Daj nek se jave sami.
Niste vi, znam

Daj nek se jave sami.
Tuga. Nedaj se druze.SelamKomsija je napisao/la: ↑13 nov 2021, 22:52Ovaj momak sto je danas povrijedjen je nazalost u klinickoj komi
Auu...SelamKomsija je napisao/la: ↑13 nov 2021, 22:52Ovaj momak sto je danas povrijedjen je nazalost u klinickoj komi
Mlad momak 19 godina.Ima i video sto je iz zgrade sniman uhvacen je trenutak kad je pogodjen najezio sam se bioHajdeee je napisao/la: ↑13 nov 2021, 22:54Tuga. Nedaj se druze.SelamKomsija je napisao/la: ↑13 nov 2021, 22:52Ovaj momak sto je danas povrijedjen je nazalost u klinickoj komi
Klinicka koma se vjestacki izaziva od strsne doktora kod povrede glave. Zbog straha od traume od udarca i povrede lobanje na mozak.SelamKomsija je napisao/la: ↑13 nov 2021, 22:56Mlad momak 19 godina.Ima i video sto je iz zgrade sniman uhvacen je trenutak kad je pogodjen najezio sam se bioHajdeee je napisao/la: ↑13 nov 2021, 22:54Tuga. Nedaj se druze.SelamKomsija je napisao/la: ↑13 nov 2021, 22:52Ovaj momak sto je danas povrijedjen je nazalost u klinickoj komi
Nije mi jasno sta ima toliko vrijedno necijeg zivota??? Ako ti vlastit zivot nije drag, barem razmisljaj o svojima kod kuce koji te cekaju i vidi jel vrijedan **** grafit zivotaSelamKomsija je napisao/la: ↑13 nov 2021, 22:56Mlad momak 19 godina.Ima i video sto je iz zgrade sniman uhvacen je trenutak kad je pogodjen najezio sam se bioHajdeee je napisao/la: ↑13 nov 2021, 22:54Tuga. Nedaj se druze.SelamKomsija je napisao/la: ↑13 nov 2021, 22:52Ovaj momak sto je danas povrijedjen je nazalost u klinickoj komi
Ma cim dodje do toga, zna se da nije dobro. Sta da ne do Bog ostane invalid eto i da se spasi, okrenes sebi i svima oko sebe zivot za 180 stepeni.Hajdeee je napisao/la: ↑13 nov 2021, 22:59Klinicka koma se vjestacki izaziva od strsne doktora kod povrede glave. Zbog straha od traume od udarca i povrede lobanje na mozak.SelamKomsija je napisao/la: ↑13 nov 2021, 22:56Mlad momak 19 godina.Ima i video sto je iz zgrade sniman uhvacen je trenutak kad je pogodjen najezio sam se bio
Ne mora to znaciti ono najgore. Iskreno se nadam.
Veliki je to problem na Balkanu u vecini tuca je ono glavno da se naoruzas palicama kamenjem i bakljama i sa sigurne udaljenosti vristis "Ajdeee" "Ajmoo Momcii" a nasa scena ne pamti fer dogovorenu tucu na rukeantisisoja1919 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:00Nije mi jasno sta ima toliko vrijedno necijeg zivota??? Ako ti vlastit zivot nije drag, barem razmisljaj o svojima kod kuce koji te cekaju i vidi jel vrijedan **** grafit zivotaSelamKomsija je napisao/la: ↑13 nov 2021, 22:56Mlad momak 19 godina.Ima i video sto je iz zgrade sniman uhvacen je trenutak kad je pogodjen najezio sam se bio
Hajdeee je napisao/la: ↑13 nov 2021, 22:59Klinicka koma se vjestacki izaziva od strsne doktora kod povrede glave. Zbog straha od traume od udarca i povrede lobanje na mozak.SelamKomsija je napisao/la: ↑13 nov 2021, 22:56Mlad momak 19 godina.Ima i video sto je iz zgrade sniman uhvacen je trenutak kad je pogodjen najezio sam se bio
Ne mora to znaciti ono najgore. Iskreno se nadam.
Đe video?SelamKomsija je napisao/la: ↑13 nov 2021, 22:56Mlad momak 19 godina.Ima i video sto je iz zgrade sniman uhvacen je trenutak kad je pogodjen najezio sam se bioHajdeee je napisao/la: ↑13 nov 2021, 22:54Tuga. Nedaj se druze.SelamKomsija je napisao/la: ↑13 nov 2021, 22:52Ovaj momak sto je danas povrijedjen je nazalost u klinickoj komi
Zavisi koji dio glave je u pitanju. Nisam vidio gdje je momak pogođen. Akl je sljepočna kost puca ko staklo ili je eventualno tjemena kost u pitanju.SelamKomsija je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:05Meni samo nije jasno kako je ovaj kojem su razbili betonski blok od glavu ostao sa lakim ozljedama
Ma ne znam druze, otislo je sve davno u goli q. Eto sad ne znam kako ce i jedni i drugi da nose na dusi jedan mladi zivot koji ce bit ugasen. Njegovim jaranima sa tribine rana do smrti, ovim sa kontra strane nikad mirna savjest viseSelamKomsija je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:03Veliki je to problem na Balkanu u vecini tuca je ono glavno da se naoruzas palicama kamenjem i bakljama i sa sigurne udaljenosti vristis "Ajdeee" "Ajmoo Momcii" a nasa scena ne pamti fer dogovorenu tucu na rukeantisisoja1919 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:00Nije mi jasno sta ima toliko vrijedno necijeg zivota??? Ako ti vlastit zivot nije drag, barem razmisljaj o svojima kod kuce koji te cekaju i vidi jel vrijedan **** grafit zivotaSelamKomsija je napisao/la: ↑13 nov 2021, 22:56Mlad momak 19 godina.Ima i video sto je iz zgrade sniman uhvacen je trenutak kad je pogodjen najezio sam se bio
Ima video na sport1oslobodenje
Ne znam ni ja to , znam da je jednom rimska svijeca otisla po ustima i on samo saprao nije ni otisao u bolnicu i tjt od povrijedjenih. Jedan Ultras je nafatan i prebijen danas prije ovog haosa oko grafitaExBlueone je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:11Zavisi koji dio glave je u pitanju. Nisam vidio gdje je momak pogođen. Akl je sljepočna kost puca ko staklo ili je eventualno tjemena kost u pitanju.SelamKomsija je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:05Meni samo nije jasno kako je ovaj kojem su razbili betonski blok od glavu ostao sa lakim ozljedama
Baš sam ovaj dio upratio. Čuj skloni se od auta
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, jurisicduska, riki46, rishovski i 18 gostiju.