Ali fakat imate i vi ovih novokomponovanih forumaša, svaka im je za šamara. Da ih ko ozbiljno shvata, pomislili bi od Čaršije do Ilidže se ne smije hodati u obilježijima Hz.
Vi sve živo satraste, a mi svaku šorku zjanili (nebitan protivnik)

Ali evo posto se volis pravit pametan, procitaj sta si napisao. I kako sad ljudi da tebi vjeruju kad pises nesto za TM, Ultrase, RA, kad o desavanjima u svojoj grupi pojma nemas?OsmaDolazi je napisao/la: ↑09 nov 2021, 12:55McDonalds u Mostaru, Hz zaključavale? Kada, šta? Nisam upućen? Može li više info?GoskGabela je napisao/la: ↑09 nov 2021, 11:56Točno da vam je brojka jača,što je i logično,al svejedno ste se od njih zakljucavali po McDonald's u u Mostaru.
A jesi agresivan. Polahko dijete, udarit ćeš se. Mrak je čudo. Pogotovo kada ugasiš svijetlo u sobi i nabiješ fantomku pred kompjuterom/laptopom/mobitelom.edosalko je napisao/la: ↑10 nov 2021, 15:38Ali evo posto se volis pravit pametan, procitaj sta si napisao. I kako sad ljudi da tebi vjeruju kad pises nesto za TM, Ultrase, RA, kad o desavanjima u svojoj grupi pojma nemas?OsmaDolazi je napisao/la: ↑09 nov 2021, 12:55McDonalds u Mostaru, Hz zaključavale? Kada, šta? Nisam upućen? Može li više info?GoskGabela je napisao/la: ↑09 nov 2021, 11:56Točno da vam je brojka jača,što je i logično,al svejedno ste se od njih zakljucavali po McDonald's u u Mostaru.
Brate u istom smo gradu, ugasite nas ako nam je tribina u kurcu s obzirom da je vaša nikad jača.
Zasto ste onda bili u Vrapcicima?Miljacka je napisao/la: ↑09 nov 2021, 10:41Da si samo malo bolje pratio temu, imaš na par stranica iza odgovor, naš momak je objasnio. Upravo zato jer je to bilo prvo kolo i nakon odbijenice iz Posušja je donesena ta odluka. Grupa nije bila pod zastavom niti zvanično ni u Posušju. Samo malo uključiš mozak i sve će ti biti jasno.KONTRASVIH je napisao/la: ↑09 nov 2021, 10:21Sto niste otisli u Prijedor isto kolo poslije i svaku sljedecu. Kada ste odustali od gostovanja?
Normalan i zdrav navijački mozak itekako poštuje ovu odluku HZ, jer kako napisah @Gabeli i nama se ide na gostovanja i to što ne idemo je samo po sebi ogromno odricanje za svakog pravog navijača. Zato i kažem, ustrajnost.
Pod zastavom bili?MrkiMedo je napisao/la: ↑10 nov 2021, 20:08Zasto ste onda bili u Vrapcicima?Miljacka je napisao/la: ↑09 nov 2021, 10:41Da si samo malo bolje pratio temu, imaš na par stranica iza odgovor, naš momak je objasnio. Upravo zato jer je to bilo prvo kolo i nakon odbijenice iz Posušja je donesena ta odluka. Grupa nije bila pod zastavom niti zvanično ni u Posušju. Samo malo uključiš mozak i sve će ti biti jasno.KONTRASVIH je napisao/la: ↑09 nov 2021, 10:21
Sto niste otisli u Prijedor isto kolo poslije i svaku sljedecu. Kada ste odustali od gostovanja?
Normalan i zdrav navijački mozak itekako poštuje ovu odluku HZ, jer kako napisah @Gabeli i nama se ide na gostovanja i to što ne idemo je samo po sebi ogromno odricanje za svakog pravog navijača. Zato i kažem, ustrajnost.
I nemam buraz, ja sam BH Fanaticos
Pogledaj slike sa te utakmice90minut je napisao/la: ↑10 nov 2021, 20:36Pod zastavom bili?MrkiMedo je napisao/la: ↑10 nov 2021, 20:08Zasto ste onda bili u Vrapcicima?Miljacka je napisao/la: ↑09 nov 2021, 10:41
Da si samo malo bolje pratio temu, imaš na par stranica iza odgovor, naš momak je objasnio. Upravo zato jer je to bilo prvo kolo i nakon odbijenice iz Posušja je donesena ta odluka. Grupa nije bila pod zastavom niti zvanično ni u Posušju. Samo malo uključiš mozak i sve će ti biti jasno.
2 ista lica. Trollovi cisto na ovoj temi. Znaju gdje su, ko su i sta su Hz? Znaju dopise, odgovore na dopise. Ma ukratko sve znaju. Znaju da nas Ultrasi šibaju, samo još čekam da kažu kako ne smijemo zbog njih ici na gostovanja.
Ma namjerno se sve ni ne piše Allaha mi. A oni u svakom pokušaju okršaja vode sa sobom "fotografe" da bi pokazali kako su uspjeli u nečemu.mma_hz je napisao/la: ↑11 nov 2021, 08:55Pitanje za Manijake koji su se toliko uzdigli i pljuju po Hordama kao da su Vukovi SA Otoke..
Sto niste dosli noc sad pred zadnji derbi opet na Ciglane kad smo se mi okupili,mislim dosla je izvidnica na motoru momak kojeg svi znaju sa juga nbt.
Cekali smo vas i onda smo malo i prosetali ali vas nigdje nije bilo...poenta price je da ste vi znali gdje smo mi i niste dosli,a mi da smo znali gdje ste dosli bi pa sta bude.Ozb pitam kad su horde u takvom kurcu kako kazete sto ih ne ugasiti.?
Ovaj dio sa kaznama je najsmjesniji za pominjati, jer to ti samo govori o tome koliko su ljudi s tribine navijaci, odnosno koji su kalibar. Ako si navijac valjda si svjestan kazni i "padanja" koje su moguce svaku utakmicu, i svaki susret s pripadnicima druge grupe. Nikad ne znas kada ces bit uhapsen, napadnut, kad ces napast, ili bilo sta slicno.
Samo cu se osvrnuti na par stvari koje si spomenuo jer nisi upravu, spominjes ekipu koja je izgubila druga u obračunu grupe, od čega se grupa jos uvijek nije, i nikada neće oporaviti do kraja jer je gubitak prevelik, a stavi u tu poziciju druge grupe i da li bi uspjeli ista nakon toga pokrenuti.
Čitam šta je pisao, kako se ni jedna grupa nebi oporavila od njihovog međusobnog sukoba, pa onda vidiš da i dalje nije osuđen čovjek koji je ubio našeg brata, ranio još petero a jednog teže koji se ni dan danas nije oporavio od toga. I onda ti 2 godine nakon toga skoro svi koji smo bili tamo dobiju zabrane da ne smiju ići na tekme. Nekima se i sudilo da se izazivali stanje opšteg nemira. Nakon toga neke 3-4 godine poslije se povuče 80% tribine koja je činila dar mar po našoj sceni. I nakon svega toga ovi momci pokušavaju dići Horde, gdje nam je baza navijača umanjena za nekih 30% nego prije 10ak godina jer je van Bosne otišao i kunto i panto(a u tom nekom periodu Željo je bio u fazonu i osvajao titule redovno). Desi se promjena generacija koju nije doživjela ni jedna navijačka skupina u BiH gdje jednostavno se sklonio čitav sjever ali neko se bori da to održi i neki pokušaji navijača to osporavaju, pi.šaju po tome. Neki klinci, povedeni svojim ubijeđenjima se bore da nešto dokažu a i dalje im enigma uzeti nešto od Hordi.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, jurisicduska, plisek i 21 gost.