FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Volim vas sve braćo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BRAVO SVIMA 

Koliko nam u svemu malo fali sreca, tuga.
Bravo momci, bravo za Mirvica koji je ovo sve ispostovao 

Šampioneee šampioneeeee ole ole oleeeeee
Bodul doktor igrice
Bodul doktor igrice
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- ElCartel11
- Kontakt:
Protiv Borca sa ovakvom igrom tesko i do boda. Nadam se da ce Sablic prestati furati 3-5-2 nije to za ove nase igrace.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pjesma za plavce koji čitaju: šutiiiii samo šutiiii !
Zadnja izmjena: edRed, dana/u 22 sep 2021, 23:16, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Cestitke na pobjedi, ali mislim da ovo moze puno bolje.
U početku me je Bodul bas iznervirao, imao je par pogresnih poteza, losa dodavanja u super šansama i bio je dosta nervozan. Opet sam zadovoljan igrom dvojce "malaca" Trake i Ramica, Sabanovic je standardno bio dobar ali mora porediti malo na igri sa lijevom nogom, i sigurno je fizički najbolje pripremljen igrac.
Drago mi je zbog ove omladine da su pokazali da se mogu dobro nositi i u ovako napetim utakmicama.
Da se iduća utakmica igra samo protiv Borca ja bih sad garantovao pobjedu, ali dolazi im u pomoć smradovi iz NS kao i sudije. Tako da je to jedan na trojcu i u tom slučaju sam zadovoljan ×.
Sad treba sjesti sa potpisnicima 4R i vidjeti kako dalje...
U početku me je Bodul bas iznervirao, imao je par pogresnih poteza, losa dodavanja u super šansama i bio je dosta nervozan. Opet sam zadovoljan igrom dvojce "malaca" Trake i Ramica, Sabanovic je standardno bio dobar ali mora porediti malo na igri sa lijevom nogom, i sigurno je fizički najbolje pripremljen igrac.
Drago mi je zbog ove omladine da su pokazali da se mogu dobro nositi i u ovako napetim utakmicama.
Da se iduća utakmica igra samo protiv Borca ja bih sad garantovao pobjedu, ali dolazi im u pomoć smradovi iz NS kao i sudije. Tako da je to jedan na trojcu i u tom slučaju sam zadovoljan ×.
Sad treba sjesti sa potpisnicima 4R i vidjeti kako dalje...
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
Sarajevo ljubavi moja.
Bravo FAMILIJO!!!!!!
Odusevljen sam publikom,nisam ni u snu ocekivao ovakvu brojku i tribine.
Malo nam treba ba za srecu,tu su ljudi ,tu smo svi skupa zajedno ko jedan!!!
Volim te Sarajv'o
Odusevljen sam publikom,nisam ni u snu ocekivao ovakvu brojku i tribine.
Malo nam treba ba za srecu,tu su ljudi ,tu smo svi skupa zajedno ko jedan!!!
Volim te Sarajv'o

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ovo je derby , Borac je nesto drugo.ElCartel11 je napisao/la: ↑22 sep 2021, 23:04Protiv Borca sa ovakvom igrom tesko i do boda. Nadam se da ce Sablic prestati furati 3-5-2 nije to za ove nase igrace.
Imamo poraz od Leotara i veliki pritisak na ledjima, derby ulog prevelik.
Protiv Borca nemamo sta izgubiti,ljudi ce biti favoriti posebno,posle onog sto smo vidjeli u Mostaru.
Idemo igrati opusteno i bez pritisaka pa sta bude.
Svaka čast za svu djecu, osim pidre, jednostavno ne možeš ti njemu podići moral šanse nema..
Mirvić brat, skače i pjeva

Mirvić brat, skače i pjeva

This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Joj smrzao sam se ko ckapi, u tankoj jakni krenem levat. 
Čestitke našim na pobjedi, znači će ovo na psihološkom planu. Treba sačekati još Lazića i Ševelja, da vidimo kako će to izgledati. Uprkoš pobjedi, ovo je jako loše. Imamo sreću pa nam je ovaj protivnik bio večeras, inače bi bilo svašta. Nepovezano, mrljavo, previše grešaka itd. Tačno čitavu utakmicu imam osjećaj da gledam ekipu koja je sklopljena negdje na ulicu i samo puštena iz autobusa na teren. Nikakve odgovornosti, nikakvog pozicioniranja, svi se nešto slomiše, a ništa. Krenu naprijed, ostane rupa pozadi. Potom, prelako dopuštanje protivniku da priđe blizu gola, neshvatljive pogreške koje još jednom pokazuju kolike su neznalice igrači u našoj ligi. Također, još jednom se pokazalo zašto smo najjadnija liga na svijetu, pršti amaterizam.
Opet kažem, treba sačekati ovu dvojicu, povratak Fanima i da vidimo kako šta. Naravno da se radujem pobjedi, ali treba biti realan i reći da nam je igra nula bodova. Ovakvog Želju ne dobiti je bruka i sramota, najlošiji su otkad pratim fudbal.

Čestitke našim na pobjedi, znači će ovo na psihološkom planu. Treba sačekati još Lazića i Ševelja, da vidimo kako će to izgledati. Uprkoš pobjedi, ovo je jako loše. Imamo sreću pa nam je ovaj protivnik bio večeras, inače bi bilo svašta. Nepovezano, mrljavo, previše grešaka itd. Tačno čitavu utakmicu imam osjećaj da gledam ekipu koja je sklopljena negdje na ulicu i samo puštena iz autobusa na teren. Nikakve odgovornosti, nikakvog pozicioniranja, svi se nešto slomiše, a ništa. Krenu naprijed, ostane rupa pozadi. Potom, prelako dopuštanje protivniku da priđe blizu gola, neshvatljive pogreške koje još jednom pokazuju kolike su neznalice igrači u našoj ligi. Također, još jednom se pokazalo zašto smo najjadnija liga na svijetu, pršti amaterizam.
Opet kažem, treba sačekati ovu dvojicu, povratak Fanima i da vidimo kako šta. Naravno da se radujem pobjedi, ali treba biti realan i reći da nam je igra nula bodova. Ovakvog Želju ne dobiti je bruka i sramota, najlošiji su otkad pratim fudbal.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Sad glupanima sudije krive sto nemaju pojma. **** IM SVE MITOMANSKO
-
- Kontakt:
Tarik Ramić je jedan od najboljih produkata akademije. Strašno je kakav potencijal, on je već sada kompletniji igrač od Kapića. I nije ovo nikakva želja da ponizim/uvrijedim Kapića, naprotiv. Ali ovaj mali će biti igračina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.