Navijacki izvjestaji (PL BIH)
-
- Kontakt:
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Ultrasi dosli iz pravca mepasa i gadjali kamenjem i bakljama red army (vidi se na snimku) i onda kad su vidili da se ra ne povlaci pobjegli su prema gradskom
Ma bježi smiješno mi i odgovoriti na ovo..Mostarac1922 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 18:09Hoces silom da napravis od Sarajeva nesto sto nije, i sto nece nikad ni biti. Volio bi ti da je tako, ali nije tako.90minut je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:56Sve im od medija baca na nacionalizam podijeljen grad i uvijek se zna kad je nesto između navijaca, ovdje svako malo napišu " tuca više osoba ucestvovalo " na kraju niko i ne provali da se radi o navijacima i sve prođe ispod radara.
Pisao sam i to više puta vidi se da me pratiš Dejavu od pocetka.
Mostar sto se tice neki stvari je skroz skroz drugaciji od svih gradova u regionu. I navijacka svijest je na totalno drugacijem nivou.
Navijacka svijest je takva da kontakt ne postoji smiješan grad opcenito.
Sve nešto belaju akcijanje ludilo, a nikakvog kontakta nikad.
-
- Kontakt:
Ovaj jos nije banovan
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tako ti je na balkanu, previse si gledao onih engleski filmova pa se umislio da su tuce kod nas takve a svak ziv zna da nisu.90minut je napisao/la: ↑13 nov 2021, 18:11Ma bježi smiješno mi i odgovoriti na ovo..Mostarac1922 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 18:09Hoces silom da napravis od Sarajeva nesto sto nije, i sto nece nikad ni biti. Volio bi ti da je tako, ali nije tako.90minut je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:56Sve im od medija baca na nacionalizam podijeljen grad i uvijek se zna kad je nesto između navijaca, ovdje svako malo napišu " tuca više osoba ucestvovalo " na kraju niko i ne provali da se radi o navijacima i sve prođe ispod radara.
Mostar sto se tice neki stvari je skroz skroz drugaciji od svih gradova u regionu. I navijacka svijest je na totalno drugacijem nivou.
Ti si ikona navijačke scene BiH,ako neko uvede fair play na šake to jedino možeš biti ti.90minut je napisao/la: ↑13 nov 2021, 18:11Ma bježi smiješno mi i odgovoriti na ovo..Mostarac1922 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 18:09Hoces silom da napravis od Sarajeva nesto sto nije, i sto nece nikad ni biti. Volio bi ti da je tako, ali nije tako.90minut je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:56Sve im od medija baca na nacionalizam podijeljen grad i uvijek se zna kad je nesto između navijaca, ovdje svako malo napišu " tuca više osoba ucestvovalo " na kraju niko i ne provali da se radi o navijacima i sve prođe ispod radara.
Pravda za devesetku!
FORZA VELEŽ!
Ali meni nije jasno kako vas može trolati nakon toliko vremena 

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Pa zašto misliš da sam napisao to što sam napisao ovdje i bude kontakta pravog rijetkost istina, al' bude ovi se samo znaju ganjati i trcati gore dole i tako vec par godina.Mostarac1922 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 18:13Tako ti je na balkanu, previse si gledao onih engleski filmova pa se umislio da su tuce kod nas takve a svak ziv zna da nisu.90minut je napisao/la: ↑13 nov 2021, 18:11Ma bježi smiješno mi i odgovoriti na ovo..Mostarac1922 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 18:09
Hoces silom da napravis od Sarajeva nesto sto nije, i sto nece nikad ni biti. Volio bi ti da je tako, ali nije tako.
Smiješni baš smiješni nije ni cudo da onako bježe na autoputu od Manijaka.
-
- Kontakt:
Ne mogu pojmiti koliki maloumnik moras biti pa se furati na huliganstvo, a jos manje ove forumske krmke koji sve to prate iz fotelje i navijaju za "svoje"
🔹
-
- Kontakt:

Zadnja izmjena: cattivemaniere, dana/u 23 jan 2022, 03:02, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Na veliku žalost ovdje dok ne padne mrtva glava sreće neće biti . Policija nam nije sposobna ništa , par fakina na obe strane silu prosipaju , policija u službi ničega , velika sramota šta se radi u gradu Mostaru .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Kakva stoka.
Nista bolji nisu od onih desnicara iz Bg koji brame sliku na zidu zgrade.
I ovi se zbog slike na objektu zakuhalo
Kakvi debili, yebote kakvi debili
Nista bolji nisu od onih desnicara iz Bg koji brame sliku na zidu zgrade.
I ovi se zbog slike na objektu zakuhalo

Kakvi debili, yebote kakvi debili
bar ovi RA upadaju u sred dana u Zapadni Mostar, a Vutraši samo u gluho doba..nadam se da ce povrijedjeni biti dobro
-
- Kontakt:
Granice su u glavi.
FORZA VELEŽ!
ja sam citao da su ih gonili po mile budaka i starcevica
Ako se gleda teritorij ratni , a ocito nazalost u Mostaru gleda to je njihov teritorij.
Kad sam sinoc cuo da RA tu radi grafit znao sam da ce ispast frka i da nece biti dogovorenog kodeksa o neunistavanju tudjih grafita .
Zadnja izmjena: mostar_mo, dana/u 13 nov 2021, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Ali policajci koji govore odmakni se od auta, definitivno gillette potez dana. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
Kakvo je stanje momka trenutno?
ne znaju šta se na ulici desilo a da znaju kako je momak
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.