Lik je u toku utakmice pisao sinoc ne samo da nije otisao na utakmicu vec mislim da ne živi u BiH uopšte.Kockoglavi je napisao/la: ↑23 sep 2021, 23:01Reci da se zajebavasMeraak1921 je napisao/la: ↑23 sep 2021, 22:54Realno jug nikad jaci nije bio, a jos realnije horde nikad gore zadnjih par godina, cinjenica ebiga, ekipa za opstanka a mi nikad bolji i odaniji. To vi nikad niste imali jer se to ne kupuje. Cestitke na pobjedi
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Gdje god igrali preživit ćemo i ovo , pare neće bit problem ..kupit cemo ako ne budemo mogli ici na te utakmice mi navijaci za svaku minimalno 7-8 hiljada virtualnih karata ..Beduin je napisao/la: ↑23 sep 2021, 22:50J3bote led, znaci narednih 6 utakmica Velez valja jos i rentati drugi stadion i dodatno se izlagati trosku?
Zeljo im sigurno nece dati besplatno, oni bi ti i kamen ispred Grbavice naplatili, samo da ga dodirnes.
Tipujem da ce im Sarajevo Kosevo dati na raspolaganje, imaju pare, imaju obraza i razumijevanja i Velez nek ne ide u usljivo Trebinje ni pod koju cijenu.
Sad su nas ujedinili toliko da nisu svjesni koliko su nas ustvari ojačali !
Prošli smo mi mnogo gore nasrtaje od ovih Vicinih

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Isto mislim da će slina Mujić biti regularan u BL, da prođe malo ovaj naboj, pa će onda nastaviti po starom gospodar pelena. Nadam se da su kone ostavile još vatrometa za ovo što im slijedi u nastavku sezone! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Platice im sdaBeduin je napisao/la: ↑23 sep 2021, 22:50J3bote led, znaci narednih 6 utakmica Velez valja jos i rentati drugi stadion i dodatno se izlagati trosku?
Zeljo im sigurno nece dati besplatno, oni bi ti i kamen ispred Grbavice naplatili, samo da ga dodirnes.
Tipujem da ce im Sarajevo Kosevo dati na raspolaganje, imaju pare, imaju obraza i razumijevanja i Velez nek ne ide u usljivo Trebinje ni pod koju cijenu.
- Meraak1921
- Kontakt:
Bio bogme na 100god i morao dalje, da zaradim za hljeb pa se vracam cesto, nazalost .. A cim si to upratio, ti si sa sjeverne tribine uocio to? vjerovatno dok si drzao parole ,i jos jednom cu reci, vi stagnirate evo vec par godina, sve ste losiji, dok sa druge strane toga nema, a nedo Bog da se vi borite za kakav opstanak.90minut je napisao/la: ↑23 sep 2021, 23:02Lik je u toku utakmice pisao sinoc ne samo da nije otisao na utakmicu vec mislim da ne živi u BiH uopšte.Kockoglavi je napisao/la: ↑23 sep 2021, 23:01Reci da se zajebavasMeraak1921 je napisao/la: ↑23 sep 2021, 22:54
Realno jug nikad jaci nije bio, a jos realnije horde nikad gore zadnjih par godina, cinjenica ebiga, ekipa za opstanka a mi nikad bolji i odaniji. To vi nikad niste imali jer se to ne kupuje. Cestitke na pobjedi
vidio ti stadiona nisi ni za derbi ni za 100 godinaMeraak1921 je napisao/la: ↑23 sep 2021, 23:40Bio bogme na 100god i morao dalje, da zaradim za hljeb pa se vracam cesto, nazalost .. A cim si to upratio, ti si sa sjeverne tribine uocio to? vjerovatno dok si drzao parole ,i jos jednom cu reci, vi stagnirate evo vec par godina, sve ste losiji, dok sa druge strane toga nema, a nedo Bog da se vi borite za kakav opstanak.
Nije neki poklon, ali od srca je

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Nema, drug, od toga ništa. Siguran sam da će, kao i protiv svog Želje dok Borac nije postigao gol, suditi mali milion faulova, koji ne postoje, za Borac oko sesnaerterca, isto kao sto je onaj hadalj Sabrija radio, dijeliti nama žute kartone, ne svirati očite faulove i prekidati akcije samo da bi unio nervozu i uništio igru.Beli98 je napisao/la: ↑23 sep 2021, 22:46Ja čak mislim da neće. Ne samo zbog ovoga što se desilo Veležu, već će malo pokušati da se operu. Ono, navijač Želje sudi Sarajevu protiv borca, i odradi to regularno. I onda kasnije savezova priča :"Gledajte nas kako smo pošteni, fer i korektna utakmica"Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑23 sep 2021, 22:41Kvota 1.05 da ce mujic povalit Sarajevo u subotu, e tek onda ide ludilo![]()
Pogledaj od prošle sezone to rade sve sudije kada igra Borac. Nece oni odmah za njih svirati penal, to je sam kada vide da ne mogu, na način koji sam gore napisao, dati pogodak. Primjer toga ti je utakmica u Mostaru protiv Veleza. Kada dobiju šta žele, e, onda počnu suditi "posteno" mada i tada ne daju kartone borčevim igračima, a i za to imas primjer u ovoj zadnjoj utakmicu Veleza I Borca gdje Zakric sa obje ruke vuče igrača Veleza i za to ni opomene ne dobije.
Sve dok za kriminal sudija i svih onih koji učestvuju u tome nema represivnih mjera, a to je kao i u odgoju djeteta, đaka itd nama će se ovo dešavati. Državne službe zadužene za to sve ovo gledaju i, znaju 100%, ništa ne poduzimaju.
Ovo sto je se desilo, sa paljenjem auta, ih je samo iznenadilo, mada stvarno mislim da ovo moze biti i namjestaljka, jer se nisu nadali tome. Navikli su da varaju, kradu, određuju a da represivnih mjera nema. E, sad je "bila" i belaj.
Nepodrzavam ni jedan oblik nasilja, ali nekada čovjek od nepravde koja mu se nanese ne moze drugačije.
Sarajevo je "privatan" klub, a taj koji je krenuo u investiranje, da bi mogao uspjeti, on mora svoju investiciju zaštititi na svaki način, a naročito ovde u Bosni i Hercegovini. Inače mu investicija propada...
Evo i oni tebe selame!
- svrakino1921
- Kontakt:
Kakvo bolan KosevoBeduin je napisao/la: ↑23 sep 2021, 22:50J3bote led, znaci narednih 6 utakmica Velez valja jos i rentati drugi stadion i dodatno se izlagati trosku?
Pa da Rođene ubije struja pri tusiranju
A i VIP-tenda je zaprljana od oralnog lizinga i urnisanja
Nego fino na najboljem i najljepsem stadionu u voljenoj BiH
Sve sto nam dadnu para za rentu odmah cemo proslijedit u poreznu
K.arina u poreznu mora prvo Amaw svoje uzeti,pa Štilić pa Zeko itd.itd.itd.svrakino1921 je napisao/la: ↑24 sep 2021, 10:53Kakvo bolan KosevoBeduin je napisao/la: ↑23 sep 2021, 22:50J3bote led, znaci narednih 6 utakmica Velez valja jos i rentati drugi stadion i dodatno se izlagati trosku?
Pa da Rođene ubije struja pri tusiranju
A i VIP-tenda je zaprljana od oralnog lizinga i urnisanja
Nego fino na najboljem i najljepsem stadionu u voljenoj BiH
Sve sto nam dadnu para za rentu odmah cemo proslijedit u poreznu
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Ja samo da priupitam
Ako netko zna
A Pitari bi to trebali znat
A mozda su vidjeli kod nekoga u gradu da nosi-mozda kod ovi cistaca ulica
Gdje se nama izgubise oni zuti dresovi-flouroscentni
Gdje se oni dedose
Dobro ovih plavih vise nejma
Al ŽUTI
GDJE SU....
Ako netko zna
Gdje se oni dedose
Al ŽUTI
GDJE SU....
svrakino1921 je napisao/la: ↑24 sep 2021, 11:09Ja samo da priupitam
Ako netko zna
Gdje se oni dedose
Al ŽUTI
GDJE SU....

Ako nejma, onda nejma... halalite...
Ako se gostima ne dosudi bar jedan penal sutra na tusnju mislim da je vrijeme da se istupi. 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Ps. Utakmica Velez Borac, sudija bosnjak iz Sarajeva sa Zenickom adresom(debili zenicanima majke psovali) epilog zapaljeno vozilo, kazne itd...
Suma sumarum, u cijelu priču su involvirani Zrinjski, Beus i Dragan Covic

Kakva homogena šizofrenija

HŠKZ
"izdvaja se to pitomo rođeni". Šta bi bilo da se po silasku nisu integrirali i da su ostali divlji?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Rigoletto je napisao/la: ↑24 sep 2021, 11:25"izdvaja se to pitomo rođeni". Šta bi bilo da se po silasku nisu integrirali i da su ostali divlji?

Ne bih rekao da su se integrirali

HŠKZ
-
- Kontakt:
a jesu se kone upalile sta je ovo moja moja
nisu nikad bili aktivniji