FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mi nismo politicka prcija kao neki i ne treba da budemo. Kao sto Panto kaze, samo se zalagat za ravnopravnost iz budzeta kantona ili grada. Ne moraju nama dat milion a konama nista. Nek daju milion i njima i nama. Ili marku i njima i nama. A hvala Bogu, mi smo se politike u klubu davno rijesili.
To svakako ne znaci da ova debilusa ne treba da leti. Svi skupa su ogadili klub navijacima. Dok drugi na sve nacine pokusavaju privuc publiku i navijace, nama posjeta iz godine u godinu sve losija i losija. Za tri godine ce Tuzla City imat bolju posjetu od Sarajeva, sto je tuzno, oni su vjestacki klub, juce nastali.
To svakako ne znaci da ova debilusa ne treba da leti. Svi skupa su ogadili klub navijacima. Dok drugi na sve nacine pokusavaju privuc publiku i navijace, nama posjeta iz godine u godinu sve losija i losija. Za tri godine ce Tuzla City imat bolju posjetu od Sarajeva, sto je tuzno, oni su vjestacki klub, juce nastali.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Hvala Bogu, pa nismo sudionici sda % hdz prcije, svaka njihova marka je haram.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nešto kao zlatni sponzor ili kako već? Baš me zanima jel' mi imamo kakvog haira od Turkisha ili nam njihova reklama stoji samo da izgledamo zayebanije.ElCartel11 je napisao/la: ↑17 avg 2021, 21:37Objasnil je sve gospon Mortem.MortemHz je napisao/la: ↑17 avg 2021, 18:38Lobiranje. 80% istočne tribine na Grbavici su izgradile firme, sponzori, savez i UEFA ali je zato Misimović poslao mail na 1000 adresa i zvao je ljude.MaroonBjelave je napisao/la: ↑17 avg 2021, 18:33
Koliko god ne podnosim upravu, šta ona ima s ovim imbecilnim kriterijima po kojima su dijeljene pare?
Velež nikada ni približno nije dobio kao ove godine i mislim jasno je odakle taj novac potiče i koliko se sami politički vrh uvukao tu ali je legalno, da nemaju ljude na nekim vodećim pozicijama i da nisu lobirali ne ni 10% od ovoga vidjeli. Naši nisu sposobni za ovo mada nisam ni vidio neku želju kod ovih političara što za nas navijaju a imamo ih najviše na papiru.
Pozivi, lobiranje, sastanci. Znaci kopaj, nesto radi da dovedes pare u klub. Ne čekaj samo investitora, jer on kad zavrne pipu vidimo kakvo sra.nje imamo.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Bodul nije igrao, nema ga na yt. Ne valja. Ha ha ha
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- napoleon72
- Kontakt:
Ti si Baketu i zelenim svakako davno supka daobordobijeli je napisao/la: ↑17 avg 2021, 22:33Bgm ja se nebi protivio da nam drzava da par milona ili da nam savez napravi stadion ko zeljeznicaru.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Istina...napoleon72 je napisao/la: ↑17 avg 2021, 23:09Ti si Baketu i zelenim svakako davno supka daobordobijeli je napisao/la: ↑17 avg 2021, 22:33Bgm ja se nebi protivio da nam drzava da par milona ili da nam savez napravi stadion ko zeljeznicaru.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Nemoj ga, voli on to više nego hljeba se najesti.napoleon72 je napisao/la: ↑17 avg 2021, 23:09Ti si Baketu i zelenim svakako davno supka daobordobijeli je napisao/la: ↑17 avg 2021, 22:33Bgm ja se nebi protivio da nam drzava da par milona ili da nam savez napravi stadion ko zeljeznicaru.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Razlog sto Pidro igra malo losije vidim u tome sto trener igra neku 433 kad napada a 343 kad se brani; Pidro igra tog treceg stopera.
Svidja mi se taj moderni pogled na fudbal, Sablic prati trendove.
Djokanovic je grohnuo, ali ima vremena da se uhaviza i postane ona zlatna koka.
Svidja mi se taj moderni pogled na fudbal, Sablic prati trendove.
Djokanovic je grohnuo, ali ima vremena da se uhaviza i postane ona zlatna koka.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Sta ce nama ove pare pa mi imamo investitora...
Sutra jos do 9 najkasnije, tuzbu udarit Uefi/Fifi za Vladana!!!
Duplo izvuc!
Sabro dje su ta tri miliona sto si zastekala... sad ce nas neko tim parama uzeti jel...
Daj od sebe.. registruj igrace pleme ti **** papansko
Sutra jos do 9 najkasnije, tuzbu udarit Uefi/Fifi za Vladana!!!
Duplo izvuc!
Sabro dje su ta tri miliona sto si zastekala... sad ce nas neko tim parama uzeti jel...
Daj od sebe.. registruj igrace pleme ti **** papansko
Gledam na vijestima sport i sad pregled kola, spominju oni Borac i Zrinjski i ide snimak kako Bilbija postiže pogodak lik digao ruke neće da slavi. Dok protiv nas slavi kao da mu je zadnji gol, stvarno lik je 0 od čovjeka.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Insajderska sve je dogovoreno sa jednim veznjakom. U pitanju je bivši reprezentativac Mađarske koji je igrao u Iranu zadnje tri sezone a trenutno je bez kluba.
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
Pa ne znam nismo ni mi njega nesto gotivili pretjerano niti je ponikao kod nas niti se dugo zadrzao.
Kako je on za nas prolaznik tako smo i mi njemu usputna stanica bili.
Od njega i ne treba ocekivati ljubav neku.
Ma nista to , ne bi ga mogli registrovati svakako

Prvi insajder koji najavi tacnog igraca dobija simbolicnu nagradu mozda bude porcija cevapa mozda kila jabuka.
You are someone else I am still right here
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Kako ne kontate ovo u svezi sa dugom PU.
Reprogram nije ispostovan ili tekuce obaveze zato sto nije niko poslao repa.
Pojedinci jedva docekaju da seru po upravi.
Odmah ide "bilmezi, kurava,drolja ovo-ono".
Ljudi predano rade svoj posao, jednostavno nije bilo para.
Ma bilo je para ali ima precih stvari od duga vi stoko ne razumijete, boli vas racku ako vam plata kasni, yebo 8 glava, milju i po, dvije.
Da vam kasni 8 ljami tri mjeseca vi bi reflektore prodali.
Ne kontate da uprava nije kriva, nije do njih, ovi majmuni ne salju pare, vi odmah galama, mangupluk, "pojma nemate".
Niste ni svjesni kako je to, jedne godine guzovace na Maldivima a ove ni do Kleka.
Da imate obraza skupili bi pare i uplatili taj dug.
Sta treba? Sabra da se poturi?
Pa ona je samo direktorica, nije vlasnik.
Dajte pare i ona ce mozda uplatiti.
Reprogram nije ispostovan ili tekuce obaveze zato sto nije niko poslao repa.
Pojedinci jedva docekaju da seru po upravi.
Odmah ide "bilmezi, kurava,drolja ovo-ono".
Ljudi predano rade svoj posao, jednostavno nije bilo para.
Ma bilo je para ali ima precih stvari od duga vi stoko ne razumijete, boli vas racku ako vam plata kasni, yebo 8 glava, milju i po, dvije.
Da vam kasni 8 ljami tri mjeseca vi bi reflektore prodali.
Ne kontate da uprava nije kriva, nije do njih, ovi majmuni ne salju pare, vi odmah galama, mangupluk, "pojma nemate".
Niste ni svjesni kako je to, jedne godine guzovace na Maldivima a ove ni do Kleka.
Da imate obraza skupili bi pare i uplatili taj dug.
Sta treba? Sabra da se poturi?
Pa ona je samo direktorica, nije vlasnik.
Dajte pare i ona ce mozda uplatiti.
- ElCartel11
- Kontakt:
1. Ne možemo registrovati trenutne igrace, a kamoli da dovodimo nove strance.
2. Nemamo para za reprezentativce pa cak ni bivse.
3. Mi za strance ne znamo dalje od igraca iz bivše juge. I Fanimo je zavrsio kod nas jer je prije toga nastupao u nasoj ligi. Da nije tog bilo mi ga ne bi ni pogledali.
4. Nisam nasao ni jednog na TM sa tim specifikacijama

Znaci sanse su tanke, nikakve

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Živi bili pa vidjeli. Nema razlog da mi laže, navodno su legle pare od transfera Kovačevića tako da će stranci biti do vikenda registrovani. Sve cemo znati sutra.ElCartel11 je napisao/la: ↑18 avg 2021, 00:241. Ne možemo registrovati trenutne igrace, a kamoli da dovodimo nove strance.
3. Mi za strance ne znamo dalje od igraca iz bivše juge. I Fanimo je zavrsio kod nas jer je prije toga nastupao u nasoj ligi. Da nije tog bilo mi ga ne bi ni pogledali.
4. Nisam nasao ni jednog na TM sa tim specifikacijama![]()
Znaci sanse su tanke, nikakve![]()
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
-
- Kontakt:
Ako je istina i ako ne trolasEC3 je napisao/la: ↑18 avg 2021, 00:27Živi bili pa vidjeli. Nema razlog da mi laže, navodno su legle pare od transfera Kovačevića tako da će stranci biti do vikenda registrovani. Sve cemo znati sutra.ElCartel11 je napisao/la: ↑18 avg 2021, 00:241. Ne možemo registrovati trenutne igrace, a kamoli da dovodimo nove strance.
4. Nisam nasao ni jednog na TM sa tim specifikacijama![]()
Znaci sanse su tanke, nikakve![]()
Za mustuluka si!
Pratim ti objave u zadnje vrijeme,nisam primjetio da nesto trolas
Vjerovat cu ti,nadam se da je to tacno
Ali ja ovdje jedino 100% vjerujem @Madafaka

Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 18 avg 2021, 00:37, ukupno mijenjano 3 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Vladimir Koman 

Trenutno korisnika/ca: Confiance, InatSilniBosanski, nedimmmm1337 i 33 gosta.