Ovo.Surreal je napisao/la: ↑22 jun 2021, 14:29I ja sam to primjetio, što na redditu, što na njihovim forumima - j.ebeni Myles Turner ispred Nurka.ReX je napisao/la: ↑22 jun 2021, 14:05Isti ti navijaci prizivaju Mylesa freaking Turnera, kao nekog spasitelja fransizeAshburtonG je napisao/la: ↑22 jun 2021, 11:53
Ne podnose ga bas ni nasi, samo sto svi komentari na njegovim stranicama budu uklonjeni. Kad vidis neku neutralnu stranicu, otprilike je to neko prosjecno generalno misljenje i nivo omiljenosti kod navijaca. Tu je negdje sa Portlandovim.
Vecina navijaca Portlanda ga zeli vidjet na trade blocku.![]()
Sva sreca pa "vecina navijaca" nisu GM Portlanda.
Ali dobro o mentalnoj deficijenciji navijača Portlanda ne treba puno pričati - U jednom trenutku su stavljali Kantera ispred Jusufa![]()

Ja opet kazem, volio bi da Juka ostane u Portlandu ali ako vec ide volio bi ga vidjetu u nekoj ozbiljnoj ekipi koja ce barem biti conteneder. Nedo Bog samo da ode u neko mrtvilo od kluba. Mislim da je sad 50/50 hoce li ga trejdati, jer ide zadnja godina ugovora a u slicnoj situaciji je se Olshey rijesio Plumleea kad je bas doveo Juku. Sve zavisi od igraca koji bi mogao doci, ako Simmons nekim cudom potpise Juki se ne pise dobro u Portlandu. Barem my opinion.