Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Eto Nurkic ganja prsten , covjek uziva u Portlandu , vole ga svi kao i on njih , meni je sasvim ok i super , sto vise doguraju to bolje ...
Onda to nije mentalitet sampiona , ako zelis nesto vise moras izaci iz zone konforaHeraklitMracni je napisao/la: ↑01 jun 2021, 00:35Eto Nurkic ganja prsten , covjek uziva u Portlandu , vole ga svi kao i on njih , meni je sasvim ok i super , sto vise doguraju to bolje ...
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Dirk Nowitzki se ne slaze sa tvojim komentarom.Slobodas je napisao/la: ↑01 jun 2021, 09:23Onda to nije mentalitet sampiona , ako zelis nesto vise moras izaci iz zone konforaHeraklitMracni je napisao/la: ↑01 jun 2021, 00:35Eto Nurkic ganja prsten , covjek uziva u Portlandu , vole ga svi kao i on njih , meni je sasvim ok i super , sto vise doguraju to bolje ...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
za prsten je njemu najbitnije zdravlje.
Ako tijelo dozvoli i bude u stanju da igra u NBA sa 32,33 godine i solidno doprinosi defanzivno moci ce da bira tim za prsten, naravno po nekom manjem ugovoru kad mu istekne ovaj naredni
zdrav Nurk ce uvijek imati rolu u modernom NBA, samo sto to nije rola kakva je objektivno mogla biti i kakvoj smo se mi nadali, ali svejedno vrlo ozbiljna
Ako tijelo dozvoli i bude u stanju da igra u NBA sa 32,33 godine i solidno doprinosi defanzivno moci ce da bira tim za prsten, naravno po nekom manjem ugovoru kad mu istekne ovaj naredni
zdrav Nurk ce uvijek imati rolu u modernom NBA, samo sto to nije rola kakva je objektivno mogla biti i kakvoj smo se mi nadali, ali svejedno vrlo ozbiljna
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Gee ga dobro nahvalio za zadnje dvije partije. kaze istuko jokaru.
https://podcasts.google.com/feed/aHR0cH ... g1MzYucnNz

Uvijek su Gee i Kreha pozitivno o Nurku govoriliRoninX je napisao/la: ↑01 jun 2021, 12:38Gee ga dobro nahvalio za zadnje dvije partije. kaze istuko jokaru.![]()

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- StevieFranchise
- Kontakt:
Beast

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
Ma kakav novi tim on bi opet našao nacin da šuti i da bude 4 opcija.
Večeras ide užasna partija, ne može on povezat dvije dobre.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Samo da ne usere s licnim jer cim se ogranici Jokic i Juka kad odradjuje na njemu odbranu Portland ima lufta da ispucava trojke a da ne upadnu u minus..
veceras mora ocekivati prilagodbu denvera kad je o njemu rijec, mislim da ce jokic biti mnogo agresivniji na niskom postu i da nece previse sutirati izvana, a sve s ciljem da ga uvede u probleme s licnim greskama, jer ce stotts ponovo mecirati nurkiceve i jokiceve minute (bar do trenutka dok to nurkic bude mogao, a sigurno da je jokic navikao igrati vise minuta od nurkica), dakle, ne smije se dovesti u problem s licnim greskama, a portland se ne smije fokusirati iskljucivo na sut za tri poena, pogotovo ako ih isti ne bude slusao
tekme 2 i 4 su bile identicne u smislu energije i agresivnosti, u drugoj je denver bio mnogo energicniji i agresivniji od portlanda jer su izgubili prvu tekmu, pa su morali pobjediti drugu, a portland se zadovoljio jednom pobjedom, a u cetvrtoj je bila ista situacija, samo obrnuto
dakle, treba ocekivati energican i agresivan denver i to moze odluciti pitanje pobjednika, dakle, portland ce morati mecirati njihovu energiju i agresivnost prije svega, pa tek onda ih moraju pobjedit igrom
tekme 2 i 4 su bile identicne u smislu energije i agresivnosti, u drugoj je denver bio mnogo energicniji i agresivniji od portlanda jer su izgubili prvu tekmu, pa su morali pobjediti drugu, a portland se zadovoljio jednom pobjedom, a u cetvrtoj je bila ista situacija, samo obrnuto
dakle, treba ocekivati energican i agresivan denver i to moze odluciti pitanje pobjednika, dakle, portland ce morati mecirati njihovu energiju i agresivnost prije svega, pa tek onda ih moraju pobjedit igrom
ne znam, po toj gore tabeli ispade bogdan bolji i od juke i od jokica. sta vise, 2. najbolji igrac PO. e sad koliko je to relevantno, ne znam.
Blazers in 6
nadam se da nece raditi "reach-in" i drzati ruke na jokicu, tu ga sudije mogu sjebati, zato im ne treba dati povoda, no, poznavajuci nurkica, on ce bas to ciniti, to je prosto on, jbg, ne moze pomoci sebi
Jokaru samo umarati u pnr i low postu. Raja se cude zasto Juka promasi zicer! Zato sto pogine u odbrani
Teske ruke.
Teske ruke.
Jel moguće da mi preko moja web TV samo a1 zaleđena stoji

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Veceras je borba za Bosnu
Idemo
Moze li mi neko pomoci da gledam utakmicu, hvala
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.