Šta mislite???

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ma dobar listic nema sta samo jarane pratim te u zadnje vrijeme stalo temandraX je napisao/la:Zadnja nada![]()
Šta mislite???
Jel postavio il ce sutra postavit ?$eLLa je napisao/la:ma onaj sto je reko za brazilce pa sutra hoce da nas navuce satro kvota 5 ima da nam svima subotu upropasti
HAHAHA$eLLa je napisao/la:znam pa zato kazem ( nije to dojava al et ) i lik se sad nafuro sutra ce sve da nas ...![]()
NYKnicks Fan je napisao/la:HAHAHA$eLLa je napisao/la:znam pa zato kazem ( nije to dojava al et ) i lik se sad nafuro sutra ce sve da nas ...![]()
to se samo ubilo za sistema![]()
Buffalo - NY Islanders 1
Youzhny M. - Raonic M. 1
Radwanska A. - Halep S. 1
Peng S. - Morita A. 1
Stosur S. - Kvitova P. 1
Boston - Utah 1
Golden State - Sacramento 1
Atlanta - New Orleans 1
(19.5)Boston - Pierce P. vise
Orlando - Toronto 1
(22.5)Orlando - Howard D. vise
sta mislis za ovaj ?
Uf,dobro je,ovo je popravni,sad uplati.Pao dns na Medvescaku jbg$eLLa je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la:HAHAHA$eLLa je napisao/la:znam pa zato kazem ( nije to dojava al et ) i lik se sad nafuro sutra ce sve da nas ...![]()
to se samo ubilo za sistema![]()
Buffalo - NY Islanders 1
Youzhny M. - Raonic M. 1
Radwanska A. - Halep S. 1
Peng S. - Morita A. 1
Stosur S. - Kvitova P. 1
Boston - Utah 1
Golden State - Sacramento 1
Atlanta - New Orleans 1
(19.5)Boston - Pierce P. vise
Orlando - Toronto 1
(22.5)Orlando - Howard D. vise
sta mislis za ovaj ?
ne pratim taj nhl toliko samo ponekad igram golove 1 na onaj Nashville i nekad na Detroit I Chicago 1 , a nba i tenis to mi je specijalnost pogotovo nbadobar je listic nba mislim da prolazis a i ovo bi trebo
jashta, stalo pravo Bgm', pojma neam sta da radim vise... zivota mi ..$eLLa je napisao/la: ma dobar listic nema sta samo jarane pratim te u zadnje vrijeme stalo te, nego koja je to kladionica
NYKnicks Fan je napisao/la:Sve je ovo cista sreca
$eLLa je napisao/la:znam pa zato kazem ( nije to dojava al et ) i lik se sad nafuro sutra ce sve da nas ...![]()
Ko zna zna$eLLa je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la:Sve je ovo cista sreca
ma jeste mozda 60 % ima tu 40 % i znanja fol sam ja sad tacno to u procentima reko haha al tu je to negdje
evo ja ti se ovako javljam pa mi posalji preko pp , se samo mi cudno nisi mi 100 % sinoc bio uvjeren da ce oni proc al etMrMacak je napisao/la:$eLLa je napisao/la:znam pa zato kazem ( nije to dojava al et ) i lik se sad nafuro sutra ce sve da nas ...![]()
ma druze ne brini....de mi reci samo kakve ja koristi imam to sto cu obarat druge na tiketu.... jutros sam napiso ko je zaiteresiran za par nek se javi meni u inbox ( vjerovatno niste procitali ).......pa ako ste i vi zainteresovani slobodno me kontaktirajte u inbox..... razlog sto ne satvaljam vamo po forumu je taj da se opet ne bi raspravljalo kao kod onog para juce...pozz
A jbt ne mogu da verujem da Azovmash moze ovako da me sahrani.Devil je napisao/la:prvi tiket je standardno citava holandska 2 oba daju osim ove u 18:30.![]()
drugi tiket:
Tsonga-Dolgopolov 1 1.50
Augsburg-Ingolstadt over 5.5 1.65![]()
Uzbekistan-Jordan 1 1.65![]()
Tartu-Rudupis kp1 1.55![]()
Ferro-Azovmash kp2 1.40![]()
Treci tiket sam prs'o na Japanu 1/1.
ever je napisao/la:Pa da je bio 100% uvjeren ne bi sad sa nama na forumu bio,nego bi goozio neke crnkinje na Havajima
nezz zasto to mislis da nisam bio uvjeren...javio mi se juce na pp jedan lik nezz koji je nije ni bitno i kaze mi 65 minuta jos uvjek 0:0 a ja njemu odgovaram druze sacekajmo kraj........i sta se desava u kanism trenutcima 1:0$eLLa je napisao/la:evo ja ti se ovako javljam pa mi posalji preko pp , se samo mi cudno nisi mi 100 % sinoc bio uvjeren da ce oni proc al etMrMacak je napisao/la:$eLLa je napisao/la:znam pa zato kazem ( nije to dojava al et ) i lik se sad nafuro sutra ce sve da nas ...![]()
ma druze ne brini....de mi reci samo kakve ja koristi imam to sto cu obarat druge na tiketu.... jutros sam napiso ko je zaiteresiran za par nek se javi meni u inbox ( vjerovatno niste procitali ).......pa ako ste i vi zainteresovani slobodno me kontaktirajte u inbox..... razlog sto ne satvaljam vamo po forumu je taj da se opet ne bi raspravljalo kao kod onog para juce...pozz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.