Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
On do pameti a mi do para...
-
- Kontakt:
Juka kao KD
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Oke, navijači Portlanda su djeca, ali onolika pljuvačina po Nurku...Nije zaslužio.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Sixeri sad ne bi odbili da pričaju o razmjeni Simmonsa i CJ. Nurkiću bi godilo.
A Juka treba Sixersima, why? U ostalom kazes godilo? Da bude druga violina? Znaci po tebi nije htio da bude zamjena Jokicu ali ce biti Embiidu i igrati 5-10 minuta po utakmici u doigravanju? Bro, saberi se..
Dobri su oni kakvih ima.. Ali svugdje ces naci padobrance. Udji na neki forum/portal i naces bar par njih koji su za trejd Damea naprimjer.
Meni je veci problem kada neki pisu ko bi Juke zamjenio i spominje se naprimjer KAT za kojeg bi POR trebao dati bogatstvo (nije vrijedan) plus ne igra odbranu. Ili Turner koji je realno downgrade..

Zadnja izmjena: ReX, dana/u 21 jun 2021, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
Pogrešno si ga skontao, neb Juka tu isao nigdje, samo razmjena Simmons-CJ
U pravi si, sorry @Drape.nerkolfc je napisao/la: ↑21 jun 2021, 19:47Pogrešno si ga skontao, neb Juka tu isao nigdje, samo razmjena Simmons-CJ

Nebi se slozio da bi Juki godilo.. E da Juka suta 35% sa trice onda mozemo pricati.. Imati Simmonsa u ekipi i imati centra koji ne puca trice je ubistvo.. Ako nekim slucajem uspiju dovesti Simmonsa, mislim da je Juka skoro pa gotovo bivsi.

Defanzivno s druge strane (plus neki solidan trener) bi bili yebeno dobri.. Dame/Norm/RoCo/Simmons/Nurk

@igrajlopte 🐦
Ma godilo bi mu sigurno, ima tu dosta spacinga sa Dameom, Powellom i RoCom i mislim da bi.mu dosta pomoglo što se tice faulova jer bi Simmons skinuo dosta pritiska defanzivno sa njega.
Juku bi Portland ove sezone dao samo u slucaju da.im moze doci neki all star umjesto njega, on prima 12 miliona iduce sezone i jedini je dobar centar u timu. Nece on nikuda.
Juku bi Portland ove sezone dao samo u slucaju da.im moze doci neki all star umjesto njega, on prima 12 miliona iduce sezone i jedini je dobar centar u timu. Nece on nikuda.
- StevieFranchise
- Kontakt:

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Nadam se da ce imati najbolju sezonu u karijeru i da ce potpisati novi "tezak" ugovor sa Portlandom. Zdrava sredina, dobar klub, navijaci, sretan je (i guess).. Volio bi ga vidjeti i u buducnosti u Portlandu.
S tiiim receno.. ako bude promjenio sredinu, samo se nadam da ce otic u neki contender tim a ne u neko mrtvilo od fransize tipa Kings, Wolves, Pelicans itd..
S tiiim receno.. ako bude promjenio sredinu, samo se nadam da ce otic u neki contender tim a ne u neko mrtvilo od fransize tipa Kings, Wolves, Pelicans itd..
@igrajlopte 🐦
Ali sta je ovo po FB, ne mogu ga podnijeti navijači Portlanda.
Cekamo pjesmicu od Jusufa.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Tu se slazem.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- AshburtonG
- Kontakt:
Ne podnose ga bas ni nasi, samo sto svi komentari na njegovim stranicama budu uklonjeni. Kad vidis neku neutralnu stranicu, otprilike je to neko prosjecno generalno misljenje i nivo omiljenosti kod navijaca. Tu je negdje sa Portlandovim.
Vecina navijaca Portlanda ga zeli vidjet na trade blocku.
Isti ti navijaci prizivaju Mylesa freaking Turnera, kao nekog spasitelja fransizeAshburtonG je napisao/la: ↑22 jun 2021, 11:53Ne podnose ga bas ni nasi, samo sto svi komentari na njegovim stranicama budu uklonjeni. Kad vidis neku neutralnu stranicu, otprilike je to neko prosjecno generalno misljenje i nivo omiljenosti kod navijaca. Tu je negdje sa Portlandovim.
Vecina navijaca Portlanda ga zeli vidjet na trade blocku.

@igrajlopte 🐦
I ja sam to primjetio, što na redditu, što na njihovim forumima - j.ebeni Myles Turner ispred Nurka.ReX je napisao/la: ↑22 jun 2021, 14:05Isti ti navijaci prizivaju Mylesa freaking Turnera, kao nekog spasitelja fransizeAshburtonG je napisao/la: ↑22 jun 2021, 11:53Ne podnose ga bas ni nasi, samo sto svi komentari na njegovim stranicama budu uklonjeni. Kad vidis neku neutralnu stranicu, otprilike je to neko prosjecno generalno misljenje i nivo omiljenosti kod navijaca. Tu je negdje sa Portlandovim.
Vecina navijaca Portlanda ga zeli vidjet na trade blocku.![]()
Sva sreca pa "vecina navijaca" nisu GM Portlanda.
Ali dobro o mentalnoj deficijenciji navijača Portlanda ne treba puno pričati - U jednom trenutku su stavljali Kantera ispred Jusufa

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.