Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- kontrasviju
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Kod žutog idiota svakako ne bi igrao tako da je ovo solidan potez. Igrat će Ligu Prvaka + Besiktas je glavni favorit u Superligi, tako da eto šanse i za nove trofeje. A ako bude imao dobru sezonu, a siguran sam da hoće, opet ima šansu sljedeće ljeto se vratiti u neki klub iz lige petice.
1921
Treba biti strpljiv, ode kuman do nove godine
- f0rest1946
- Kontakt:
Nema se on sta vise dokazivati , dokazao se dovoljno i u Juventusu, Romi..Aduka87 je napisao/la: ↑02 sep 2021, 17:37Ma ja na klupu pa nek propadne jos vise, pa tad pogotovo ga nece nikakav klub dovesti, ovako ce u Besiktasu bit standardan i igrat ce Ligu Prvaka i ako bude dobar onda ce se moci vratiti u Seriu A.f0rest1946 je napisao/la: ↑02 sep 2021, 17:20Katastrofa transfer , bolje da ostane na klupi u Barci pa na zimu da proba otici u Englesku ili Italiju..
On je i dalje dobar igrac al djaba kad mu onaj Majmun iz Barce ne da da igra.
Ovo ga samo Barca namjerno tjera da skine bar pola plate od njeg cisti bezobrazluk, glup je ako ode u Tursku ligu.
Jašta ce,rade mu na produzenju ugovora.Otpustit ga svakako nemogu jel u tom slucaju valja odstetu placat,a trenutno je to luksuz za Barcelonu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pjanic je upravo u avionu i ide na potpis ugovora.
U svakom slicaju bolje da igra redovno nego da sjedi na klupi
U svakom slicaju bolje da igra redovno nego da sjedi na klupi
Ma Turska je.mrtva liga, kao da i ne igras nikako sto se tice klubova iz liga petice, nema tu nikakve sanse da poslije Besiktasa ide na bolje.
Na cijelu godinu ode, au kako loše.
ouuuu smrt...
ouuuu smrt...
- prisonbreak
- Kontakt:
Samo nek igra, bolje vec da sjedi na klupi. Nadam se da je na pola godine.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- ElCartel11
- Kontakt:
Ode Pjanke kod Hasica
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Još danas u podne je pred kamerama N1 govorio da sigurno ostaje u Barceloni i misli samo o Barceloni. Igračima ništa ne treba vjerovati.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
majku holandsku
Sretno ti Mire!! Samo da igraš, i dokažeš žutom fašističkom tokmaku koga nije igrao.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
- marlostanf1eld
- Kontakt:
valjda je onda 6 mjeseci posudba? u tom slucaju nije ni lose
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne mogu vjerovati da neki stvarno misle da je bolje sjediti na klupi jednu sezonu nego igrati bilo gdje plus jos ligu prvaka. I ja sam veliki hejter Turske lige, ali nema druge opcije, posto se ne zeli odreci ove visoke plate sto ima (a sto bi ako su mu dali toliki ugovor).
Koeman mu je jasno dao do znanja da ga ne zeli u timu, moralo je ovako biti.
U Istambulu ce Tito biti,ovi su fanatici malo je reci.Vec mu je na instagramu haos sa navalom navijaca Besiktasa.
Pametno sto je otišao,LP se igra,bolje nego da sjedi na tribinama,a plata ista ostaje.
Pametno sto je otišao,LP se igra,bolje nego da sjedi na tribinama,a plata ista ostaje.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Slažem se. Čuj neće svijet propasti ako presjedi sezonu ili polaGoalgetter je napisao/la: ↑02 sep 2021, 19:57Ne mogu vjerovati da neki stvarno misle da je bolje sjediti na klupi jednu sezonu nego igrati bilo gdje plus jos ligu prvaka. I ja sam veliki hejter Turske lige, ali nema druge opcije, posto se ne zeli odreci ove visoke plate sto ima (a sto bi ako su mu dali toliki ugovor).
Pa nije mu 19.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Frajer od Barse napravi holandsku prciju, ove sezone ni u top 5 nece biti.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Ma njemu treba samo utakmica, ja se ne brinem za njega. Nece mu talenat nestati zbog 6 mjeseci ili godinu u Turskoj. Jos ce imati jake utakmice u LŠ.