Ove godine uzimamo kupanonymousHD je napisao/la:Casillas, Ramos, Albiol, Carvalho, Arbeloa, Alonso, Khedira, Di Maria, Özil, Marcelo & Ronaldo.
ovako počinjemo
Mou se nameračio pravo
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Ove godine uzimamo kupanonymousHD je napisao/la:Casillas, Ramos, Albiol, Carvalho, Arbeloa, Alonso, Khedira, Di Maria, Özil, Marcelo & Ronaldo.
ovako počinjemo
FACEBOOK ima na fejsuNail for Real je napisao/la:Nema sanse opet da pocnemo bez Benzeme, koliko god da je kanta. A i glupo stavljat Marcela na krilo u ovako vaznoj utakmici a Arbelou na lijevog beka gdje nije nesto. I Gago bi trebao poceti. Uostalom, odakle ti ovo? AS? MARCA?
vidjeti ćemo. sviđa mi se ovo marcelo & ronaldoLBJ MVP je napisao/la:Ove godine uzimamo kupanonymousHD je napisao/la:Casillas, Ramos, Albiol, Carvalho, Arbeloa, Alonso, Khedira, Di Maria, Özil, Marcelo & Ronaldo.
ovako počinjemo
Mou se nameračio pravo
Tebi ni House ne moze pomoc'. Evo gledam i ja, bas na fejsu ima, al' sumnjam u ovo, citav dan se najavljuje jedan sastav a sad odjednom ovo?LBJ MVP je napisao/la:FACEBOOK ima na fejsuNail for Real je napisao/la:Nema sanse opet da pocnemo bez Benzeme, koliko god da je kanta. A i glupo stavljat Marcela na krilo u ovako vaznoj utakmici a Arbelou na lijevog beka gdje nije nesto. I Gago bi trebao poceti. Uostalom, odakle ti ovo? AS? MARCA?![]()
I meni je glupo bez Benza kakav god bio ne smijemo igrat,a Ramos ne može na desnom beku Arbeloa i Marcelo mogu odigrat na krilu dobro
Ramos ne moze na desnom beku?LBJ MVP je napisao/la: FACEBOOK ima na fejsu![]()
I meni je glupo bez Benza kakav god bio ne smijemo igrat,a Ramos ne može na desnom beku Arbeloa i Marcelo mogu odigrat na krilu dobro
Daj ne s.eri. Kupili smo Di Mariju ove sezone, ne treba nam odma' drugi igrac na toj poziciji. Ronaldo nije toliko dobar u spicu napada kao na krilu. Ronaldo i Marcelo jesu dobar par, ali kada je ovaj na krilu a ovaj na beku.LBJ MVP je napisao/la:Ma ja ne znam nešto razmišljam Marcelo i Ronaldo su odličan par na lijevoj strani,ali bili bi još strašniji kad bi igrali po krilima da Di Maria na klupu preseli i da dovedemo kakvog solidnog lijevog beka
Ja e. hahahaPortillo je napisao/la:Ramos ne moze na desnom beku?LBJ MVP je napisao/la: FACEBOOK ima na fejsu![]()
I meni je glupo bez Benza kakav god bio ne smijemo igrat,a Ramos ne može na desnom beku Arbeloa i Marcelo mogu odigrat na krilu dobroPa sta igra sve ove godine sviju ti.
Pa igra jarane,ali koliko je bolji kao stoper to je nevjerovatno on igra na desnom beku zato što nije imao mjesta u španskoj repki na stoperu,a morali su nekog iz Reala ubacit i na desnom beku najslabiji bili tako Ramos odjednom postade desni bekPortillo je napisao/la:Ramos ne moze na desnom beku?LBJ MVP je napisao/la: FACEBOOK ima na fejsu![]()
I meni je glupo bez Benza kakav god bio ne smijemo igrat,a Ramos ne može na desnom beku Arbeloa i Marcelo mogu odigrat na krilu dobroPa sta igra sve ove godine sviju ti.
Di Maria se samo zna valjat po terenu nije igrač ako želimo da imamo najbolju ekipu na svijetuNail for Real je napisao/la:Daj ne s.eri. Kupili smo Di Mariju ove sezone, ne treba nam odma' drugi igrac na toj poziciji. Ronaldo nije toliko dobar u spicu napada kao na krilu. Ronaldo i Marcelo jesu dobar par, ali kada je ovaj na krilu a ovaj na beku.LBJ MVP je napisao/la:Ma ja ne znam nešto razmišljam Marcelo i Ronaldo su odličan par na lijevoj strani,ali bili bi još strašniji kad bi igrali po krilima da Di Maria na klupu preseli i da dovedemo kakvog solidnog lijevog beka
Bolji kao stoper? Ojj Boze dragi sta ja slusam. Prvo, on je u Sevilli igrao stopera, i u Realu je jedno vrijeme igrao, i onda je dosao Mundijal 2006., Aragones je tad slucajno eksperimentiso da ga stavi na beka (iako je imao Salgada!) i od tada je ponajbolji bek na svijetu, bolji je samo Maicon od njega, i to samo mozda predhodnu godinu. I da i ovo znas, Ramos ce kada zavrsi karijeru biti smatran najbolji desnim bekom Reala ikada, Chendo, Camacho, Salgado... nisu kao on.LBJ MVP je napisao/la: Pa igra jarane,ali koliko je bolji kao stoper to je nevjerovatno on igra na desnom beku zato što nije imao mjesta u španskoj repki na stoperu,a morali su nekog iz Reala ubacit i na desnom beku najslabiji bili tako Ramos odjednom postade desni bek
Ma jbg kad Di Maria čovjek koji ima u desnoj osjećaja za loptu ko ja u qrcu može igrat desno mogao bi i MarceloNail for Real je napisao/la:![]()
On igra na desnom beku jos od Capella kad ovaj nije imao drugo rjesenje i tu se pokazao odlican. Mnogo je bolji na beku jer ima odlican centarsut a to treba iskoristiti.
Znaci Di Maria ne valja ako hocemo da budemo najbolji a Marcelo valja? Marcelo moze igrat' samo lijevo, Di Maria na obje strane. Posto je lijevo vec Ronaldo, od tvoje kombinacije nema nista.
Ako ćemo tako onda je Arbeloa najbolji desni bek ikada u Realu.Trenutno imaš Maicona,Lahma,Ivanovića,Arbelou koji su bolji od Ramosa pa tu je i Sagna,mali Rafael je veliki potencijal itd. itd.Portillo je napisao/la:Bolji kao stoper? Ojj Boze dragi sta ja slusam. Prvo, on je u Sevilli igrao stopera, i u Realu je jedno vrijeme igrao, i onda je dosao Mundijal 2006., Aragones je tad slucajno eksperimentiso da ga stavi na beka (iako je imao Salgada!) i od tada je ponajbolji bek na svijetu, bolji je samo Maicon od njega, i to samo mozda predhodnu godinu. I da i ovo znas, Ramos ce kada zavrsi karijeru biti smatran najbolji desnim bekom Reala ikada, Chendo, Camacho, Salgado... nisu kao on.LBJ MVP je napisao/la: Pa igra jarane,ali koliko je bolji kao stoper to je nevjerovatno on igra na desnom beku zato što nije imao mjesta u španskoj repki na stoperu,a morali su nekog iz Reala ubacit i na desnom beku najslabiji bili tako Ramos odjednom postade desni bek
Nema alvesaLBJ MVP je napisao/la:Ma jbg kad Di Maria čovjek koji ima u desnoj osjećaja za loptu ko ja u qrcu može igrat desno mogao bi i MarceloNail for Real je napisao/la:![]()
On igra na desnom beku jos od Capella kad ovaj nije imao drugo rjesenje i tu se pokazao odlican. Mnogo je bolji na beku jer ima odlican centarsut a to treba iskoristiti.
Znaci Di Maria ne valja ako hocemo da budemo najbolji a Marcelo valja? Marcelo moze igrat' samo lijevo, Di Maria na obje strane. Posto je lijevo vec Ronaldo, od tvoje kombinacije nema nista.Ramos ima odličan centaršut slažem se no puno je korisniji u sredini odbrane tu se zapravo njegova prgavost najbolje može iskoristit
Ako ćemo tako onda je Arbeloa najbolji desni bek ikada u Realu.Trenutno imaš Maicona,Lahma,Ivanovića,Arbelou koji su bolji od Ramosa pa tu je i Sagna,mali Rafael je veliki potencijal itd. itd.Portillo je napisao/la:Bolji kao stoper? Ojj Boze dragi sta ja slusam. Prvo, on je u Sevilli igrao stopera, i u Realu je jedno vrijeme igrao, i onda je dosao Mundijal 2006., Aragones je tad slucajno eksperimentiso da ga stavi na beka (iako je imao Salgada!) i od tada je ponajbolji bek na svijetu, bolji je samo Maicon od njega, i to samo mozda predhodnu godinu. I da i ovo znas, Ramos ce kada zavrsi karijeru biti smatran najbolji desnim bekom Reala ikada, Chendo, Camacho, Salgado... nisu kao on.LBJ MVP je napisao/la: Pa igra jarane,ali koliko je bolji kao stoper to je nevjerovatno on igra na desnom beku zato što nije imao mjesta u španskoj repki na stoperu,a morali su nekog iz Reala ubacit i na desnom beku najslabiji bili tako Ramos odjednom postade desni bek
Znao sam da će neko doć da ovo kaže čovjek koji je u defanzivi lošiji od Marcela i koji usere gotov svaku akciju Barce da bude među najboljim bekovimaDAVID VILLA 7' je napisao/la: Nema alvesa![]()
?
A tata moj i ti ćeš svašta izvalit.. Bolji ti Arbeloa od Ramosa?Ako ćemo tako onda je Arbeloa najbolji desni bek ikada u Realu.Trenutno imaš Maicona,Lahma,Ivanovića,Arbelou koji su bolji od Ramosa pa tu je i Sagna,mali Rafael je veliki potencijal itd. itd.
Arbeloa igra u odličnoj formi ove godine i uz Carvalha,Higuaina i Ronalda nije ni u jednoj utakmici razočarao za razliku od Ramosa koji nije odigrao nijednu dobru tekmu na desnom beku dok je u sredini bio odličanToxicity je napisao/la:A tata moj i ti ćeš svašta izvalit.. Bolji ti Arbeloa od Ramosa?Ako ćemo tako onda je Arbeloa najbolji desni bek ikada u Realu.Trenutno imaš Maicona,Lahma,Ivanovića,Arbelou koji su bolji od Ramosa pa tu je i Sagna,mali Rafael je veliki potencijal itd. itd.
Prvi bold mislio sam u sredini odbrane je bolji nego na desnom beku što sam i napisao,ali fazon je pročitat šta pišeNail for Real je napisao/la:@LBJ MVP, nemoj vise, molim te![]()
Ramos bi se mogao vise iskoristiti na sredini? ]Marcelo bi bio bolji od Di Marie desno?
Bio sam ironičan s tim dobar centaršut ima centaršut na nivou NevillaNail for Real je napisao/la:Ima dobar centarsut pa je bolje koristit ga na poziciji stopera, nego na beku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.