Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Miralem Pjanić
Joj ja ljudi.. pa jbt nije liku 20 godina... za njega je najvaznije da udje u formu pa makar i u Turskoj,jer nije isto docekat tekme s Ukrajinom kad igra i kad sjedi na klupi u velikoj Barceloni...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Jebla ti Barcelona cijele Raince i Pjanice
Ma dobre igrace ima ovaj Besiktas, eo doveli na posudbu Batshuayia iz Chelzija, Gheezala iz Lestera, N'Koudou iz Tottenhama, Ljaljic, Vida, uklopit ce se Pjanke 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
I Hasica

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Nužno zlo, ali bolje mu je da igra u Bešiktašu nego da u Barceloni sjedi na tribinama.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Napokon da je odlučio negdje da ode. Sada bi trebao regularno da igra što je dobro. 

Jos ima 6 utakmica u LS gdje moze da se dokaze.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Goalgetter
- Kontakt:
Stari jaran Ljajic mu je tu. Hocel mu opet lapiti slobodnjake 

Sretno majstore
Zar on nije izbacen iz prvog tima jer je odbio posudbu u Rusiju?Goalgetter je napisao/la: ↑02 sep 2021, 21:30Stari jaran Ljajic mu je tu. Hocel mu opet lapiti slobodnjake![]()
U suprotnom, ako bude vracen u ekipu, ne sumnjam da ce uzeti Pjanicu slobodnjake.
Posra se u zivot sebi 

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Mire nam je tako pic kast da bi mu i ti hladno uzeo pola slobodnih udaracaGoalgetter je napisao/la: ↑02 sep 2021, 21:30Stari jaran Ljajic mu je tu. Hocel mu opet lapiti slobodnjake![]()

Puno se ovdje ponizava Turska liga, ali Besiktas nije mali klub, igrace LS,i vrlo vjerovatno u prvih 11...Miralemu je 31 godina vec...
Ma odlican potez, samo da ima utakmice u nogama i udje u dobru formu..mani klupe vise, hajd da je mlad pa da ceka neku priliku, ali u ovom slucaju top.
BašČelik!
Eto trebao je propadati na klupi raspale Barce. Come to Besiktas 

niko nije htio da mu da 2.5 milion platu , osim turaka
. kao sto sam i pretpostavio, nije bilo nikakvog interesovanja za njim. da inter ili juve ne mogu platit 2.5 miliona...ma hajte molim vas
sretno mu u svakom slucaju. mozda dogodine nadje bolji klub za posudbu.

sretno mu u svakom slucaju. mozda dogodine nadje bolji klub za posudbu.
odlasci u top 3 kluba turske vrijede ako nista, onda zbog ovog teferica koji ti prirede mediji i navijaci kod dolaska.
Imas sta pricati i pokazivati unucima, koja faca si bio.
Istanbul je cudo od grada svakako.
kad vec nije juve, ovo je sigurno bolje nego sjediti i gledati djecu od 17 god na terenu dok ti hemoroide nabijas.
ono sto je za pohvalu je to sto im nije halalio ni cent, i tako ce vjerovatno biti do kraja ugovora. Klubove za igru u ligi prvaka uvijek moze naci, boli ga djon.
ono sto mi nije jasno da ga po slicnim uslovima pozajmice nije uzeo juventus ako ga alegri bas zelio u timu. smijesno je da besiktas placa samo cetvrtinu plate.
Imas sta pricati i pokazivati unucima, koja faca si bio.
Istanbul je cudo od grada svakako.
kad vec nije juve, ovo je sigurno bolje nego sjediti i gledati djecu od 17 god na terenu dok ti hemoroide nabijas.
ono sto je za pohvalu je to sto im nije halalio ni cent, i tako ce vjerovatno biti do kraja ugovora. Klubove za igru u ligi prvaka uvijek moze naci, boli ga djon.
ono sto mi nije jasno da ga po slicnim uslovima pozajmice nije uzeo juventus ako ga alegri bas zelio u timu. smijesno je da besiktas placa samo cetvrtinu plate.
Ligu sampiona nije moguce ni u jednom od ta dva kluba osvojiti.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
ove godine dalje ide besiktas, zapamti @maestro.
Sretno Mire.
Kao neko ko je godinama čekao da on proigra u Barci, više mi se svidjela posudba nego stvarni odlazak. Tako da sam zadovoljna ovim potezom. Još uvijek se nadam da će se vratiti u top formu i naći svoje mjesto u ekipi Barce. Budimo realni, došao je u nevakat, odmah ga zakačio covid, pa se nije stigao uklopiti. Dalje se samo vezalo...
Sretno s Crnim orlovima po titule, pa onda povratak na Nou Camp.

Kao neko ko je godinama čekao da on proigra u Barci, više mi se svidjela posudba nego stvarni odlazak. Tako da sam zadovoljna ovim potezom. Još uvijek se nadam da će se vratiti u top formu i naći svoje mjesto u ekipi Barce. Budimo realni, došao je u nevakat, odmah ga zakačio covid, pa se nije stigao uklopiti. Dalje se samo vezalo...
Sretno s Crnim orlovima po titule, pa onda povratak na Nou Camp.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka