Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
[quote=dscile post_id=8523345 time=1632318835 .
Kazem, ogromna sramota za veliki klub.
[/quote]
Ponos je braniti cast i dostojanstvo i bez obzira na cijenu ne dozvoliti nikome da u tvom dvoristu urinira po tebi !
A najmanje balijskim placenicima koji se prodaju za kusur !
Kazem, ogromna sramota za veliki klub.
[/quote]
Ponos je braniti cast i dostojanstvo i bez obzira na cijenu ne dozvoliti nikome da u tvom dvoristu urinira po tebi !
A najmanje balijskim placenicima koji se prodaju za kusur !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ne smiješ to pisati. Dozvoljeno je samo pisati o nepostojećem slobodnom udarcuConvicts1988 je napisao/la: ↑22 sep 2021, 16:11Velež nije stvorio šansu za gol cijelo drugo poluvrijeme.
-
- Kontakt:
Al sto momci igraju brzi centar, vidi se da Fedja to uigrava na treningu.
"JOŠ OD 1926"
- feniksptica
- Kontakt:
Nije, i to stoji. Da su zasluzili pobjedu pa da im je oteto da covjek i nadje opravdanje za ovo. U ovoj utakmici ne, al svejedno dobrodoslo savezu da ih skrese. Ne zaboravit da za svaku odluku mora suglasnost i Bosnjak.Convicts1988 je napisao/la: ↑22 sep 2021, 16:11Velež nije stvorio šansu za gol cijelo drugo poluvrijeme.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Upravo tako.feniksptica je napisao/la: ↑22 sep 2021, 16:11I Vico od svega odmah udario po Semsi. Nigdje veze. Pa jasno je barem da je i on sam kritikovao iste navijace i sad eto on ih kao napucao da sve urade.
U tako kratkom roku je vec toliko rupa u svemu ovome...

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Prozori vjerovatno nisu ni bili spusteni vec su razbijenifeniksptica je napisao/la: ↑22 sep 2021, 16:06Ovo oko napada je tako sumnjivo......
Zasto i kojeg qurca su stajala na benzinsku tako blizu Mostaru, zasto su se odvojili od kolone kad su znali kakve opasnosti prijete i kako to da ih policija nije skontala.
Drugo od baklje ne gori auto tako brzo.
Trece otkud spusteni prozori navecer po ovoj zimi.
Po meni treba ostaviti prostora da je izrezirano..
A to da li auto moze izgoriti od baklje samo se sjetit busa Fukara u Mostaru. Bus se ugljenisao od baklje, a da nece auto.
tuzlanska Sloboda
Jasno ko dan.FSB je napisao/la: ↑22 sep 2021, 16:10No, prije održavanja sjednica u medije je "istrčao" predsjednik Fudbalskog saveza BiH Vico Zeljković koji je osuo paljbu po prvom čovjeku Rođenih Šemsudinu Hasiću, najavivši njegovu suspenziju i udaljavanje od fudbala. Incidenti u Mostaru došli su kao kec na desetku.
Dakle, Zeljković je već u jednu ruku prejudicirao odluke organa Fudbalskog saveza BiH, a upućeni tvrde da je krajnji cilj rasturanje Inicijative 4R koju su osnovali Sarajevo, Sloboda, Velež, Tuzla City i Željezničar, a na čije se zahtjeve Savez oglušio. Tačnije pomnožio ih je s nulom.
Ovo veze nema sa sportom, u pitanju je specijalni rat drugim sredstvima da se uništi fudbal u BiH.
I dok tupave bošnje furaju nekakvu fudbalsku pricu, nekakve smiješne inicijative 4R drž nedaj, Dodikov sestrić ima potpuno drugi cilj, on se bavi skroz drugim stvarima - uništenjem fudbal u državi...a za to vrijeme glumi neki Savez i neku suprostavljenu stranu toj inicijativi u okvirima fudbala

Od nekoga treba krenuti, Šemsudin Hasić i Velež su idealna polazna tačka, no ici ce to redom sa svim klubovima, polako, dok se tupave bošnje ne opamete - al daj Bože.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 22 sep 2021, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.
Glupan obični. Njemu je normalno da navijači Borca kažu da je RS dio Srbije, normalno je da golmani plaćaju da budu na spisku reprezentacije, normalno je da predsjednik saveza prije par godina kaže da BiH nije njegova država, sve je to normalno i trebamo trpiti to četničko orgijanje.killafrommanilla je napisao/la: ↑22 sep 2021, 16:02Bajevic unistio reprezentacijupa ovaj avenija je vrh
Neće moći tako više. Išlo se sa saopštenjima, Hasić je milijardu puta pozivao na regularnost i sad je on ispao kao glavni krivac jer je pokušavao da obuzda četničko orgijanje.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Znači nikad.let3 je napisao/la: ↑22 sep 2021, 16:16Jasno ko dan.FSB je napisao/la: ↑22 sep 2021, 16:10No, prije održavanja sjednica u medije je "istrčao" predsjednik Fudbalskog saveza BiH Vico Zeljković koji je osuo paljbu po prvom čovjeku Rođenih Šemsudinu Hasiću, najavivši njegovu suspenziju i udaljavanje od fudbala. Incidenti u Mostaru došli su kao kec na desetku.
Dakle, Zeljković je već u jednu ruku prejudicirao odluke organa Fudbalskog saveza BiH, a upućeni tvrde da je krajnji cilj rasturanje Inicijative 4R koju su osnovali Sarajevo, Sloboda, Velež, Tuzla City i Željezničar, a na čije se zahtjeve Savez oglušio. Tačnije pomnožio ih je s nulom.
Ovo veze nema sa sportom, u pitanju je specijalni rat drugim sredstvima da se uništi fudbal u BiH.
I dok tupave bošnje furaju nekakvu fudbalsku pricu, nekakve smiješne inicijative 4R drž nedaj, Dodikov sestrić ima potpuno drugi cilj, on se bavi skroz drugim stvarima - uništenjem fudbal u državi...a za to vrijeme glumi neki Savez i neku suprostavljenu stranu toj inicijativi u okvirima fudbala![]()
Od nekoga treba krenuti, Šemsudin Hasić i Velež su idealna polazna tačka, no ici ce to redom, dok se tupave bošnje ne opamete - al daj Bože.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Haj dobro, treba uletiti na teren i zapaliti sudiji auto jer navijaci Borca kazu da je RS dio Srbije hahahhaaJackk je napisao/la: ↑22 sep 2021, 16:16Glupan obični. Njemu je normalno da navijači Borca kažu da je RS dio Srbije, normalno je da golmani plaćaju da budu na spisku reprezentacije, normalno je da predsjednik saveza prije par godina kaže da BiH nije njegova država, sve je to normalno i trebamo trpiti to četničko orgijanje.killafrommanilla je napisao/la: ↑22 sep 2021, 16:02Bajevic unistio reprezentacijupa ovaj avenija je vrh
Neće moći tako više. Išlo se sa saopštenjima, Hasić je milijardu puta pozivao na regularnost i sad je on ispao kao glavni krivac jer je pokušavao da obuzda četničko orgijanje.
Pa napadnite te navijace pa rijesite sa njima mudonje

Pročitaj drugi dio posta majmuneDevils021 je napisao/la: ↑22 sep 2021, 16:18Haj dobro, treba uletiti na teren i zapaliti sudiji auto jer navijaci Borca kazu da je RS dio Srbije hahahhaaJackk je napisao/la: ↑22 sep 2021, 16:16Glupan obični. Njemu je normalno da navijači Borca kažu da je RS dio Srbije, normalno je da golmani plaćaju da budu na spisku reprezentacije, normalno je da predsjednik saveza prije par godina kaže da BiH nije njegova država, sve je to normalno i trebamo trpiti to četničko orgijanje.killafrommanilla je napisao/la: ↑22 sep 2021, 16:02Bajevic unistio reprezentacijupa ovaj avenija je vrh
Pa napadnite te navijace pa rijesite sa njima mudonje![]()
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Jeste, nema šta, vidi se kako mlati nogama i kači nekoga.
Ja sam mislio da je njima tunel sa strane, dušu bi dao da na teren izlaze sa strane, a ne ispod tribine al' nebitno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Evo ko je na čelu saveza , jos 2018.pisao Vaskovic :
Dajdza Dodik unisti državu a ovaj se kusura sa navijačima!
Banda...
“Banjalučki Arkan” je Vico Zeljković, sestrić Milorada Dodika.
Vico Zeljković je sin Dodikove sestre Bogdane i Spasana Zeljkovića.
Zovu ga “Banjalučki Arkan” po njegovom izričitom naređenju.
Suvlasnik je nekoliko firmi, između ostalih i kluba “Drama”, smještenog u najstrožem centru Banjaluke.
U “Drami” se legalno prodaje kokain, a uslužna djelatnost, sem “crte”, je i visoka prostitucija. Konzumenti su mahom regionalni kontroverzni biznismeni, kao i banjalučka političkotajkunska elita.
Kokaina u “Drami” je toliko da se nerijetko moraju reanimirati konzumenti, kao što se to nedavno desilo. Dečko je spasen u zadnji čas.
Nesmetanom prodajom kokaina i organizovanjem visoke prostitucije, Zeljković ugrožava živote mladih, bezbjednost u gradu, ali to nikome ne smeta, jer je on dio političkotajkunske elite: Kvazielite, kojoj je sve dozvoljeno, a nekima od njih i da Ubiju!!!
Drama se nalazi iza Palate predsjednika, udaljena je od nje, vazdušnom linijom, svega desetak metara.
“Štekovi” droge koja se prodaje u “Drami” nalaze se u obližnjoj podzemnoj garaži, u nekoliko automobila koji se ne pomjeraju iz tog prostora.
Dajdza Dodik unisti državu a ovaj se kusura sa navijačima!
Banda...
“Banjalučki Arkan” je Vico Zeljković, sestrić Milorada Dodika.
Vico Zeljković je sin Dodikove sestre Bogdane i Spasana Zeljkovića.
Zovu ga “Banjalučki Arkan” po njegovom izričitom naređenju.
Suvlasnik je nekoliko firmi, između ostalih i kluba “Drama”, smještenog u najstrožem centru Banjaluke.
U “Drami” se legalno prodaje kokain, a uslužna djelatnost, sem “crte”, je i visoka prostitucija. Konzumenti su mahom regionalni kontroverzni biznismeni, kao i banjalučka političkotajkunska elita.
Kokaina u “Drami” je toliko da se nerijetko moraju reanimirati konzumenti, kao što se to nedavno desilo. Dečko je spasen u zadnji čas.
Nesmetanom prodajom kokaina i organizovanjem visoke prostitucije, Zeljković ugrožava živote mladih, bezbjednost u gradu, ali to nikome ne smeta, jer je on dio političkotajkunske elite: Kvazielite, kojoj je sve dozvoljeno, a nekima od njih i da Ubiju!!!
Drama se nalazi iza Palate predsjednika, udaljena je od nje, vazdušnom linijom, svega desetak metara.
“Štekovi” droge koja se prodaje u “Drami” nalaze se u obližnjoj podzemnoj garaži, u nekoliko automobila koji se ne pomjeraju iz tog prostora.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
Hvala. Pametnom dosta...
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
@Beli98
Pa nikad.
Nažalost, glup narod i šta da se radi.
Pa nikad.
Nažalost, glup narod i šta da se radi.
- feniksptica
- Kontakt:
Cuj samovoljno se izdvojili od policijske pratnje.
Da li je to uopste moguce i dozvoljeno zakonom ?? Hoce li neko za to sankije dobiti..policija ili Sabrija sto je sam skrenuo.
Valjda kad bjezis iz nekog mjesta ne stajes tako blizu na benzinsku..
Da li je to uopste moguce i dozvoljeno zakonom ?? Hoce li neko za to sankije dobiti..policija ili Sabrija sto je sam skrenuo.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Treba imati povjerenje u policijsku upravu Jablanica da će profesionalno odraditi posao i istražiti sve elemente ovog djela. Moguće da je bio i isceniran događaj dokazanih kriminalaca Topalovića i Zeljkovića, a moguće, iako manje vjerovatno, je i da je neki neodgovorni navijač u naletu bijesa napao sudije.
A potreban je i vještak mašinske struke, jer je vrlo moguće da je došlo do samozapaljenja vozila zbog neispravnih kočnica. Sve je otvoreno, ne treba prebrzo donositi ikakve zaključke, niti svaljivati sve na Velež.
A potreban je i vještak mašinske struke, jer je vrlo moguće da je došlo do samozapaljenja vozila zbog neispravnih kočnica. Sve je otvoreno, ne treba prebrzo donositi ikakve zaključke, niti svaljivati sve na Velež.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Mislim da naša PU ovdje nema veze s tim jer je Konjička nadležna za M-17. Mi smo pod njihovom upravomBalorda je napisao/la: ↑22 sep 2021, 16:26Treba imati povjerenje u policijsku upravu Jablanica da će profesionalno odraditi posao i istražiti sve elemente ovog djela. Moguće da je bio i isceniran događaj dokazanih kriminalaca Topalovića i Zeljkovića, a moguće, iako manje vjerovatno, je i da je neki neodgovorni navijač u naletu bijesa napao sudije.

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
Pa prekontali se, mogli su za busem Borca al bi isli preko prozora na bl, oni kontali prosla opasnost i kontali preko sa za zenicu valjda..feniksptica je napisao/la: ↑22 sep 2021, 16:25Cuj samovoljno se izdvojili od policijske pratnje.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Povećao se promet u autoservisima otkako je Hasić ukazao da instalacije i kočnice znaju iznevjeriti one koji često putuju.