Palo mi je na um. U toku sedmice su ponovo iscupali panoe/platna sa istoka.
Nisu kamere rjesenje, kacket i maska i sta ti znace?!
Treba nesto skontati. Mozda naci par ljutih kerova iz "Divizije" da cuvaju.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Palo mi je na um. U toku sedmice su ponovo iscupali panoe/platna sa istoka.
Cekic i smrkati prste kojim je pravio stetu.
Sta je s tobom i onima tvojima iz Srebrenika?Benjo_AFC86 je napisao/la: ↑20 avg 2021, 20:54Kako je lijepo vidjeti da je nešto živnulo.. malo marketinga, malo rezultata.. a može to još za 70% bolje.
Nadam se pobjedi i slavlju ko u neka dobra vremena.
Sretno dečki![]()
Svaka cast brate, i onda neko dodje i kaze da neko nije pravi navijac.Beduin je napisao/la: ↑20 avg 2021, 13:16Maloprije sam pricao sa njima u klubu i sad nema prodaje jer jos nisu dobavili radi poznatih problema. Vjerovatno onda da ce biti narudzbe, uplatis sad i dostava u septembru (pod pretpostavkom da uspiju ih dostaviti nam tad).bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑20 avg 2021, 13:09Naše fudbalere u novim dresovima, koji su poručeni još u februaru, ćemo moći vidjeti već u subotu u derbiju protiv Sarajeva na stadionu Tušanj od 19 sati, a ono što će posebno obradovati simpatizere i navijače kluba jeste da će dresovi biti dostupni za kupovinu u fan shopu FK Slobode odmah, za dostavu u septembru.
Ako neko nije pri parama, a volio bi otici na Sjever, nebitno medju Fukare ili odvojeno, nek mi se javi u pp i kupicu dvojici ja karte od 7KM. Zapad je ionako prepun pa eto da malo i Sjever pocnemo puniti.
Nema veze brate, svi mi volimo Slobodu, a forum ko forum nekad se napise nesto u nervozi ili pogresno se shvati. Halalim ja u startu.Skojevska je napisao/la: ↑20 avg 2021, 22:38Svaka cast brate, i onda neko dodje i kaze da neko nije pravi navijac.Beduin je napisao/la: ↑20 avg 2021, 13:16Maloprije sam pricao sa njima u klubu i sad nema prodaje jer jos nisu dobavili radi poznatih problema. Vjerovatno onda da ce biti narudzbe, uplatis sad i dostava u septembru (pod pretpostavkom da uspiju ih dostaviti nam tad).
Ako neko nije pri parama, a volio bi otici na Sjever, nebitno medju Fukare ili odvojeno, nek mi se javi u pp i kupicu dvojici ja karte od 7KM. Zapad je ionako prepun pa eto da malo i Sjever pocnemo puniti.
Znaš kako je, rezultati diktiraju. Ja sam navraćao često prije korone kad se ne poklopi s Gradinom. Sutra se poklapa isto.napapijri1987 je napisao/la: ↑20 avg 2021, 21:06Sta je s tobom i onima tvojima iz Srebrenika?Benjo_AFC86 je napisao/la: ↑20 avg 2021, 20:54Kako je lijepo vidjeti da je nešto živnulo.. malo marketinga, malo rezultata.. a može to još za 70% bolje.
Sretno dečki![]()
Ne dolazis vise na tekme?
Rijetko me sta usreci kao kad vidim da u kantonu ima raje koja voli klub.Benjo_AFC86 je napisao/la: ↑20 avg 2021, 23:53Znaš kako je, rezultati diktiraju. Ja sam navraćao često prije korone kad se ne poklopi s Gradinom. Sutra se poklapa isto.napapijri1987 je napisao/la: ↑20 avg 2021, 21:06Sta je s tobom i onima tvojima iz Srebrenika?Benjo_AFC86 je napisao/la: ↑20 avg 2021, 20:54Kako je lijepo vidjeti da je nešto živnulo.. malo marketinga, malo rezultata.. a može to još za 70% bolje.
Sretno dečki![]()
Sloboda je Sloboda, raja cijeni i gotivi u Srebreniku a i puno igrača dobrih smo vam proslijedili hehe
Ide kec sutra![]()
Ima nasslusalica je napisao/la: ↑21 avg 2021, 00:15Rijetko me sta usreci kao kad vidim da u kantonu ima raje koja voli klub.Benjo_AFC86 je napisao/la: ↑20 avg 2021, 23:53Znaš kako je, rezultati diktiraju. Ja sam navraćao često prije korone kad se ne poklopi s Gradinom. Sutra se poklapa isto.napapijri1987 je napisao/la: ↑20 avg 2021, 21:06
Sta je s tobom i onima tvojima iz Srebrenika?
Sloboda je Sloboda, raja cijeni i gotivi u Srebreniku a i puno igrača dobrih smo vam proslijedili hehe
Ide kec sutra![]()
Ljubi brat.
Vecina pravih navijaca masta da je Sloboda sira od TZ.
Znam licno da dosta Slobodasa ima, recimo, u Gracanici. To je bas lijepo.
Sariel1987 je napisao/la: ↑21 avg 2021, 06:51Ulje dosuto, lanac dotegnut i podmazan, motorka je spremna za utakNicu..![]()
Neko je ovde obecao vise tocionika, veceras cemo provjerit.
Ovo nam je mina utakmica, dugo nismo izgubili. Obicno nas ovako jedna tekma resetuje i vrati na pocetnu poziciju, i bod bi bio dobar. A tri bobe bi sjele ko budali samar.
Samo da ne izgubimo![]()