Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 15 maj 2009, 10:23

the scouser je napisao/la:Je li Rafa stavio kakav deadline za odluku Valencie hoce li prodati Silvu :?:
mislim da 15 miliona za jednog igraca kao sto je silva nije nesto na sto mozes postaviti ultimatum jer ipak s obzirom na godina i kvalitet igraca bilo bi pravo cudo da ga valencia proda za tu siću
You are someone else I am still right here

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 15 maj 2009, 11:01

jutros sam procitala da je liverpool ponudio 15 miliona za diega forlana
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 15 maj 2009, 11:38

reds_forever je napisao/la:jutros sam procitala da je liverpool ponudio 15 miliona za diega forlana
Koji ce nam klinac on, davati tol'ke pare za nekog ko ima 29 godina i ko je sklon povredama...pa bolje dat' onda jos 5 milja za Silvu i imas igracinu nad igracinama...Boze sacuvaj... :( :(
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 15 maj 2009, 14:44

TheScouser je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:jutros sam procitala da je liverpool ponudio 15 miliona za diega forlana
Koji ce nam klinac on, davati tol'ke pare za nekog ko ima 29 godina i ko je sklon povredama...pa bolje dat' onda jos 5 milja za Silvu i imas igracinu nad igracinama...Boze sacuvaj... :( :(
ma nista od tog, niti bi volio da on dođe u liverpool i hvala Bogu to se nece desiti
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

LAVOV4Lfc
Kontakt:

Post Postao/la LAVOV4Lfc » 15 maj 2009, 17:12

ma neko ce nam doci ,al' ko :D :D :D
Steven GERRARD

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 15 maj 2009, 19:07

Samo nek Barry dodje...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 15 maj 2009, 19:33

the scouser je napisao/la:Pitanje koliko bi se Dzeko snasao u Engleskoj,bolje da uzme vec nekog oprobanog napadaca iz Premiershipa,poput recimo Abgonlahora, koji bi sa Barryem cinio tandem :D

Thescouser sorry nisam znao da nick vec postoji :!:
Ako Dzeko bud igrao u ovakvoj formi kao u drugom dijelu sezone ... Onda moze igrati bilo gdje na zemaljskoj kugli.
A u tandemu sa El Ninom, pa mislim da bi se super dopunjavali, jer i jedan i drugi mogu zabiti iz svake situacije, sami sebi napraviti priliku, ali isto tako i sjajno asistirati. Zamislite u spicu Dzeko - Torres, iza njih je naravno nas Kapiten, na boku Silva i Kuyt...
Strasno, u sredini Barry (iza Gerrarda ) u tandemu s Alonsom...
Na bokovima jos Glen i Aurelio...
Uffffffffffffffffff :D :D :D :D :D :D
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 15 maj 2009, 20:13

LAVOV4Lfc je napisao/la:ma neko ce nam doci ,al' ko :D :D :D
doci ce.... barack husein obama :lol:

koliko je samo igraca spomenuto u vezi sa liverpoolom i to sve dvocifrene cijene...pa ispadosmo bogatiji od citave PL :lol: nek nam dodju neka 3 dobra igraca i to je to...po meni nema nikakve osnove sad ganjati neke mlade talente po spaniji,zambiji i gdje vec za male i velike milione ,bolje da ulozimo novac u razvijanje domacih igraca :roll:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 15 maj 2009, 23:43

ackeey je napisao/la:
the scouser je napisao/la:Pitanje koliko bi se Dzeko snasao u Engleskoj,bolje da uzme vec nekog oprobanog napadaca iz Premiershipa,poput recimo Abgonlahora, koji bi sa Barryem cinio tandem :D
Ako Dzeko bud igrao u ovakvoj formi kao u drugom dijelu sezone ... Onda moze igrati bilo gdje na zemaljskoj kugli.
A u tandemu sa El Ninom, pa mislim da bi se super dopunjavali, jer i jedan i drugi mogu zabiti iz svake situacije, sami sebi napraviti priliku, ali isto tako i sjajno asistirati. Zamislite u spicu Dzeko - Torres, iza njih je naravno nas Kapiten, na boku Silva i Kuyt...
ovo sto si napisao nije izvodljivo, osim ako FA ne dopusti liverpoolu da igra sa 12 igraca u terenu

i ja bi volio da džeko dođe u liverpool ali od toga nema nista
Sarajevo i Liverpool

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 15 maj 2009, 23:53

ackeey je napisao/la:

Thescouser sorry nisam znao da nick vec postoji :!:
Lijepo si ti ovo zamislio. Eh sada, da li će od ovoga nešto biti vidjet ćemo. Nadam se da hoće.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 maj 2009, 00:35

YNWA je napisao/la:
ackeey je napisao/la: Ako Dzeko bud igrao u ovakvoj formi kao u drugom dijelu sezone ... Onda moze igrati bilo gdje na zemaljskoj kugli.
ovo sto si napisao nije izvodljivo, osim ako FA ne dopusti liverpoolu da igra sa 12 igraca u terenu
Ja sam izbrojao 9 igraca, plus golman, to bi im FA dozvolio...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 maj 2009, 13:25

ja sam siguran da džeko nece preci u Liverpool a i mislim da to ne bi bio dobar potez ni za njega ni za Liverpool. volio bih da klub proda neke spance jer ih je previse. ako me pitate silva ili downing ja sam apsolutno za prvog. mislim da se pod hitno moraju pojacati bekovske pozicije tako da bi bilo dobro da se kupi Johnson i jos jedan igrac za lijevog beka jer onaj Dossena ne moze ni u rezervama igrati kako treba.
You are someone else I am still right here

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 16 maj 2009, 15:01

Virtu4l je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
ackeey je napisao/la: Ako Dzeko bud igrao u ovakvoj formi kao u drugom dijelu sezone ... Onda moze igrati bilo gdje na zemaljskoj kugli.
Ja sam izbrojao 9 igraca, plus golman, to bi im FA dozvolio...
Jesi, a jesil brojao stopere? ;)
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 16 maj 2009, 16:26

pa sta covjek bi da igrajuu sa 3 odbrambenih sto je normalno(samo 1 stoper)

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 16 maj 2009, 17:33

A_d_0 je napisao/la:pa sta covjek bi da igrajuu sa 3 odbrambenih sto je normalno(samo 1 stoper)
Postoji i ta mogucnost, ali 3-5-2 se veoma rijetko koristi, pogotovo u EPL-u gotovo nikako.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 16 maj 2009, 17:48

jos 2 utakmice do kraja sezone,zavrsit to i onda se stvarno "zagrijati " za narednu sezonu,MORAMO popraviti igru protiv ekipa koje su realno manje kvalitetne od liverpoola,nadam se da ce nas povrede zaobici :!:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 17 maj 2009, 10:29

danas treba dobiti WBA, bez obzira sto nam ova utakmica ne znaci puno i sto je njima mnogo vaznija, a i pobjedom bi osigurali prije zadnjeg kola 2 mjesto, volio bih vidjeti nemetha danas makar na klupi
Sarajevo i Liverpool

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 17 maj 2009, 16:52

dosadna utakmica, igraci nisu uopste imali volje za igrom, nije mi nimalo zao sto WBA ispada jer ako nisu mogli iskoristiti ovaku zelju za igrom igraca liverpoola nisu ni zasluzili da i sledece sezone igraju premier ligi, carra je poludio, i njemu je levat arbeloa izvukao zivce, jos jednu utakmica i od sledece sezone u liverpoolu gledamo johnsona na desnom beku, barem se nadam tome

losa vijest je da su ameri dobili jos 6 mjeseci roka da vrate dug :(
Sarajevo i Liverpool

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 17 maj 2009, 18:12

YNWA je napisao/la:dosadna utakmica, igraci nisu uopste imali volje za igrom, nije mi nimalo zao sto WBA ispada jer ako nisu mogli iskoristiti ovaku zelju za igrom igraca liverpoola nisu ni zasluzili da i sledece sezone igraju premier ligi, carra je poludio, i njemu je levat arbeloa izvukao zivce, jos jednu utakmica i od sledece sezone u liverpoolu gledamo johnsona na desnom beku, barem se nadam tome

losa vijest je da su ameri dobili jos 6 mjeseci roka da vrate dug :(
sta smo mi Bogu skrivili da ih jos toliko trpimo :cry: :evil: :?: tacno da je bila dosadna utakmica,ali igraci su igrali koliko im je bilo dovoljno s obzirom i da je prica o tituli zavrsena,zao mi je WBA ali Boga mi ne bi ni oni nama dali bodove da nam je trebalo,bilo bi mi draze da smo hull ili stoke ili middlesborough poslali u ovom kolu u drugu ligu da im se barem nekako osvetimo.... a bas me interesuje sta je ono bilo izmedju carre i arbeloe...alonso je i po zavrsetku utakmice pricao sa carragherom..mora da je bilo preteskih rijeci, al se lucas posteno obrukao,kad je prevario golmana vec se bio pripremio da proslavi,kad ode lopta pored stative :lol: jos da onaj babel ostane... molim Boga za to

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 maj 2009, 18:28

Previše kikeseva kod kuće, ahh kad se sjetim samo Hulla 100 prilika. Kako mi je mrsko što je United prvak, Liverpool je imao ove godine fascinantnih mečeva, respekt. Od sljedeće godine na novo. United: Liverpool 0:0 u titulama, tj isto imaju .

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.