Polako ide to nabolje, smanjili smo zaostatak za vodećim. Još ako ih Željkan mlazne, uz zlatno proljeće idemo na titulu ..

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Polako ide to nabolje, smanjili smo zaostatak za vodećim. Još ako ih Željkan mlazne, uz zlatno proljeće idemo na titulu ..
A eto, i to sto kazes.spezial je napisao/la: ↑30 okt 2021, 19:13Ne vidim kako nas treba utjesiti cinjenica da, pored toga sto smo qarina, jos se bavimo i kriminalom i namjestanjem...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 okt 2021, 19:10Ne trosite zivce. Bilo je dosta ljudi koji su iznenadno odigravali X na kladionici![]()
Toliko od mene.
Samo zbog toga treba da je danas bila mu zadna utakmica.emir18 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 19:15"Nemam potrebe da dam ostavku. Ne želim podsjećati ljude u kakvom stanju je bio klub. Sjest ćemo sa novim vlasnikom i vidjeti je li on zadovoljan. Otvoren sam za sve opcije. Ova momčad je po mnogim segmentima tamo gdje pripada".
I ti ćes uskoro tamo gdje pripadaš
Sablic neka da otkaz nakon sto raskinu ugovore sa:emir18 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 19:15"Nemam potrebe da dam ostavku. Ne želim podsjećati ljude u kakvom stanju je bio klub. Sjest ćemo sa novim vlasnikom i vidjeti je li on zadovoljan. Otvoren sam za sve opcije. Ova momčad je po mnogim segmentima tamo gdje pripada".
I ti ćes uskoro tamo gdje pripadaš
Može doći Anćeloti, dok me dovedeš igrače neće biti bolje.Aduka87 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 19:12Rekao je da neceHistoricar je napisao/la: ↑30 okt 2021, 19:11Ako Goran sam ne ponudi ostavku ili mu klub 7 narednih sat - dva ne uruci otkaz, treba ici pred prostorije kluba ili u Butmir.Ostanak Gorana bi bila katastrofa širih razmjera
Znaci ako nije do trenera,hoces reci da Rudar u ovom trenutku ima bolje igrace od nas? Da su prejaki za ovaj nas sastav pa se nije moglo dobiti? Da ne spominjem druge Ljubic,Leotar itd.fks74 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 19:23Puna podrška treneru, od g.vana se pita ne pravi. Ramić ušao u igru ljudi trče kontru on kaska za njima kao pudlica. Kod njihovog gola je Dizdarević morao bolje reagovati, lopta je bila u petercu. Treneru dovesti igrače o onda mu suditi . Ahmetović i još neki u penziju, ostaviti par igrača ostale rastjerati. Pidro danas odličan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.