FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovdje se Velez bio vec proglasio prvakom a gle ih 12 bodova.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
Historicar
- Kontakt:
U tom slucaju, gostovanje pod Bijelim brijegom kolo kasnije, bila bi nam utakmica polusezone.Iako ne vjerujem u taj rasplet, bio bih presretan da Zrinjski i Tuzla igraju nerješeno na tim svojim gosovanjima, uz naravno našu pobjedu nad Posušjem.
-
obrijanopile
- Kontakt:
Vec sam pisao da je ovo liga gdje su svi klubovi u 5 deka, ali vrsni "poznavaoci" fudbala me tekstovima od kilometar ubjeđivali da su Borac, Zrinjski i Tuzla svijet za sebe. Jučerašnja utakmica je pokazala da trkom i zalaganjem u ovoj ligi svak svakog moze dobiti.
Evo i oni tebe selame!
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Komentator utakmice Rudar-Sloboda u toku utakmice rekao da su Zeljo i Velez bas zagrijani za Santosa iz Rudara.A na temi Zrinjskog sam procitao da su ga oni vec i kontaktirali cak.Nadam se i da su nasi bar zainteresovani...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Vidi se da se ne razumiješ u fudbal i sekekciju igrača. Za nastup u reprezentaciji ključno je da nemaš utakmica, te da si po mogućnosti rezerva, a još bolje treća opcija. Ako se uz to poklopi da ti je zastupnik blizak strukturama Saveza, onda su ti svi puti otvoreni. Sjediš, ne trošiš se, ne rizikuješ povredu, drugi misle o tvojoj karijeri. Dakle, što si manje u formi i imaš što manje takmičarskih susreta, bliži si reprezentaciji. Ne znam kako ti to nije jasno. Ono bi da redovno igra i još da ga zovu u reprezntaciju?!?! Pa ka'će ostali, što su uplatili, igrat??Historicar je napisao/la: ↑04 okt 2021, 21:00Baš me zanima koga ce ona ubleha Starčević staviti na gol protiv Italije u petak, našeg Dizdarevića ili onog kiks invalida iz Borca, Nikolu Četkovića, koji je uostalom rezerva Pavloviću.
Od naših možeš očekivati da su eventualno čuli da u nekom klubu ima neki Argentinac, Brazilac, koji quratz, sve je to isto... Kažu ovi što su ga gledali; pravo dobar!NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 okt 2021, 09:15Komentator utakmice Rudar-Sloboda u toku utakmice rekao da su Zeljo i Velez bas zagrijani za Santosa iz Rudara.A na temi Zrinjskog sam procitao da su ga oni vec i kontaktirali cak.Nadam se i da su nasi bar zainteresovani...
-
Historicar
- Kontakt:
Ma Željo nema da plati ni ove iz trenutnog rostera, a kamoli Santosa.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 okt 2021, 09:15Komentator utakmice Rudar-Sloboda u toku utakmice rekao da su Zeljo i Velez bas zagrijani za Santosa iz Rudara.A na temi Zrinjskog sam procitao da su ga oni vec i kontaktirali cak.Nadam se i da su nasi bar zainteresovani...
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Problem je konstantnost covjece, u ovoj ligi oduvijek svako svakog moze dobiti, ali povezati 6-7 rezultata mogu samo kvalitetne ekipe i Borac. Kako onda, kad je liga takva da svako moze napraviti sta hoce, Radnik ima 7 bodova, a Zrinjski 27, nakon samo 12 kola? I to da stvar bude gora, bas je Radnik dobio Zrinjski, njima to jedina pobjeda, a ovima jedini poraz.obrijanopile je napisao/la: ↑05 okt 2021, 06:49Vec sam pisao da je ovo liga gdje su svi klubovi u 5 deka, ali vrsni "poznavaoci" fudbala me tekstovima od kilometar ubjeđivali da su Borac, Zrinjski i Tuzla svijet za sebe. Jučerašnja utakmica je pokazala da trkom i zalaganjem u ovoj ligi svak svakog moze dobiti.
Sto Vladan ne brani u zadnje vrijeme?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
Historicar
- Kontakt:
Vijdjeces da ce ublehaš protiv Tonalija iz Milana i ostalih mladih zvijezda Italije, staviti Četkovića koji je rezerva u Borcu.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑05 okt 2021, 09:47Vidi se da se ne razumiješ u fudbal i sekekciju igrača. Za nastup u reprezentaciji ključno je da nemaš utakmica, te da si po mogućnosti rezerva, a još bolje treća opcija. Ako se uz to poklopi da ti je zastupnik blizak strukturama Saveza, onda su ti svi puti otvoreni. Sjediš, ne trošiš se, ne rizikuješ povredu, drugi misle o tvojoj karijeri. Dakle, što si manje u formi i imaš što manje takmičarskih susreta, bliži si reprezentaciji. Ne znam kako ti to nije jasno. Ono bi da redovno igra i još da ga zovu u reprezntaciju?!?! Pa ka'će ostali, što su uplatili, igrat??Historicar je napisao/la: ↑04 okt 2021, 21:00Baš me zanima koga ce ona ubleha Starčević staviti na gol protiv Italije u petak, našeg Dizdarevića ili onog kiks invalida iz Borca, Nikolu Četkovića, koji je uostalom rezerva Pavloviću.
- napoleon72
- Kontakt:
Bio povrijedjen, vjerovatno jos nije fit, a mozda se i rezerva dokazala pa nece trener da narusava to do kiksa
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Bio povrjedjen,zamjena uletila momak od 18 godina Poljak potrefi se da sa njim nisu izgubili utakmice i sad nemože trener tek tako iz cista mira da skloni i ovoga jel imaju dobru seriju sa njim na golu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
obrijanopile
- Kontakt:
Pa zbog toga što je Zrinjski fizički spremnija ekipa, i što trenutno Bilbija zabija sve sto je opucao prema golu, to je tih 5 deka. Sto se tiče Borca, oni da nemaju pomoć sudija bili bi u donjem djelu tabele. Niko u ovoj ligi nije dominantan, sacekaj jos malo pa ces vidjeti kako i Zrinjski pada, jer igraci iz ove nase lige nisu spremni 50% sezone odigrati na osrednjem nivou. Zeljo je sinoc razmontirao Borac jer su ih ubili trkom i presingom, a u Borcu "zvjezde" Vranjes, Zakarić... koji su nespremni, skrozizdzezveubrazil je napisao/la: ↑05 okt 2021, 09:56Problem je konstantnost covjece, u ovoj ligi oduvijek svako svakog moze dobiti, ali povezati 6-7 rezultata mogu samo kvalitetne ekipe i Borac. Kako onda, kad je liga takva da svako moze napraviti sta hoce, Radnik ima 7 bodova, a Zrinjski 27, nakon samo 12 kola? I to da stvar bude gora, bas je Radnik dobio Zrinjski, njima to jedina pobjeda, a ovima jedini poraz.obrijanopile je napisao/la: ↑05 okt 2021, 06:49Vec sam pisao da je ovo liga gdje su svi klubovi u 5 deka, ali vrsni "poznavaoci" fudbala me tekstovima od kilometar ubjeđivali da su Borac, Zrinjski i Tuzla svijet za sebe. Jučerašnja utakmica je pokazala da trkom i zalaganjem u ovoj ligi svak svakog moze dobiti.
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 05 okt 2021, 10:17, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakav peh
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja ništa drugo ni ne očekujem. Ovdje je bog davno rek'o lakunoć.Historicar je napisao/la: ↑05 okt 2021, 10:01Vijdjeces da ce ublehaš protiv Tonalija iz Milana i ostalih mladih zvijezda Italije, staviti Četkovića koji je rezerva u Borcu.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑05 okt 2021, 09:47Vidi se da se ne razumiješ u fudbal i sekekciju igrača. Za nastup u reprezentaciji ključno je da nemaš utakmica, te da si po mogućnosti rezerva, a još bolje treća opcija. Ako se uz to poklopi da ti je zastupnik blizak strukturama Saveza, onda su ti svi puti otvoreni. Sjediš, ne trošiš se, ne rizikuješ povredu, drugi misle o tvojoj karijeri. Dakle, što si manje u formi i imaš što manje takmičarskih susreta, bliži si reprezentaciji. Ne znam kako ti to nije jasno. Ono bi da redovno igra i još da ga zovu u reprezntaciju?!?! Pa ka'će ostali, što su uplatili, igrat??Historicar je napisao/la: ↑04 okt 2021, 21:00Baš me zanima koga ce ona ubleha Starčević staviti na gol protiv Italije u petak, našeg Dizdarevića ili onog kiks invalida iz Borca, Nikolu Četkovića, koji je uostalom rezerva Pavloviću.
Cuj moramo dobit 12/15.Da iz sesira izvlacimo ne mozemo to dobit jer ti za to treba konstanta u igri a mi to nemamo,mi samo zavisimo kako je taj dan neko od nasih raspolozen.U tih 5 utakmica necemo imat 15 udaraca po golu ako pratimo statistiku.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 okt 2021, 20:10X je odlican za nas.Niti nam se Zeljo priblizio puno,niti nas je Borac prestigao.Borac je qurac ekipa i to govorim od pocetka sezone,kad oni ne mogu Zelju nikad goreg igracki koji je veceras igrao bez jedinog napadaca dobiti,a citavu utakmicu navlaci na njihovu stranu onda jasno o kakvoj se ekipi radi.Zakaricu istice ugovor na zimu,znaci bit ce jos 50% slabiji tad.Mi moramo sljedeci 5 utakmica izvuci 12/15 bodova,ispod toga ne smije biti slucajno!Na ovoj pauzi moraju se odigrati 2 prijateljske
- 19BordoBijeli46
ADMIR BJELAK!
5.10.2010. - 5.10.2021.
5.10.2010. - 5.10.2021.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
- napoleon72
- Kontakt:
Trener nam svakako izvlaci prvu postavu i pozicije iz sesira, mogli bismo pocet i rezultate tako ganjat, garantujem da bismo vise izvukli nego osvojilisamoSA je napisao/la: ↑05 okt 2021, 10:38Cuj moramo dobit 12/15.Da iz sesira izvlacimo ne mozemo to dobit jer ti za to treba konstanta u igri a mi to nemamo,mi samo zavisimo kako je taj dan neko od nasih raspolozen.U tih 5 utakmica necemo imat 15 udaraca po golu ako pratimo statistiku.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 okt 2021, 20:10X je odlican za nas.Niti nam se Zeljo priblizio puno,niti nas je Borac prestigao.Borac je qurac ekipa i to govorim od pocetka sezone,kad oni ne mogu Zelju nikad goreg igracki koji je veceras igrao bez jedinog napadaca dobiti,a citavu utakmicu navlaci na njihovu stranu onda jasno o kakvoj se ekipi radi.Zakaricu istice ugovor na zimu,znaci bit ce jos 50% slabiji tad.Mi moramo sljedeci 5 utakmica izvuci 12/15 bodova,ispod toga ne smije biti slucajno!Na ovoj pauzi moraju se odigrati 2 prijateljske
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Zaklela je sjecanja da nikada ne blijede,ta suza sto je pala na zemlju zbog tebe..
Bio si, bit ces zauvijek dio nas....
Rahmet ti dusi brate nas da ti dragi Allah podari lijepi Dzennet.
Admir Bjelak 05.10.2010-05.10.2021
Bio si, bit ces zauvijek dio nas....
Rahmet ti dusi brate nas da ti dragi Allah podari lijepi Dzennet.
Admir Bjelak 05.10.2010-05.10.2021
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan