Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Pa očigledno da ima zadatak i da je podređen igrati za ekipu. Meni je licno krivo, ali ako će to donijeti rezultat onda ok jbg
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Zato sto se tako postavio od početka
Fini braca iz bosne koji voli svakoga i pomaze svakome i ne ljuti se
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Dame u pobjedama ima 22 u izgubljenim 44ppg, mozda je ovo dobro za POR da onda Lillard u cetvrtoj preuzme
Drži se za ruku vec minutu.
Jel moguce da pi.cka iz sebe izbaci nesto ovako sebicno kao sto su Powell i CJ?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Doslovno ne bi vidio lopte da Dame ponekad ne odigra pik s njim. Neshvatljivo mi je da se karakter poput njegovog pomirio s tim.
Bar je u odbrani bio vrh, al' ne ide u glavu da ga ovako ignorišu.
CJ na putu da ostvari ili prebaci svoj prosjek. da li ce izbaciti svoju ekipu iz ritma, i koliko ce lopti potrositi u toj misiji, heh, ne treba sitnicariti 

-
- Kontakt:
Sa jedne strane oni koji nisu nista odbranili(ni pokusali), 36 suteva uzeli, sa druge strane Juka i Roco, skupa 2 suta.
Kakva odvratno kosarka od blazersa na obe strane parketa. Svaka cast onima koji gledaju ovu njihovu anti-kosarki cesce.
Kakva odvratno kosarka od blazersa na obe strane parketa. Svaka cast onima koji gledaju ovu njihovu anti-kosarki cesce.
Jokić je trebao imati već 6 faulova, umjesto da šuti, on stalno gleda u sudije, žali se, nije zadovoljan suđenjem. Nurkić kao da se malo naljutio kad je CJ promašio, pa opet promašio iz ofanzivnog skoka preko trojice.
Jokic ima pravo da to sve radi ovaj nema.
Ona 3 licna kad ga je udarao po rukama je isto komedija bila za gledati šta su mu oprostili.

sto kazete, samo da vidi ista osim kosa, i da ima volju dati loptu, Juka bi se nazabijao zicera od CJ stetocine. ali prioriteti se uvijek znaju: uvesti sebe u ritam, po cijenu poraza.
campazzo ga siluje eto kakav je u odbrani. i campazzo radi sve da njegova ekipa dobije. a zahvaljujuci CJu rivers ce ostati u ligi.
campazzo ga siluje eto kakav je u odbrani. i campazzo radi sve da njegova ekipa dobije. a zahvaljujuci CJu rivers ce ostati u ligi.
Jedan jedini trejd bi uradio cudo za odbranu vi ste svjesni jel tako da su najgora odbrambena ekipa u ligi? 

Doda kreten 

I sad kad ja vidim to recimo kako ne vidi lik koji trenira cijelu godinu ekipu i jasno mu kaze digni se 2 napada po utakmici i spusti mu.
Zadnja izmjena: 90minut, dana/u 04 jun 2021, 03:36, ukupno mijenjano 1 put.
Jel mu ovo tetka na tribinama 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Joj CJ hahaha
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Kakav je bio u prvom? Početak drugog poluvremena izgleda fino, i 0 (slovima NULA) fauls 

Anfernee "Penny" Hardaway #1
Savršen je veceras čak je pametno pustio Jokicu da poentira 2,3 puta kao što je i njemu Jokic da ne bi pravio bespotrebne licne i zakoracio rukom tamo gdje ne treba.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑04 jun 2021, 03:38Kakav je bio u prvom? Početak drugog poluvremena izgleda fino, i 0 (slovima NULA) fauls![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.