Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
tz tz tz tz tz tz
Evo ja imam, i kazem sa nije.
A ti ako imas , il’ nemas veze s HZ, a i svi ostali, ako imate argumente ta nesto iznesite ih a ne rekla kazala.
Prevelika rasprava oko HZ, toliko o tome koliko su pali kurcu za usi.
Ha haOsmaDolazi je napisao/la: ↑11 nov 2021, 09:05Ma namjerno se sve ni ne piše Allaha mi. A oni u svakom pokušaju okršaja vode sa sobom "fotografe" da bi pokazali kako su uspjeli u nečemu.mma_hz je napisao/la: ↑11 nov 2021, 08:55Pitanje za Manijake koji su se toliko uzdigli i pljuju po Hordama kao da su Vukovi SA Otoke..
Sto niste dosli noc sad pred zadnji derbi opet na Ciglane kad smo se mi okupili,mislim dosla je izvidnica na motoru momak kojeg svi znaju sa juga nbt.
Cekali smo vas i onda smo malo i prosetali ali vas nigdje nije bilo...poenta price je da ste vi znali gdje smo mi i niste dosli,a mi da smo znali gdje ste dosli bi pa sta bude.Ozb pitam kad su horde u takvom kurcu kako kazete sto ih ne ugasiti.?
Čim se malo ozbiljnije glave skupe, nema ih ni na mapi. Kada je u pitanju otići i tražiti belaj sa 16-ogodišnjacima, lete kao hijene.
U velikom rasulu je grupa ali znaju da u svakom trenutku se u Sarajevu moze skupiti 300 ljudi spremni za belaj u roku 30 minuta.

Hajde što ne možemo ni 150 nego 30 minuta 

Daj nam realnu brojku za 30 minuta

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
-
- Kontakt:
meni je ipak najjaca da smjenu generacija niko nije dozivio kao Horde, a nas bilo 12 iza gola, pa opet isfurali i tu pricu i prebrodili tu smjenu generacije koja je neminovna u svakoj grupi, a skoro svaka smjena je bolna, malo ko ostavi uredjenu tribinu drugom 
svjez primjer su fukare, nemos rec da je bolnije nego kod njih nikako

svjez primjer su fukare, nemos rec da je bolnije nego kod njih nikako

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Jedina razlika je u tome sto sve ostale grupe dozivljavaju smjene generacija a vi smjene vlasti, jer nikada ni niste bili navijacka grupa.killafrommanilla je napisao/la: ↑12 nov 2021, 01:02meni je ipak najjaca da smjenu generacija niko nije dozivio kao Horde, a nas bilo 12 iza gola, pa opet isfurali i tu pricu i prebrodili tu smjenu generacije koja je neminovna u svakoj grupi, a skoro svaka smjena je bolna, malo ko ostavi uredjenu tribinu drugom
svjez primjer su fukare, nemos rec da je bolnije nego kod njih nikako![]()
RA nikad nije ostavio uređenu tribinu mlađima zato što nikad nisu ni bili jaki i konstantni tek sad ce imati priliku da ostavi i vidjecemo na šta ce to ispasti za jedno 5 godina kad ova furka popusti trenutnu generaciju.
Važno je to naglasiti da kod njih nije bilo nikakve smjene vec nikad nisu ni bili jaka grupa bez obzira koliko ja njih gotivio.
Važno je to naglasiti da kod njih nije bilo nikakve smjene vec nikad nisu ni bili jaka grupa bez obzira koliko ja njih gotivio.
-
- Kontakt:
kad sam ja to pisao napadali me.a nista drugo nego realnost90minut je napisao/la: ↑12 nov 2021, 01:42RA nikad nije ostavio uređenu tribinu mlađima zato što nikad nisu ni bili jaki i konstantni tek sad ce imati priliku da ostavi i vidjecemo na šta ce to ispasti za jedno 5 godina kad ova furka popusti trenutnu generaciju.
-
- Kontakt:
To je tako, slagali se oni ili ne. Sada su se digli pri sami vrh i svaka im čast na tome ali do prije par godina niko ih nije smatrao nekom ozbiljnom navijačkom grupom, nikakvom prijetnjom u prevodu.90minut je napisao/la: ↑12 nov 2021, 01:42RA nikad nije ostavio uređenu tribinu mlađima zato što nikad nisu ni bili jaki i konstantni tek sad ce imati priliku da ostavi i vidjecemo na šta ce to ispasti za jedno 5 godina kad ova furka popusti trenutnu generaciju.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Isti period ekspanzije navijackog pokreta kao i u vecini bh. grupa, negdje period 2008 - 2011, a kod nas zbog ulaska u PL i ranije. dok smo jos imali podgrupe recimo90minut je napisao/la: ↑12 nov 2021, 01:42RA nikad nije ostavio uređenu tribinu mlađima zato što nikad nisu ni bili jaki i konstantni tek sad ce imati priliku da ostavi i vidjecemo na šta ce to ispasti za jedno 5 godina kad ova furka popusti trenutnu generaciju.

Svaka tekma koreografije, pjeske na derbi x3, vozom u Sa pa pjeske na Grbavicu, najmasovnija gostovanja i na Kosevu i na Grb od grupa koje nisu iz Sa itd itd., mali milion sukoba s komsijama, par transova oduzetih, pa kuci npr Rudar 300 400 500 ljudi iza gola ko od sale, sto je nepojmljivo danas za svaku skoro grupu, a ne za onu koja dolazi iz podijeljenog grada od cca 80000
sad, znam ja i razloge "raspada" i zasto nismo uspjeli sacuvati dosta pozitivnih stvari od te generacije, al otom potom, to nije toliko ni bitno koliko hocu da kazem da je svaka grupa imala svoje zlatne trenutke nakon kojih su dosli losiji.
generalni zakljucak: smjena generacija kod HZ je u pet deka sa svim smjenama generacija na svim tribinama

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Leaders 1989 | Teslić
FK Proleter Teslić 1:1 FK Sloga Trn, 07.11.2021.

Sioux 1989 | Lukavac
Gostovanje u Prokosovićima. NK Prokosovići 2:3 FK Radnički Lukavac, 07.11.2021.

FK Proleter Teslić 1:1 FK Sloga Trn, 07.11.2021.

Sioux 1989 | Lukavac
Gostovanje u Prokosovićima. NK Prokosovići 2:3 FK Radnički Lukavac, 07.11.2021.

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Brt zašto si se primio na jednu ovako očiglednu udicukillafrommanilla je napisao/la: ↑12 nov 2021, 11:25Isti period ekspanzije navijackog pokreta kao i u vecini bh. grupa, negdje period 2008 - 2011, a kod nas zbog ulaska u PL i ranije. dok smo jos imali podgrupe recimo90minut je napisao/la: ↑12 nov 2021, 01:42RA nikad nije ostavio uređenu tribinu mlađima zato što nikad nisu ni bili jaki i konstantni tek sad ce imati priliku da ostavi i vidjecemo na šta ce to ispasti za jedno 5 godina kad ova furka popusti trenutnu generaciju.
Svaka tekma koreografije, pjeske na derbi x3, vozom u Sa pa pjeske na Grbavicu, najmasovnija gostovanja i na Kosevu i na Grb od grupa koje nisu iz Sa itd itd., mali milion sukoba s komsijama, par transova oduzetih, pa kuci npr Rudar 300 400 500 ljudi iza gola ko od sale, sto je nepojmljivo danas za svaku skoro grupu, a ne za onu koja dolazi iz podijeljenog grada od cca 80000
sad, znam ja i razloge "raspada" i zasto nismo uspjeli sacuvati dosta pozitivnih stvari od te generacije, al otom potom, to nije toliko ni bitno koliko hocu da kazem da je svaka grupa imala svoje zlatne trenutke nakon kojih su dosli losiji.
generalni zakljucak: smjena generacija kod HZ je u pet deka sa svim smjenama generacija na svim tribinama![]()

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja