisao/la: ↑30 jun 2021, 13:37Čekamo da vidimo ko će potpisati aneks ugovora za plate pa ćemo znati na čemu smo.keli je napisao/la: ↑30 jun 2021, 13:21Blago tebi kad sve znas, de nam jos kakvih informacija nemoj stati na tomeKros je napisao/la: ↑30 jun 2021, 13:04Mešanović je pitanje dana kad će otići kao i Miličević što je.Đokanović i Fanimo se trude i rukama i nogama da odu,čim im menageri nešto nađu fataju se noge.
Raspad sistema.![]()
Šta te interesuje,pitaj slobodno?
Otkud ako tOrik rumeni kaze da nam dobavljac ne zeli isporuciti jer nemamo love...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 jun 2021, 12:20Predstavljanje novi dresova ipak u petak
To su oni dresovi sto smo ih vidjeli prije 20-25 dana
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Halo , za desetak dana nam je tekma.
Mi smo samo jednu prijateljsku odigrali !
Pa na šta će to ličiti, u pm ?
Mi smo samo jednu prijateljsku odigrali !
Pa na šta će to ličiti, u pm ?
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
Kako si slatko glupava osoba awwwZoran28 je napisao/la: ↑30 jun 2021, 13:44Otkud ako tOrik rumeni kaze da nam dobavljac ne zeli isporuciti jer nemamo love...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 jun 2021, 12:20Predstavljanje novi dresova ipak u petak
To su oni dresovi sto smo ih vidjeli prije 20-25 dana
- Burberry46
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Hajdeee, HyperOS, insimadop, rimljanin90, THEC i 66 gostiju.