FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jel ovo danas bilo 6 igraca do 21 godine na terenu? Sabliceve bebe 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Najveći problem je neuigrana ekipa.
Po meni totalno različita utakmica nego ona na Koševu, gdje je bilo suprotno I gdje smo u drugom poluvremenu, sve do drugog gola TC kontrolisali igru.
Što reče Goran jako puno kasnimo, do drugog dijela prvenstva je bitno biti u vrhu,a posle kad se neke stvari poslože može se i titula napasti.
Ovaj igrački kadar je prošao pripreme, da su na vrijeme igrači registrovani ova ekipa bi favorit za titulu.
Siguran sam da bi sad na kontu imali 6 bodova, I igrali drugo kolo KL.
Po meni totalno različita utakmica nego ona na Koševu, gdje je bilo suprotno I gdje smo u drugom poluvremenu, sve do drugog gola TC kontrolisali igru.
Što reče Goran jako puno kasnimo, do drugog dijela prvenstva je bitno biti u vrhu,a posle kad se neke stvari poslože može se i titula napasti.
Ovaj igrački kadar je prošao pripreme, da su na vrijeme igrači registrovani ova ekipa bi favorit za titulu.
Siguran sam da bi sad na kontu imali 6 bodova, I igrali drugo kolo KL.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 25 jul 2021, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
ElCartel11 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 19:55Jel ovo danas bilo 6 igraca do 21 godine na terenu? Sabliceve bebe![]()

-
- Kontakt:
Cmiljanic u karijeri na poziciji napadaca u 50 utakmica ima 11 golova i 1 asistenciju(ne racunajuci danasnju utakmicu)
Sasvim ok statistika kada pogledamo da je veliku vecinu tih utakmica ulazio sa klupe a i u nekim jacim ligama je zabijao te golove
Ja sam davno rekao da mu se treba dati veca minutaza
Danas odlicno odigrao
Osim gola(situaciji u kojoj se vrlo dobro snasao)imao je i onu sansu pred kraj prvog poluvremena a prije toga jos jednu
I sve dok nije izasao citavu utakmicu je trcao i davao najvise sto moze
Mislim kad bi se on malo bolje fizicki spremio i bas usao u formu bio bi nam od velike koristi
Nadam se samo da ce ga zaobici povrede i da ce ga nastaviti Goran stavljati u prvih 11
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bit ce zayebano ovu polusezonu, dok se svi uigraju..
Na zimu otici sa najvise -5 zaostatka za prvim, pojacati tim na zimu, odraditi pripreme kako treba, pa onda pokusati titulu napasti
Nazalost Tino 0 bodova, zahvaliti mu se na zimu i dovesti za taj novac nekog ofanzivca kvalitetnog, ili kreativca koji ce za te pare duplo bolji biti
Na zimu otici sa najvise -5 zaostatka za prvim, pojacati tim na zimu, odraditi pripreme kako treba, pa onda pokusati titulu napasti
Nazalost Tino 0 bodova, zahvaliti mu se na zimu i dovesti za taj novac nekog ofanzivca kvalitetnog, ili kreativca koji ce za te pare duplo bolji biti
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
7 igraca do 21 godine, plus Kurdic (22) i Pidro (23)
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- hotonjskimaher
- Kontakt:
Sušić nije pokazao ništa značajno a ima najvecu platu od igrača raskid ugovora odma i dovesti nekog ko bi opravdao na terenu platu koju ima
Maroon Brothers 1946
- Shategabri
- Kontakt:
Hoće li više riješiti to s poreznom, mogli bi i bez Fanima na Zrinjski.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Poslije pobjede uvijek se nadje neka kritika ma rucun nekog igraca.
Ovako ste i Kovacevica svako malo kritikovali, pa sad svrsavate na svaku njegovu odbranu.
Jel vi fkt mislite da svaki igrac u svakoj utakmici ce biti najbolji?
Pa na pesu imas neraspolozenog, umornog igraca a ds na plus 40 ocekujes neku agresivnu igru
Ovako ste i Kovacevica svako malo kritikovali, pa sad svrsavate na svaku njegovu odbranu.
Jel vi fkt mislite da svaki igrac u svakoj utakmici ce biti najbolji?
Pa na pesu imas neraspolozenog, umornog igraca a ds na plus 40 ocekujes neku agresivnu igru

- ElCartel11
- Kontakt:
10 tebra
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Zna li neko jel se oni bar trude i planiraju da plate taj porez??Do kad ce stranci cekati??
Malo to nema smisla vise
Bolje bi bilo da su platili porez prvo pa onda tek plate
Bolje placen porez i 2 plate podjeliti
Nego neplacen porez i 4 plate podjeliti
Nadam se da ce se to brzo rijesiti
Malo to nema smisla vise
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Goran je u intervjuu rekao da se nada da će to biti riješeno ovu sedmici, bitno je da su igračima isplaćene plate... a sad ide, akoBogda, i porez...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 jul 2021, 20:27Zna li neko jel se oni bar trude i planiraju da plate taj porez??Do kad ce stranci cekati??
Malo to nema smisla vise
Evo i oni tebe selame!
- siroliver69
- Kontakt:
Goran Sablic
Previše psujete po Sušicu. Palic mu nije ni do koljena, Andrej u padu, Oremuš nit smrdi nit miriše za vezu, a protiv Celtika i Batea smo vidjeli koliko Tino može. E sad, hoce li, to je drugo.
Previše psujete po Sušicu. Palic mu nije ni do koljena, Andrej u padu, Oremuš nit smrdi nit miriše za vezu, a protiv Celtika i Batea smo vidjeli koliko Tino može. E sad, hoce li, to je drugo.
Mislio sam na ove, koji su igrali danas (:
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Tino dosao pola godine nakon batea, mora se popravit fizicki trom vuce se po terenu nakon 1h igresiroliver69 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 20:41Goran Sablic
- hotonjskimaher
- Kontakt:
On se protiv vecih ekipa uzme i nabrije a protiv ovih ekipa u nasoj ekipi takozvanih seoskih mrsko mu vise i igrat jer je on taj nivo presao davnih dana.
Maroon Brothers 1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Daj ove crnce na probi sto su
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Bgm Palic je po meni vise pokazao u ove dvije tekme od Tine, cak je Palic i zasluzan za drugi gol, drago mi je zbog njega, kad skontas koliko ga je raja docekala na noz, jer dolazi iz Krupe.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Joj kad kao argument navede "vidjeli ste protiv Celtica Tinu" ranio bih se ! Pa onda Posuje treba pojesti, Krupu demolirati, Leotar torpedirat'...
Znaci ili je qrcina ili nece da igra. Po meni oboje !!!
Znaci ili je qrcina ili nece da igra. Po meni oboje !!!
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
-
- Kontakt:
Hajde Leotar, zaokruži nam lijepu nedjelju 

Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, ajdohordas, ErosViverosViv, Evander, Grbavac, johntravolta123, misstianopenaldo, Venom i 112 gostiju.