Ide vjv ta postava ali andrej umjesto palica...nemas 2 igraca ispod 21NisamInSajder je napisao/la: ↑23 jul 2021, 14:27![]()
Ovako nesto bi volio vidjeti u nedjelju. A na klupi su Varesanovic, Salcin, Cmiljanic i Djokanovic, sto znaci da ima neko ko bi mogao preokrenuti igru sa klupe. Kada se registruje Sevelj, on ide na mjesto Oremusa, a tada bi Oremusa mogli i na desnom beku koristiti.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- NisamInSajder
- Kontakt:
A da to sam zaboravio. Glupo pravilo.keli je napisao/la: ↑23 jul 2021, 14:39Ide vjv ta postava ali andrej umjesto palica...nemas 2 igraca ispod 21NisamInSajder je napisao/la: ↑23 jul 2021, 14:27![]()
Ovako nesto bi volio vidjeti u nedjelju. A na klupi su Varesanovic, Salcin, Cmiljanic i Djokanovic, sto znaci da ima neko ko bi mogao preokrenuti igru sa klupe. Kada se registruje Sevelj, on ide na mjesto Oremusa, a tada bi Oremusa mogli i na desnom beku koristiti.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- Shategabri
- Kontakt:
Zar ne bi Dizdarević i Šabanović mogli ispuniti kvotu?
Jedino ako Šaban nije više u toj kategoriji.
Jedino ako Šaban nije više u toj kategoriji.
Koševo Zapad
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Na inicijativu generalnog direktora BH Telecoma Sedina Kahrimana i članova Uprave BH Telecoma danas je održan sastanak sa predstavnicima šest bh. nogometnih klubova i to FK Sarajevo, FK Željezničar, FK Sloboda, FK Velež, FK Tuzla City i FK Čelik, a povodom najave početka zajedničke partnerske saradnje u vrijednosti od skoro milion KM u naredne tri godine.
Iznos će biti raspodijeljen na pomenute klubove shodno ostvarenim rezultatima na domaćoj i evropskoj nogometnoj sceni.
"Izuzetno sam zadovoljan održanim sastankom. Raduju me pozitivne reakcije na prijedlog saradnje i uspostave partnerskog odnosa na period od tri godine tokom kojeg će BH Telecom podržati ove klubove u iznosu od skoro milion KM. Posebno mi je drago da će dio sredstava biti usmjeren na omladinske pogone koji su budućnost bosansko-hercegovačkog društva. Ovom podrškom još jednom potvrđujemo da je BH Telecom društveno najodgovornija kompanija u BiH, posebno u segmentu ulaganja u sport", kazao je Sedin Kahriman, generalni direktor BH Telecoma.
Iznos će biti raspodijeljen na pomenute klubove shodno ostvarenim rezultatima na domaćoj i evropskoj nogometnoj sceni.
"Izuzetno sam zadovoljan održanim sastankom. Raduju me pozitivne reakcije na prijedlog saradnje i uspostave partnerskog odnosa na period od tri godine tokom kojeg će BH Telecom podržati ove klubove u iznosu od skoro milion KM. Posebno mi je drago da će dio sredstava biti usmjeren na omladinske pogone koji su budućnost bosansko-hercegovačkog društva. Ovom podrškom još jednom potvrđujemo da je BH Telecom društveno najodgovornija kompanija u BiH, posebno u segmentu ulaganja u sport", kazao je Sedin Kahriman, generalni direktor BH Telecoma.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nema šanse da Đokanović bude na klupi a Dizdarević i Karinić su ispod te linije svakako.
-
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑23 jul 2021, 14:44Na inicijativu generalnog direktora BH Telecoma Sedina Kahrimana i članova Uprave BH Telecoma danas je održan sastanak sa predstavnicima šest bh. nogometnih klubova i to FK Sarajevo, FK Željezničar, FK Sloboda, FK Velež, FK Tuzla City i FK Čelik, a povodom najave početka zajedničke partnerske saradnje u vrijednosti od skoro milion KM u naredne tri godine.

-
- Kontakt:
Nemas ovdje 2 U-21 igraca brtNisamInSajder je napisao/la: ↑23 jul 2021, 14:27![]()
Sabanovic ima skoro 22 godine i on se ne racuna u to
Samo stavi Oremusa na desnog beka umjesto Sabanovica
I ubaci Djokanovica na veznog
Nema opustanja ali realno dobijamo glat sa ovim timom
Opet bit ce i dosta solidna klupa
Varesanovic,Salcin,Velkoski,Cmiljanic,Sabanovic,Dervisagic,
Hebibovic mozda,i jos par juniora
Uskoro i Ahmetovic
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 23 jul 2021, 15:05, ukupno mijenjano 5 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- ElCartel11
- Kontakt:
Velež je na vrijeme podnio zahtjev Savezu, da se odgodi utakmica, mi lani nismo i treba se zahvaliti upravi sto nije pravovremeno reagirala. Ako klub posalje zahtjev vise od 7 dana do te utakmice i zamoli za odgodu uz valjan razlog (sto igranje u Evropi definitivno jeste) onda samo Savez odlucuje. Ako klub pošalje manje od 7 dana do utakmice zahtjev onda se pita i taj drugi klub.
Zar mislite, da bi njima Zrinjski stvarno izasao u susret? Ne budite smjesni i naivni.
Zar mislite, da bi njima Zrinjski stvarno izasao u susret? Ne budite smjesni i naivni.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Haha nemojte biti budalice, TK Saveza, oni su bili spremni udovoljiiti nasem zahtjevu da se odgodi tekma, ali pravila su jasna, Velez je odbio i tu se sva prica zavrsava, a znamo koji izgovor im je bio, helem nejse, ovo je tema Fk Sarajeva, a mi u nedjelju igramo svoju tekmu, lp 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- ElCartel11
- Kontakt:
Da ponovim. Izasla je vijest 19.8.2020, da Velež ne želi odgoditi utakmicu koja je odigrana 23.8.2020Aduka87 je napisao/la: ↑23 jul 2021, 15:12Haha nemojte biti budalice, TK Saveza, oni su bili spremni udovoljiiti nasem zahtjevu da se odgodi tekma, ali pravila su jasna, Velez je odbio i tu se sva prica zavrsava, a znamo koji izgovor im je bio, helem nejse, ovo je tema Fk Sarajeva, a mi u nedjelju igramo svoju tekmu, lp![]()
Sto znaci, da smo se mi vjerovatno tek u ponedjeljak 17.8.2020 sjetili, da odgodimo utakmicu. I u tom slučaju se je Velež pitao i odlučili su kako jesu.
Da smo mi podnijeli zahtjev hajmo reci 15.8.2020 Velež se ne bi nista pitao vec samo Savez koji bi nam vjerovatno izasao u susret.
Sto se tiče mostarskog derbija:
"Kako smo pisali prije nekoliko dana zbog evropske utakmice Velež je od Nogometnog saveza BiH zatražio odgodu derbija protiv Zrinjskog, a kako saznajemo taj zahtjev je odobren".
Znaci ljudi na vrijeme zatrazili odgodu od Saveza i oni ugodili. Zrinjski se tu nista nije pitao. Dok su naši kreteni u upravi po ko zna koji put zakasnili sa reakcijom tad.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Jel vam se treba crtati, ekipa koja nije zeljela odgodu utakmice "ZBOG REGULARNOSTI TAKMICENJA" sada trazi isto !!! Yebo vas velez u glavu, dr.kajte na njih na drugom mjestu...
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Možemo l' malo o Sarajevu braćo, Imaju bar 3 druge teme na ovom forumu gdje se može diskutovati o Veležu.
Ima li šta novo na Cometu, petak je, haman ništa od registracije stranaca ni ovo kolo... u qrac
Ima li šta novo na Cometu, petak je, haman ništa od registracije stranaca ni ovo kolo... u qrac

Ima li kakvih vijesti o novom golmanu, to je sad goruci problem i prioritet, sve ostalo se moze sacekati?!
- ElCartel11
- Kontakt:
A jeli vama jasno, da smo mi sami sebe tad doveli u situaciju, da o odgodi odlucuje i Velež? Da smo dali zahtjev vise od 7 dana do utakmice Velez se ne bi pitao nista kao sto se ni Zrinjski nije sad pitao. Jednostavno je, uprava zakasnila sa reakcijom kao uvijek sto kasni kod svega.
Ps. Stranci nece biti registrovani za Posušje. Hvala Bogu pa smo uspjeli Bodula i Bagarica registrovati.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trenutno su nam daleko bitniji Bodul i Bagarić od Ševelja i Lazića, sreća pa smo dobili ova dva igrača. Ševelj će nažalost morati sačekati još malo ali će biti prva postava, za Lazića nisam siguran jer su Kurdić i Dupovac dobri.
Nek i nismo na vrijeme podnijeli zahtjev, da vidimo kako nam u susret izlaze "bratski klubovi" za koje kao trebamo navijati...ElCartel11 je napisao/la: ↑23 jul 2021, 15:37A jeli vama jasno, da smo mi sami sebe tad doveli u situaciju, da o odgodi odlucuje i Velež? Da smo dali zahtjev vise od 7 dana do utakmice Velez se ne bi pitao nista kao sto se ni Zrinjski nije sad pitao. Jednostavno je, uprava zakasnila sa reakcijom kao uvijek sto kasni kod svega.
Ps. Stranci nece biti registrovani za Posušje. Hvala Bogu pa smo uspjeli Bodula i Bagarica registrovati.
Vjeruj, ja najviše pitam zbog registracije trenera. Sablja pravi dosta prilagodbi za vrijeme utakmice, dosta je aktivan, nije tip trenera što postavi igru i sjedne gladit jaja pa nešto na poluvremenu kao objašnjava. A ako ne može bit' na klupi cijeli ovaj proces je dosta otežan.
Ševelju se radujem, dosta dobrog je rečeno o malom, a za Lazića ćemo vidjet' u kakvoj je formi i koliko želje uopće ima da se bori za mjesto u prvom timu.
Trenutno korisnika/ca: GradKamena2, Haksss, johntravolta123, keli, kogmagie46, miguelramos, Pena, perodeformero, sekac, Tatamata1946, zagorski i 80 gostiju.