Tacno se vidi da iskustvo govori iz tebe ili Šerif Konjević...zagorski je napisao/la: ↑03 jul 2021, 15:04Imas ti precih licnih intelektualnih problema koje trebas hitno rjesavati. Zaboravljas recimo previse,pa onda ponavljas jednu te istu mantru po nekoliko dana. Trauma,zlostavljanje sta li...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Znaci sve je suplja,Tan nije zvao,sve je laz..pa da vidimo I to I ponedeljak ,onda ce I Sabrina otici ako je sve laz ..kako kazu veterani I legende kluba! Nista mi nije ovdje jasno,ako Sabrina I Kasum lazu,zasto? Kazu u goroj smo situaciji nego sto mozemo zamisliti..
Za ovakvu finansijsku situaciju, Bagaric solidno pojacanje ako dodje naravno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bagarić ok igrač, 20 golova i 8 asistencija u 57 utakmica za Široki Brijeg, solidno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vjeruj ti legendama, oni znaju.Tarpi1234 je napisao/la: ↑03 jul 2021, 17:43Znaci sve je suplja,Tan nije zvao,sve je laz..pa da vidimo I to I ponedeljak ,onda ce I Sabrina otici ako je sve laz ..kako kazu veterani I legende kluba! Nista mi nije ovdje jasno,ako Sabrina I Kasum lazu,zasto? Kazu u goroj smo situaciji nego sto mozemo zamisliti..

Sarajevo ljubavi moja.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Imate izjavu Sabrine na YT kanalu sportske vijesti.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Novinar Sport 1 je čak jucer pitao Kasuma za pojačanja, to je najbolji dokaz da čitaju forum 

Sta je izjavio tom prilikom, nisam upratio?!Historicar je napisao/la: ↑03 jul 2021, 18:21Novinar Sport 1 je čak jucer pitao Kasuma za pojačanja, to je najbolji dokaz da čitaju forum![]()
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Za 3min i 58 sek 10 puta je rekla ONAJNisamInSajder je napisao/la: ↑03 jul 2021, 17:50Imate izjavu Sabrine na YT kanalu sportske vijesti.

-
- Kontakt:
Sta mu je odgovorio na to?Historicar je napisao/la: ↑03 jul 2021, 18:21Novinar Sport 1 je čak jucer pitao Kasuma za pojačanja, to je najbolji dokaz da čitaju forum![]()
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Da su za pojacanja zaduzeni Sablic, Mateo i ostali skauti, Sablic hoce igrace iz Hrvatske al zeza ovo pravilo oko broja stranacaNapapijri je napisao/la: ↑03 jul 2021, 18:27Sta je izjavio tom prilikom, nisam upratio?!Historicar je napisao/la: ↑03 jul 2021, 18:21Novinar Sport 1 je čak jucer pitao Kasuma za pojačanja, to je najbolji dokaz da čitaju forum![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Ma eto, kao Cioffi i Sablić su zaduženi za taj dio, pa vidjecemo, ništa konkretno.Napapijri je napisao/la: ↑03 jul 2021, 18:27Sta je izjavio tom prilikom, nisam upratio?!Historicar je napisao/la: ↑03 jul 2021, 18:21Novinar Sport 1 je čak jucer pitao Kasuma za pojačanja, to je najbolji dokaz da čitaju forum![]()
- NisamInSajder
- Kontakt:
Vise je bilo u fazonu, zeza ih poreska uprava i radna dozvola, nego broj stranaca.Aduka87 je napisao/la: ↑03 jul 2021, 18:38Da su za pojacanja zaduzeni Sablic, Mateo i ostali skauti, Sablic hoce igrace iz Hrvatske al zeza ovo pravilo oko broja stranacaNapapijri je napisao/la: ↑03 jul 2021, 18:27Sta je izjavio tom prilikom, nisam upratio?!Historicar je napisao/la: ↑03 jul 2021, 18:21Novinar Sport 1 je čak jucer pitao Kasuma za pojačanja, to je najbolji dokaz da čitaju forum![]()
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ipak iskustvo, radio sam jedno vrijeme sa osobama sa posebnim potrebama pa prepoznam simptome kod tebeVanja8 je napisao/la: ↑03 jul 2021, 17:43Tacno se vidi da iskustvo govori iz tebe ili Šerif Konjević...

-
- Kontakt:
Dobar bi bio Bagaric ako dodje.
Ma i to ce biti sanirano cim legne kesh hahaNisamInSajder je napisao/la: ↑03 jul 2021, 18:43Vise je bilo u fazonu, zeza ih poreska uprava i radna dozvola, nego broj stranaca.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Ako se fakat ispostavi tačno ovo vezano za Tana, treba isforsirat priču da je SL odnedavno slobodan igrač 

Dje vam je badjet yebo vi obitelj
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:

Evo kako bi u konacnici mogla ekipa izgledati, naazalost ne u prvom mecu protiv milsamija, ali aBd u revansu ce tu biti Lazic, Sevelj, a nadati se i Bagarić
Jos se nadam odlasku Susica, i dolasku Kapica, valjda je to izvodivo

Ubit ce me @NisamInsajder zbog zadnje recenice

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: n0dix, nedimmmm1337 i 28 gostiju.