Kapić se svakako najbolje snalazi na poziciji ofanzivnog veznog.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Ovo najbolje izgleda po meni.Historicar je napisao/la: ↑02 okt 2021, 21:30Možda staviti Kapića na mjesto Bodula, iza Ševelj i Đokanović, na krilima Fanimo i Kobiljar i u špicu Bagarić.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- PeakyBlinders
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Bolja ova @Peaky-eva, sa Ramicem umjesto Pecijaumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑02 okt 2021, 22:13Ovo najbolje izgleda po meni.Historicar je napisao/la: ↑02 okt 2021, 21:30Možda staviti Kapića na mjesto Bodula, iza Ševelj i Đokanović, na krilima Fanimo i Kobiljar i u špicu Bagarić.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ma ja ne bih otpisivao Djokanovica, cinjenica je da je u losoj formi i da mora popraviti glavu i vratiti se u formu, ali to moze jedino igrom i podrskom i ekipe i trenera i navijaca
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Extra samo što će najvjerovatnije Đokanović početi kao i uvijek.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A nema igrača među 3 najbolja protiv željeznog čmara i borca....
-
- Kontakt:
To je to

Sve osim ovoga je sabotaza.Dobro hajd,jedino mozda Andrej/Mirko umjesto Ramica.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ma nema puno koristi od Oremuša na sredini, on mora igrati desno i ne znam je li ga sad mudro izbaciti iz ekipe nakon što je konačno početi igrati adekvatno. S druge strane, šta sa Šabanovićem uraditi, njemu nije problem ni lijevo igrati, sve dobro radi, osim što ne može centrirati. A šta ćeš bez centaršuta 

Tareta Ramica bi ostavio iskreno u prvih 11, cak i pod cijenu da Djokanovic ode na klupu.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Super.. Nek dođe i ispiša se po grbu, nema veze, hajde boga ti donio nam je titule. Hvala bogu ne pitate se, baš bi igrači ozbiljno shvatali ovaj klub.UltraSA je napisao/la: ↑02 okt 2021, 19:35Da, stvarno, brisemo lako titule koje su nam donijeli on i Rahmanovic, sram ih bilo kako su nam mogli to uraditi.GalileoGalilei je napisao/la: ↑02 okt 2021, 17:59Tatara ne bih vratio kad bi sam dopuzao do Butmira. Brišu vam se lako neke stvari..
Nek dođe pod uslovom da se javno izvine na pressici za ponašanje pri odlasku. Ali, od toga nema ništa.
Ma odakle da ne igra Bodul
Hoćemol ikad probat 442:
Dizd.
Šab. - Laz. (Kur.) - Trak. - Pid.
Orem. - Kap. - Ram. - Fan.
Bag. - Ahm.
Dizd.
Bag. - Ahm.
- napoleon72
- Kontakt:
Vjerovatno necemo, jer je ta klasicna 442 najteza za trku, takav vezni red bi ispuhao protiv svake ekipe sa 3 u sredini (sto igra 90% ekipa u ligi), plus bi linije izmedju veze i napada bile previse udaljene jer nema 10ke da to poveze, a nemamo motoricki sposobne igrace da paralelno pomjeraju linije, plus nemamo napadace suprotnih karakteristika, s dva sidrasa naprijed nema smisla. Takve formacije su pretezno igrali Englezi pocetkom ovog vijeka kad su svi imali taj par sidras-niski i brzi spic u napadu. Tipa Heskey-Owen, Nistelrooy-Solskjer, Harewood-Tevez, Hasseilbank-Gudjohnsen itd. Niko nikad nije igrao sa dva sidrasa.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑03 okt 2021, 10:30Hoćemol ikad probat 442:
Dizd.
Bag. - Ahm.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
3,05 kvota na Sarajevo u pp
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
I ja sam za 4-3-3, ali mislim da cemo opet gledati 3-5-2:
--------Bagaric----Fanimo
----------------Kobiljar
Saban-Kapic--Đokano-Oremus
-------Dupov--Lazic--Sevelj
-------------Dizdarevic
--------Bagaric----Fanimo
----------------Kobiljar
Saban-Kapic--Đokano-Oremus
-------Dupov--Lazic--Sevelj
-------------Dizdarevic
Previse smo kiksali kuci da bi se nadali tituli. Treba izboriti Evropu ove godine, srediti klub i ekipu za sljedecu sezonu. Danas je i X dobar s obzirom na sve okolnosti koje nas od pocetka prate.
Ako zelis titulu moras ili trebas pobijediti od 17 utakmica koje imas kuci 15. Kako nezzz al moras, mozes imati 2 remija.
Na strani od 16 gostovanja pobijedis 6 utakmica i sampion si 100%. 65-67 bodova je dovoljno da si vjerovatno sampion.
Ako to nisi u stanju onda se nemas cemu nadati.
Pobjedom danas diglo bi se samopouzdanje ekipi, al opet daleko je to od nekih sampionskih ambicija.
Ako zelis titulu moras ili trebas pobijediti od 17 utakmica koje imas kuci 15. Kako nezzz al moras, mozes imati 2 remija.
Na strani od 16 gostovanja pobijedis 6 utakmica i sampion si 100%. 65-67 bodova je dovoljno da si vjerovatno sampion.
Ako to nisi u stanju onda se nemas cemu nadati.
Pobjedom danas diglo bi se samopouzdanje ekipi, al opet daleko je to od nekih sampionskih ambicija.
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Ado_77, ajdohordas, Amcho1, Amidzaa, Antikloc, benko21, bordobijeli, bordospartanac, broj6, Burberry46, Confiance, Direktorcic, ErosViverosViv, lakilone, Mahalac7, MokraKifla, Mourinhokilledbarca, muhamedhulk, Paromlinac, Pitar6785, Posejdon, samoFKS, Tatamata1946, TefalTava, umrobihzbogtebe1946, Vanja8, VolimoSarajevo, WeekendOffender, zagorski i 157 gostiju.