Edin Džeko
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Dosta vas je sa glupostima vezano za Amru i takve debilizme vise nemojte pisati.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Samo jucerasnji sprint
prilikom gola je za anale,babuka sprinta ko Tuka u zadnjih 100Metara,svaka cast ko da mu nije 35 ljeta.

Ooo selam iz Amerike. Ma obaveze

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Dingospo.
Au predobro predstavljanje, onaj zadnji poster bi mi u dnevnom boravku bio da sam na njegovom mjestu, bas mocno izgleda.
Vrh! 

sta talijanima znaci il cigno.
konto sam cigan.
ali je izgleda labud. a isto su pisali i pjanicu. to je neki njihov zargon sa prenesenim znacenjem? ne kontam
konto sam cigan.

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Shategabri
- Kontakt:
Fakat je veliki!
Iz jedne ovakve male BiH u društvu velikana CR, Messija, Benzeme, Ibre i kompanije...
Iz jedne ovakve male BiH u društvu velikana CR, Messija, Benzeme, Ibre i kompanije...
Koševo Zapad
Da se ne broje penali, Dzeko bi bio ispred Rooneya i Suareza...ili da je Edin znao sutirati imao bi na kontu ovih 10ak promašenih i jos 20-30 koje bi pucao kroz karijeru da je pouzdan izvođač...cak bi mozda I ispred Benzeme bio...ali sta je tu je.
U svakom slučaju golemo.
Recimo, Ronaldo je u karijeri zabio 140 penala.
U svakom slučaju golemo.
Recimo, Ronaldo je u karijeri zabio 140 penala.

Pazi mu drustva

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
2 Bošnjaka
2 Argentinca
2 Urugvajca
1 Portugalac
1 Englez
1 Alžirac
1 Poljak
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Hoce li igrati u subotu, ima li kakvih informacija?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
hoce, jedini dostupni napadac
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Otkud Calanoglu u Interu.Taj je sebican i bice na meti nasih navijaca.Kad igraju super kup.Romu necu vise ni u naslovu citat a kamoli gledat.