Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Fudbalbr1
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la Fudbalbr1 » 30 maj 2021, 17:59

Juka samo slusaj savjete od forumasha oni ce ti reci kad treba da ides da pishkish oni sve znaju

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 30 maj 2021, 18:03

Jokic is shooting 43.8% when guarded by Nurk, and Nuggets are -40.6 in that period, while when guarded by Kanter he shoots 75% and they are +50.5

RoninX
Kontakt:

Post Postao/la RoninX » 30 maj 2021, 18:08

lucky13 je napisao/la:
30 maj 2021, 17:58
RoninX je napisao/la:
30 maj 2021, 17:47
haj nam sad izracunaj broj pokusaja iz igre obojice. evo ja cu ti pomoci za dzoukera:

27
20
24
18

ako denver izgubi seriju, pola srbije i šumske ce biti na suicide watchu.
Nemam sta da racunam, sve je izracunato u eFG% sta sam i podebljao. a po tome je jokic efikasniji. tacnije daje vise poena iz istog broja pokusaja! uz to ima i bolji % slobodnih tako da ima jos dodatno bolju iskoriscenost potrosnje lopti (napada) od juke, jer za fauliran napad dobijes obicno 2 slobodna (nekada je +1 ili 3 ali obicno 2) i napad je s njima potrosen. mislim da se samo u bosni juka smatra boljim od jokica. realno se ne mogu ni porediti ni u ovom POu ni inace! ali toliko o vasoj realnosti! jedan je apsolutni MVP a drugi nikada nije usao ni u kakvu diskusiju oko ol stara ili prve 3 postave lige.
pa glupane naravno da je jokic efikasniji zbog eFg formule koja vise vrijednuje tricu, a jokic ih zabija. glupane niko ne kaze da je nurkic bolji osim vi mitomanski srbi koji to umisljate. ali kad vec stelis statistiku kako ti odgovara, onda sam i ja iznio hipotetsku tezu ( cisto da vas podjebajem) koja kazuje da bi nurkic imao slicne brojke da uzima broj pokusaja kao dzouker. inace, dzouker, also known as - rupa u odbrani.

kako vam malo treba da prosistite od muke :) haha
ozbiljan suicide watch
Zadnja izmjena: RoninX, dana/u 30 maj 2021, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.

lucky13
Kontakt:

Post Postao/la lucky13 » 30 maj 2021, 18:11

pa eto jokic ima 13p prosjek samo direktno protiv juke a ovaj 13p prosjek uopste! niste naveli koliko od tih 13 je direktno protiv jokica.

lucky13
Kontakt:

Post Postao/la lucky13 » 30 maj 2021, 18:13

RoninX je napisao/la:
30 maj 2021, 18:08

pa glupane naravno da je jokic efikasniji zbog eFg formule koja vise vrijednuje tricu, a jokic ih zabija. glupane niko ne kaze da je nurkic bolji osim vi mitomanski srbi koji to umisljate. ali kad vec stelis statistiku kako ti odgovara, onda sam i ja iznio hipotetsku tezu ( cisto da vas podjebajem) koja kazuje da bi nurkic imao slicne brojke da uzima broj pokusaja kao dzouker. inace, dzouker, also known as - rupa u odbrani.

ozbiljan suicide watch

ma jasno juka bi bio MVP samo kad bi ovo i kad bi ono. samo toliko! mnogi bi bili najbolji sportisti kad bi ovo ono ali nece. inace bi svi koji cekaju otvoreno polaganje pod kosem uz visok % i 10ak poena imali isti % i na 30-40 poena samo kada bi vise pucali iz svih pozicija. jasno ko dan.
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 30 maj 2021, 18:21, ukupno mijenjano 3 puta.

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 30 maj 2021, 18:13

Dosadan si.

huupmil
Kontakt:

Post Postao/la huupmil » 30 maj 2021, 18:18

Laki stvarno si visak na temi. Ova tema je navijacka i ovdje su domacini navijaci, ne trebaju nam argumenti ovdje koji ce na temi Jusufa Nurkica da velicaju Jokica, pa jbt covjek ide prema nezamislivom dostignucu, obara sve predrasude i analiticke procjene o sebi kao u nekom tinedzerskom filmu gdje glavni lik prolazi put od slabackog djecaka kojeg maltretiraju u skoli do superheroja, i sve to uz skromnost koja ne krasi superzvijezde, nesto kao Kante i to u americi u sportu koji njeguje tu kulturu arogancije, za mene je to pobjeda skoro kao i MVP i ne bi bilo lose da i navijaci malo se ugledaju na Nikolu.

Jednostavno to provocira navijace na ovoj temi i tema se pretvara neki kripl fajt posvadjanih tabora i razvodnjava se sustina, a moze se fino razgovarati. Dodji pohvali nosioca teme cak i ako ne mislis tako i napisi nesto sto te ne antagonizuje u ocima vecine, ima i Nurkiceva igra i ponasanje puno dobrih strana.

Bitne stvari u prethodnoj utakmici su ponovo uspjesno gadjanje MPJ u svicu gdje ga lako probijaju bekovi Portlanda, pogotovo Pauel koji je prekaljeni pit bul, mislim i da mu je nadimak teretni voz ili kako vec. Ne previsok ali jako duge i snazne ruke. Uglavnom urnisao je drugu zvijezdu Nageta defanzivno i na drugom kraju parketa. Sa Kampacom u petorci kojega ne cuvaju Portera se preblizu pazi i on sa svom sporoscu ne moze da se nosi sa protivnicima.

Lilard se ne moze poenterski posmatrati. On je orkestrirao kompletan napad i probijao odbranu i namjestao pozicije. Imam osjecaj da Kampaco odbrana je sazvakana od strane CJ i njega i da nema sanse da ga ne napune u sljedecim utakmicama. Jednostavno je razlika u visini prevelika.

Jusuf ce imati loptu u postu sa dozvolom da zida dok god bekovi budu dominantni i dok se Nugetsima prazni reket. Bas je imao mismec prilika kroz 3 meca.

lucky13
Kontakt:

Post Postao/la lucky13 » 30 maj 2021, 18:27

prvi upis ovdje mi je bio greskom. mislio sam postirati na opstoj NBA temi. a sada sam pisao jer su me direktno izprozivali i izvrijedjali i to nicim izazvani. kao, gdje si laki kujo ili tako nesto, jer je jokic imao jedno lose vece!
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 31 maj 2021, 07:05, ukupno mijenjano 1 put.

RoninX
Kontakt:

Post Postao/la RoninX » 30 maj 2021, 18:31

lucky13 je napisao/la:
30 maj 2021, 18:13
RoninX je napisao/la:
30 maj 2021, 18:08

ozbiljan suicide watch

ma jasno juka bi bio MVP samo kad bi ovo i kad bi ono. samo toliko! mnogi bi bili najbolji sportisti kad bi ovo ono ali nece. inace bi svi koji cekaju otvoreno polaganje pod kosem uz visok % i 10ak poena imali isti % i na 30-40 poena samo kada bi vise pucali iz svih pozicija. jasno ko dan.
stvari su kristalno statisticki jasne. daj nurkicu 22.2 pokusaja po mecu, uz njegovu ucinkovitost, i imaces prosjeke kao dzouker. :kafa: i sve to uz dva loma noge, i frisak lom ruke. :kafa:

sve je moguce nategnut kad se hoce. osim da je dzouker dobar defanzivac. suicide watch ce radit prekovremeno u srbiji ako denvas ispadne. :kafa:

lucky13
Kontakt:

Post Postao/la lucky13 » 30 maj 2021, 18:49

mozes ti natezati nurkica koliko hoces i mozda mu napravis dijete ali neces napraviti MVPa od njega.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 30 maj 2021, 18:52

laki kujo, mrs sa nurkiceve teme, yebo ti jokic tetku:-)

kako si se greskom pojavio, tako i nestani, statisticka gresko!

Fudbalbr1
Kontakt:

Post Postao/la Fudbalbr1 » 30 maj 2021, 18:58

Lucky de oladi bre j..o te i nole i jole i djole

RoninX
Kontakt:

Post Postao/la RoninX » 30 maj 2021, 19:10

lucky13 je napisao/la:
30 maj 2021, 18:49
mozes ti natezati nurkica koliko hoces i mozda mu napravis dijete ali neces napraviti MVPa od njega.
mvp koji se muci da prodje prvu rundu. pokazao je na svjetskom klasu, gdje ga izdominirao djedica Scola :kafa: hihihi

nategni neku sestru od tetke da se malo opustis, kako vec idu srpski obicaji :kafa:

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 30 maj 2021, 19:48

E yebo vas bog retardirani i Lucky sa njim , koji qrac kvarite temu ...

25 godina prošlo od rata , ja na sportskoj temi Jusuf Nurkić moram čitati kako se tjera forumaš , yebi sestru od tetke , šumska , genocidna tvorevina i ostale nebuloze ...

Nurkić nadigra Jokića , i umjesto da pišemo o tome ma jok , neko prozove Luckya kerušo , ovaj odgovori na to , i onda takmičenje ko je veći "patriota na baterije" :puke:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

StevieFranchise
Kontakt:

Post Postao/la StevieFranchise » 30 maj 2021, 19:56

bombaysaphire je napisao/la:
30 maj 2021, 19:48

25 godina prošlo od rata , ja na sportskoj temi Jusuf Nurkić moram čitati kako se tjera forumaš , yebi sestru od tetke , šumska , genocidna tvorevina i ostale nebuloze ...

Nurkić nadigra Jokića , i umjesto da pišemo o tome ma jok , neko prozove Luckya kerušo , ovaj odgovori na to , i onda takmičenje ko je veći "patriota na baterije" :puke:
Nema većeg smarača na forumu od tebe, uvijek tražeći izgovore za neočetničke izlete. Ne treba lucky tebe da ga braniš, sposoban je sam. Meni lično lucky ne smeta ali razumijem one kojima je preko glave njegove retorike i obožavanja Jokića na temi "Jusuf Nurkić". Dovoljno je što to radi na NBA.
“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”

lucky13
Kontakt:

Post Postao/la lucky13 » 30 maj 2021, 20:08

pa kada me prozovote na NBA temi onda cu vam tamo i odgovoriti. kako cu na prozivke na ovoj temi odgovarati na nekoj drugoj? ajd malo ukljuci mozak!

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 30 maj 2021, 20:10

StevieFranchise je napisao/la:
30 maj 2021, 19:56
bombaysaphire je napisao/la:
30 maj 2021, 19:48

Nema većeg smarača na forumu od tebe, uvijek tražeći izgovore za neočetničke izlete. Ne treba lucky tebe da ga braniš, sposoban je sam. Meni lično lucky ne smeta ali razumijem one kojima je preko glave njegove retorike i obožavanja Jokića na temi "Jusuf Nurkić". Dovoljno je što to radi na NBA.
Kakav god sam , kad napišem post , ja ga i ostavim , kakav god da je . Ne brišem ga za razliku od tebe .

Na tenis temi sam baš sa Luckyem pričao o srpskoj mitomaniji , ali eto ti blje znaš .

Mrzim četnike , ustaše i balije , i strašno mi smeta " ubacivanje" politike i ostalih sranja na sportskim temama , pogotovo u rivalstvu Nurkić-Jokić , koji su u odličnim odnosima .
Pogotovo poslije sinoć, kada je Juka odigrao vrhunski i sam Jokić mu je čestitao i odao priznanje.

Ponavljam, nema potrebe o drugim "stvarima" , a i ovaj post ne treba da bude na ovoj temi . Ali kao što napisah , nema brisanja postova .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 30 maj 2021, 20:24

Daj ba Bombaye, kakve su ovo psovke?! Nisam ovo od tebe ocekivao, najezio sam se sav od nekakve muke.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 30 maj 2021, 20:27

Pa dobro lik vas je navukao i ovom partijom sinoc ocigledno i on poludio i iznervirao se koliko ga je uništio Jusuf pa nastavlja odgovarati ovdje, prestanite pisati i vozdra.

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 30 maj 2021, 20:30

Desilo se nešto pozitivno, Bosanac nadigrao MVP NBA lige, što se poslije Nurkića i Jokića neće nikad dešavati, tema nikad toksičnija. :hmmmmm: Kao da ljudi ovdje ne podnose da se desi nešto dobro, manje negative se napiše kad Nurkić odigra loše. Bosanac nadigrao MVP NBA lige ali treba pisati šta je rekao neki Perkins, i je li mu Nurkić previše drsko odgovorio.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN i 17 gostiju.