Trincao 7, Dias 6, Walker 5
English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- wadethegreat
- Kontakt:
Nevjerovatno da Se dva najveca kluba na svijetu tako vode godinama i da niko nije a rekao. Dovodili su Se samo igraci koji su In u tom momentu bez razmisljanja o uklapanju u ekipe. Barsina la masia godinama nije igraci izbacila tek sada kada su u belajima poceli su Se oslanjati na njih. Prodavali su ih da bi dovodili neke izvikane igrace. Nema logike nikako. Messi ima mozda jos 2 max 3 godine u sebi jer nije stroj kao Ronaldo. City me vjerujem da ce ga dovesti Mislim da u Evropi ima samo jedna opcija a to je PSG. Sto se Barse tice mislim da im je najpametnije fokusirati se na akademiju I dovesti nekoga tipa Xavi forsirati tiki taku opet. Pokusali su sa ovim modelom dovodenja skupih igraca nije uspjelo osim kada su doveli Sukija I Neymara da uklope da Messijem ali od tada corak. Nisu uzeli LP odavno a i Liga vise nije garancija svake godine kao sto je jedno vrijeme bilo. Blizi se kraj jedne ere u fudbalu. Pocelo je odlaskom Ronalda ovo je izgleda final nail in the coffin sto bi Ameri rekli. Za Real se ne sikiram to je najveci brand u svijetu fudbala vjerujem da ce sljedece ljeto se opet okupljati neki novi galaktikosi.
A mi se godinama pitali zasto pobogu svaki moguci igrac zeli u Real u Barsu 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- wadethegreat
- Kontakt:
Robertson 2.5
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- hotonjskimaher
- Kontakt:
Samo da pohvalim UEFA-u što su pritiskom na Superligaše ispuhali balon tzv. klasičarima. Nek' je i ta ćorava koka ubola zrno.
Još maloPep Guardiola on Harry Kane deal: “He is a Tottenham player. If Tottenham don’t want to negotiate it is finished. If they want to negotiate, many clubs would like to sign him, we are not an exception. We are very interested in him, of course we’ll try”.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- Goalgetter
- Kontakt:
Pep se ja mislim pojede sada sto su doveli Grealisha
Sve bi se otvorilo za Messija
- wadethegreat
- Kontakt:
Dobro ali ligu mogu uzeti bez njega a u LP nema garancije da ces uzeti sa njim.Goalgetter je napisao/la: ↑06 avg 2021, 15:01Pep se ja mislim pojede sada sto su doveli GrealishaSve bi se otvorilo za Messija
Da ne spominjem opterecenje njegove plate i da bi im neke mladje igrace automatski gurnuo u drugi plan.
Mislim da bi puno bolje legao PSGu.
Laksa liga mogu se fokusirati na LP i igrao bi sa Neymarom koji mu je guzni haver i sa Mbappeom.
Taj trojac bi bio strasan.
Ne bih ja jos otpisao mogucnost njegovog "povratka" u Barcelonu.wadethegreat je napisao/la: ↑06 avg 2021, 15:05Dobro ali ligu mogu uzeti bez njega a u LP nema garancije da ces uzeti sa njim.Goalgetter je napisao/la: ↑06 avg 2021, 15:01Pep se ja mislim pojede sada sto su doveli GrealishaSve bi se otvorilo za Messija
Da ne spominjem opterecenje njegove plate i da bi im neke mladje igrace automatski gurnuo u drugi plan.
Laksa liga mogu se fokusirati na LP i igrao bi sa Neymarom koji mu je guzni haver i sa Mbappeom.
Bićete prejaki.Jackk je napisao/la: ↑06 avg 2021, 14:52Još maloPep Guardiola on Harry Kane deal: “He is a Tottenham player. If Tottenham don’t want to negotiate it is finished. If they want to negotiate, many clubs would like to sign him, we are not an exception. We are very interested in him, of course we’ll try”.![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa citao sam da je ovo taktika da se "saviju" pravila jer realno La ligu slabo skoro ko prati u poredjenju sa Engleskom i kad bi on otisao to bi jos palo na globalnom nivou.TheChief je napisao/la: ↑06 avg 2021, 15:09Ne bih ja jos otpisao mogucnost njegovog "povratka" u Barcelonu.wadethegreat je napisao/la: ↑06 avg 2021, 15:05Dobro ali ligu mogu uzeti bez njega a u LP nema garancije da ces uzeti sa njim.Goalgetter je napisao/la: ↑06 avg 2021, 15:01Pep se ja mislim pojede sada sto su doveli GrealishaSve bi se otvorilo za Messija
Medjutim sa druge strane ne mogu da plate Depaya Aguera itd a da Messija isplate ne znam cini mi se nemogucim.
Satrao ih je prijasnji predsjednik mora da ga je Bake doveo
Konačno da se i City isprsi.
Još Kane, lijevi bek i spremni su za 4 fronta.
Još Kane, lijevi bek i spremni su za 4 fronta.
Zadnjih 5 sezona.
United prelazi u vodstvo cim upisu Varanea.

Edit:
U23 koji su u plusu u istom periodu:

United prelazi u vodstvo cim upisu Varanea.

Edit:
U23 koji su u plusu u istom periodu:

Zadnja izmjena: TheChief, dana/u 06 avg 2021, 15:31, ukupno mijenjano 3 puta.
Popisa se po Jacku prvi dan.
Sutra prvi trofej, Grilič tri gola.anell je napisao/la: ↑06 avg 2021, 15:10Bićete prejaki.Jackk je napisao/la: ↑06 avg 2021, 14:52Još maloPep Guardiola on Harry Kane deal: “He is a Tottenham player. If Tottenham don’t want to negotiate it is finished. If they want to negotiate, many clubs would like to sign him, we are not an exception. We are very interested in him, of course we’ll try”.![]()
![]()
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
- wadethegreat
- Kontakt:
Fakticki Pep rekao da su znali da Messi nece potpisati da ne bi doveli Grealisha
.
Dobar start...
Leicester sutra uzima glat.
Dobar start...
Leicester sutra uzima glat.
Pa nije pišanje, u pitanju je goat, Messi, a ne neki random igrač. Naravno da se znalo da neće ostat prvo bi se gledalo da se on dovede, pa onda alternative. Realno ćelavac rekao kako i jes.
Al sad je gotovo, Griliš će sutra već debitovat, uzeo je desetku i sretno mu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.