FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dajte nase ljude, alaima il torlaka
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
"10 puta jaca liga"napoleon72 je napisao/la: ↑27 okt 2021, 10:03Ma Hajduk bi mljeo kod nas ba. Gledaj ti njihovih igraca, Livaja, Krovinovic, Subasic, Kacaniklic, pa dok je bio Caktas... To sto im navijaci ocekuju titulu svake godine i sto su u svojim glavama Real Madrid ne znaci da su trube kolike izgledaju nama. HNL je prejaka liga, jedno 10 puta jaca od nase.

-
- Kontakt:
Danas gazimo Ljubić za nastavak pozitivni desavanja 

1-0 ali nakon penala 

- napoleon72
- Kontakt:
U pravu si, pretjerao sam... Najmanje 15 puta jaca od nase...propoklopac je napisao/la: ↑27 okt 2021, 10:23"10 puta jaca liga"napoleon72 je napisao/la: ↑27 okt 2021, 10:03Ma Hajduk bi mljeo kod nas ba. Gledaj ti njihovih igraca, Livaja, Krovinovic, Subasic, Kacaniklic, pa dok je bio Caktas... To sto im navijaci ocekuju titulu svake godine i sto su u svojim glavama Real Madrid ne znaci da su trube kolike izgledaju nama. HNL je prejaka liga, jedno 10 puta jaca od nase.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
A svi bi kao stranca, ali da nije puno skup, da ima konekcije...
Na um pade mi kad lik dođe Braci u Vrbanjušu i kaže mu Braco imam ti igrača puta sa obje noge, odlična skok igra , duel , prodoran...a Braco na to "šta si ga meni doveo, vodi ga u Man UTD"

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Upravo tako. Glupo je uopste poredit kvalitete nase lige HNL-a. Tu je Dinamo broj jedan zato sto i kad proda 5-6 igraca i dalje je daleko najjaci, a ostale ekipe u toj ligi se bore za 2. mjesto i to je to. Plus Hajduk je najhaoticnija sredina za raditi u EX-YU.napoleon72 je napisao/la: ↑27 okt 2021, 10:03Ma Hajduk bi mljeo kod nas ba. Gledaj ti njihovih igraca, Livaja, Krovinovic, Subasic, Kacaniklic, pa dok je bio Caktas... To sto im navijaci ocekuju titulu svake godine i sto su u svojim glavama Real Madrid ne znaci da su trube kolike izgledaju nama. HNL je prejaka liga, jedno 10 puta jaca od nase.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
U njegovom mandatu na mjestu sportskog direktora Hajduka u redove 'bijelih' došli su Kristijan Dimitrov, Nihad Mujakić, Jani Atanasov, Darko Todorović, Umut Nayir i Dimitrios Diamantakos.
Ovo su sve fina imena.
Ovo su sve fina imena.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
- Kontakt:
Ili Alena Škoru ugostitelja

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
HNL jeste jači višestruko samo što Hajduk nije toliko jak. To je najnesposobniji klub na balkanu a pogledaj im budžet. Na stranu što titulu nisu uzeli 200 godina, to nije ni realno pored Dinama ali što se brukaju svake godine u Europi? Da su jaki uradili bi nekad nešto, ne bi ispadali u prvim i drugim pretkolima kao i mi a mnogo su slobodniji što se tiče novca.vedinjo98 je napisao/la: ↑27 okt 2021, 10:50Upravo tako. Glupo je uopste poredit kvalitete nase lige HNL-a. Tu je Dinamo broj jedan zato sto i kad proda 5-6 igraca i dalje je daleko najjaci, a ostale ekipe u toj ligi se bore za 2. mjesto i to je to. Plus Hajduk je najhaoticnija sredina za raditi u EX-YU.napoleon72 je napisao/la: ↑27 okt 2021, 10:03Ma Hajduk bi mljeo kod nas ba. Gledaj ti njihovih igraca, Livaja, Krovinovic, Subasic, Kacaniklic, pa dok je bio Caktas... To sto im navijaci ocekuju titulu svake godine i sto su u svojim glavama Real Madrid ne znaci da su trube kolike izgledaju nama. HNL je prejaka liga, jedno 10 puta jaca od nase.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- napoleon72
- Kontakt:
Pa dobro, lutali su i oni sa trenerima, pritisak navijaca, generalno losa atmosfera... Al mi govorimo o igrackom kadru, a tu su itekako jaki. Subasic godinama branio za Monaco, bio bitna karika u srebru na Mundijalu prije 3 godine, pa Kacaniklic igrao u Fulhamu, Livaja bio dobar u Italiji i Grckoj... Imena odlicna, igra losa.MortemHz je napisao/la: ↑27 okt 2021, 11:07HNL jeste jači višestruko samo što Hajduk nije toliko jak. To je najnesposobniji klub na balkanu a pogledaj im budžet. Na stranu što titulu nisu uzeli 200 godina, to nije ni realno pored Dinama ali što se brukaju svake godine u Europi? Da su jaki uradili bi nekad nešto, ne bi ispadali u prvim i drugim pretkolima kao i mi a mnogo su slobodniji što se tiče novca.vedinjo98 je napisao/la: ↑27 okt 2021, 10:50Upravo tako. Glupo je uopste poredit kvalitete nase lige HNL-a. Tu je Dinamo broj jedan zato sto i kad proda 5-6 igraca i dalje je daleko najjaci, a ostale ekipe u toj ligi se bore za 2. mjesto i to je to. Plus Hajduk je najhaoticnija sredina za raditi u EX-YU.napoleon72 je napisao/la: ↑27 okt 2021, 10:03Ma Hajduk bi mljeo kod nas ba. Gledaj ti njihovih igraca, Livaja, Krovinovic, Subasic, Kacaniklic, pa dok je bio Caktas... To sto im navijaci ocekuju titulu svake godine i sto su u svojim glavama Real Madrid ne znaci da su trube kolike izgledaju nama. HNL je prejaka liga, jedno 10 puta jaca od nase.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- husmusemic
- Kontakt:
joj kad odem na Koševo danas i čujem da igramo sa petoricom nazad protiv Ljubića.... to će mi popravit sedmicu.
Danas treba pobjediti,bice 2 postava ,ovaj strucnjak kaze da treba igrace odmoriti,ja ne znam od cega,na polusezoni treba mjenjati trenera inace necemo ni evropu izboriti,zahvaliti se vecini igraca.
- JavierBosnia
- Kontakt:
----------------Kanurić
Hebibović Trako Dupovac Palić Pidro
----------------Đokanović
Dervišagić Velkoski Cmiljanić
-------------------Bagarić
5:0 odma
5:0 odma

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ako taj bude na golu, odmah trebamo predati meč.JavierBosnia je napisao/la: ↑27 okt 2021, 12:10----------------Kanurić
5:0 odma![]()
-
- Kontakt:
Ako taj Armin Imamović, danas ne krene od početka na lijevom beku, nek odmah poslije utakmice traži raskid ugovora.Ima skoro 22 godine, ne znam kad i protiv koga misle da mu daju minutažu ?
-
- Kontakt:
Nisam nesto očaran Kepčijom.
U poredjenju sa svim nasim sportskim direktorima bolji je svakako za dvije klase, ali da je neki gigant i nije bas, a ne vjerujem da je jeftin.
Ono što je radio u Hajduku sa transferima bila je živa propast, od ovih nabrojanih ne znam da li je iko imao bilo kakvu zapaženu ulogu u ekipi. I znam koliko su ga pljuvali i tjerali jer pratim Hajduka intenzivno jos od doba Ibricica pa kasnije i Tine.
Ali opet kao sto neko reče, ne znam koliko je Hajduk zdrava i stabilna sredina da bi se mogao dati neki sud o njemu. Nista Hajduk nije imao manje para u njegovo vrijeme nego sto imaju sad sa Mindaugasom, pa pogledajte imena sad i imena tad u Hajduku.
Da mogu birati izmedju njega i Hadzibegica ili Vukičevića, prije bih izabrao ovu dvojicu.
U poredjenju sa svim nasim sportskim direktorima bolji je svakako za dvije klase, ali da je neki gigant i nije bas, a ne vjerujem da je jeftin.
Ono što je radio u Hajduku sa transferima bila je živa propast, od ovih nabrojanih ne znam da li je iko imao bilo kakvu zapaženu ulogu u ekipi. I znam koliko su ga pljuvali i tjerali jer pratim Hajduka intenzivno jos od doba Ibricica pa kasnije i Tine.
Ali opet kao sto neko reče, ne znam koliko je Hajduk zdrava i stabilna sredina da bi se mogao dati neki sud o njemu. Nista Hajduk nije imao manje para u njegovo vrijeme nego sto imaju sad sa Mindaugasom, pa pogledajte imena sad i imena tad u Hajduku.
Da mogu birati izmedju njega i Hadzibegica ili Vukičevića, prije bih izabrao ovu dvojicu.
Vala za sportskog direktora bih doveo švabu, pa da je i najgori. S obzirom kakve cifre dajemo, vrlo lahko za dovesti najgoreg švabu.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin