FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sabrina ku.rci palci,igraci,bojkoti a na tribinama 100 ljudi da smo igrali kao kone bilo bi 2 covjeka na tribinama
-
- Kontakt:
Ja velike srece sto su ostali.Kud svi ne odose,da ih moje oci vise ne gledaju.NisamInSajder je napisao/la: ↑17 jul 2021, 22:39Ja, ne znam sta si ti gledao, ali ja sam gledao Sarajevo 0 vs 1 Milsami. A veliki dio igraca se borio, naravno koliko su mogli. Sest mjeseci prije toga primili su samo jednu platu i veliko hvala tim igracima sto su ostali u klubu, a vecina ih je mogla ici.cookiech je napisao/la: ↑17 jul 2021, 22:30Jesmo mi gledali istu utakmicu?NisamInSajder je napisao/la: ↑17 jul 2021, 21:54
Nit je kad imao toliko, nit sad ima. Vise je Mesanovic i njegov vrli menadzer uzeo, nego Tino.
Ko kaze da se nasi nisu borili ? Nasi su se itekako borili, pogotvo protiv Milsamija, ali lakse se boriti bez pritiska, nego sa pritiskom da moras pobjediti i proci dalje u Europi, pa jos primis gol, a nemas kvalitet u zadnjoj trecini.
@fenkisptica, pogledaj portale nase, sad ce oni objavit ukoliko je nesto kiksao. Ne brini se oko tog.
- 19BordoBijeli46
Opet se forsira prica da su igraci udarani zbog rezultata? Zar vam nisu objasnili da nije to Razlog?
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Sve se bojim da ih je većina mogla otići. Otimali se za njih.NisamInSajder je napisao/la: ↑17 jul 2021, 22:39Ja, ne znam sta si ti gledao, ali ja sam gledao Sarajevo 0 vs 1 Milsami. A veliki dio igraca se borio, naravno koliko su mogli. Sest mjeseci prije toga primili su samo jednu platu i veliko hvala tim igracima sto su ostali u klubu, a vecina ih je mogla ici.cookiech je napisao/la: ↑17 jul 2021, 22:30Jesmo mi gledali istu utakmicu?NisamInSajder je napisao/la: ↑17 jul 2021, 21:54
Nit je kad imao toliko, nit sad ima. Vise je Mesanovic i njegov vrli menadzer uzeo, nego Tino.
Ko kaze da se nasi nisu borili ? Nasi su se itekako borili, pogotvo protiv Milsamija, ali lakse se boriti bez pritiska, nego sa pritiskom da moras pobjediti i proci dalje u Europi, pa jos primis gol, a nemas kvalitet u zadnjoj trecini.
@fenkisptica, pogledaj portale nase, sad ce oni objavit ukoliko je nesto kiksao. Ne brini se oko tog.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Neće nas milja biti protiv Tuzle
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hebibović, Velkoski i Ahmetović nisu imali gdje da odu, niko ih nije ni tražio, zato su i ostali u Sarajevu i nisu se bunili što im se plata skresala.
Evo Zeljo 1:1. Hvala Bogu da ne pisete gluposti kako su dobri. Kako pobjedjuju jer imaju bolje navijače i tako to ...
Hiljade ludih forumskih navijaca,huligana,pljuvaca ce biti vjetar u ledja Sarajevu
Ne bombaj sa Sušićevom platom. Sušić je u četvrtak bio najbolji na terenu.f0rest1946 je napisao/la: ↑17 jul 2021, 22:29Koliko li tebi placa tvoj Mezimac Susic cim ga branis tolikoNisamInSajder je napisao/la: ↑17 jul 2021, 21:54Nit je kad imao toliko, nit sad ima. Vise je Mesanovic i njegov vrli menadzer uzeo, nego Tino.
@fenkisptica, pogledaj portale nase, sad ce oni objavit ukoliko je nesto kiksao. Ne brini se oko tog.![]()
Susic ima ubjedljivo najvecu platu u ligi, umjesto njeg mogli bi platit i Crepulju i Kapica i Golmana i Lijevog Beka.
Tvoj Susic je jedan od vecih promasaja naseg Kluba.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Gdje ovo Handzar ode 

- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Jeftini spin sabrinihforumskihklitorisa.19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑17 jul 2021, 22:42Opet se forsira prica da su igraci udarani zbog rezultata? Zar vam nisu objasnili da nije to Razlog?
Igraci jesu taki ali nisu oni krivi.
Jaku je kriva, majcine naslone joj yebem.
- feniksptica
- Kontakt:
E da ti znas kakvih tamo slasticarnih ima
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Druze, obavezno do ocnog skokni provjeri vid. Najbolji igrac Dupovac, to sve govori, sredinu nismo imali uopste, o napadu da ne pricam. Utakmica ko da su protiv krupe igrali a ne za prolazak dalje u evropi.NisamInSajder je napisao/la: ↑17 jul 2021, 22:39Ja, ne znam sta si ti gledao, ali ja sam gledao Sarajevo 0 vs 1 Milsami. A veliki dio igraca se borio, naravno koliko su mogli. Sest mjeseci prije toga primili su samo jednu platu i veliko hvala tim igracima sto su ostali u klubu, a vecina ih je mogla ici.cookiech je napisao/la: ↑17 jul 2021, 22:30Jesmo mi gledali istu utakmicu?NisamInSajder je napisao/la: ↑17 jul 2021, 21:54
Sve mi znamo.
Bit ce 2500-3000
Na zalost i ne zasluzuju vise poslije onakvog pristupa proslu utakmicu.
- FKS -
Ja sam iskreno mislio da ce biti 0:4 za Borac.