Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

ReX
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la ReX » 22 jun 2021, 16:45

Surreal je napisao/la:
22 jun 2021, 14:29
ReX je napisao/la:
22 jun 2021, 14:05
AshburtonG je napisao/la:
22 jun 2021, 11:53

Ne podnose ga bas ni nasi, samo sto svi komentari na njegovim stranicama budu uklonjeni. Kad vidis neku neutralnu stranicu, otprilike je to neko prosjecno generalno misljenje i nivo omiljenosti kod navijaca. Tu je negdje sa Portlandovim.

Vecina navijaca Portlanda ga zeli vidjet na trade blocku.
Isti ti navijaci prizivaju Mylesa freaking Turnera, kao nekog spasitelja fransize :salut: :urnebes: Sva sreca pa "vecina navijaca" nisu GM Portlanda.
I ja sam to primjetio, što na redditu, što na njihovim forumima - j.ebeni Myles Turner ispred Nurka.
Ali dobro o mentalnoj deficijenciji navijača Portlanda ne treba puno pričati - U jednom trenutku su stavljali Kantera ispred Jusufa :tokralju:
Ovo. :salut: Covjek lahko zaboravi hahaha. Da, to je bas bilo simpaticno vrijeme. :roll: :oops:

Ja opet kazem, volio bi da Juka ostane u Portlandu ali ako vec ide volio bi ga vidjetu u nekoj ozbiljnoj ekipi koja ce barem biti conteneder. Nedo Bog samo da ode u neko mrtvilo od kluba. Mislim da je sad 50/50 hoce li ga trejdati, jer ide zadnja godina ugovora a u slicnoj situaciji je se Olshey rijesio Plumleea kad je bas doveo Juku. Sve zavisi od igraca koji bi mogao doci, ako Simmons nekim cudom potpise Juki se ne pise dobro u Portlandu. Barem my opinion.
@igrajlopte 🐦

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 22 jun 2021, 17:44

Justin je napisao/la:
22 jun 2021, 11:43

Cekamo pjesmicu od Jusufa. :kafa:
Glupaca opet jashe :lolno:

Swanfilter
Kontakt:

Post Postao/la Swanfilter » 22 jun 2021, 18:11

Nemam misljenje o doticnoj, al ovakve provokacije ne podrzavam. A, ova neka se odluci cega je analiticarka ...

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 23 jun 2021, 10:18

ReX je napisao/la:
22 jun 2021, 14:05
AshburtonG je napisao/la:
22 jun 2021, 11:53
nerkolfc je napisao/la:
22 jun 2021, 08:22
Ali sta je ovo po FB, ne mogu ga podnijeti navijači Portlanda.
Ne podnose ga bas ni nasi, samo sto svi komentari na njegovim stranicama budu uklonjeni. Kad vidis neku neutralnu stranicu, otprilike je to neko prosjecno generalno misljenje i nivo omiljenosti kod navijaca. Tu je negdje sa Portlandovim.

Vecina navijaca Portlanda ga zeli vidjet na trade blocku.
Isti ti navijaci prizivaju Mylesa freaking Turnera, kao nekog spasitelja fransize :salut: :urnebes: Sva sreca pa "vecina navijaca" nisu GM Portlanda.
To nije moje proizvoljno misljenje, nego posmatranje reddita, fb i IG stranice Portlanda. Nema potrebe za navodnicima, definitivno ga vecina ne zeli u ekipi.

Navijaci Portlanda su ekvivalent navijacima Arsenala. Loze se na suplje price i par dobro uvezanih utakmica. Nurkic treba otici gdje ce mu vise platit i tu zavrsava svaka dilema. Nije valjda glup da ne unovci svoj boravak u NBA trazenjem nekog prstena sa 26 ili 27 godina. Prosli ugovor je omanuo jer je mislio da moze uzeti vise, a ovaj sad nek uzme lijep kes, onda ce i sljedeci, pa lagano penzija i uzivanje. Iz prica njegovih jako bliskih drugova(prije odlaska u NBA) zakljucio sam da su mu pare jako bitne, iako meni nije odavao takav utisak.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 23 jun 2021, 23:09

Teletović: Nurkić će igrati na EP-u, vidim ga kao vođu Reprezentacije BiH
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 23 jun 2021, 23:16

Nirton je napisao/la:
23 jun 2021, 23:09
Samo me zanima šta će biti ovaj put...
Povreda, umor, lični razlozi, pripreme za narednu sezonu jer je trejdan, lepeza razloga :eh:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 24 jun 2021, 00:27

Glupo je pricati o nečemu što će biti tek za godinu+ dana.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 24 jun 2021, 07:34

Surreal je napisao/la:
23 jun 2021, 23:16
Nirton je napisao/la:
23 jun 2021, 23:09
Samo me zanima šta će biti ovaj put...
Povreda, umor, lični razlozi, pripreme za narednu sezonu jer je trejdan, lepeza razloga :eh:
Uz ove neke gluposti tu staviti povreda kao da nismo svi vidjeli koliko je injury prone kroz karijeru. Nema smisla.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 25 jun 2021, 19:48

Windhorst: Mike D'Antoni Did 'Very Well' in Interview with Trail Blazers

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 25 jun 2021, 19:53

Yebo ga Dantoni u shupak, a on njega.

Billupsa za trenera i tacka. Hammon mozda ali sa nekoliko novi i iskusniji asistenata. Naprimjer MDA za ofanzivu, sto da ne. :D
@igrajlopte 🐦

Nemanja86
Kontakt:

Post Postao/la Nemanja86 » 25 jun 2021, 20:45

daj nemojte zahe.avati, kakva Bekcy... ovo nije mizoginija, niti bilo kakvo robovanje starim stereotipima, ali stvarno mi nije jasno kako oni vide ženu kao trenera muškog tima. Nije stvar samo u X and Os, skautingu, čitanju igre itd... Head coach je čovjek koji upravlja igračima, njihovim karakterima, njihovim egom, mislim da je nemoguće.

Nije samo stvar NBA franšize, uzmite bilo koji sport , na bilo kom nivou, ko je trenirao nešto, zamislite ženu u svlačionici koja treba da hendluje sav taj testosterom.

Razumijem da je ovo era novih iskustava, rodne ravnopravnosti itd... ali u nekim stvarima ipak treba povući liniju

Zabit
Kontakt:

Post Postao/la Zabit » 25 jun 2021, 21:52

samo je pitanje vremena kada ce neko Becky...

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 25 jun 2021, 23:15

Danasnja mahalska na jednoj od POR stranica, Juka u Lakersima. Sure, why the hell not! :urnebes: :cool:
@igrajlopte 🐦

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 26 jun 2021, 00:36

ReX je napisao/la:
25 jun 2021, 23:15
Danasnja mahalska na jednoj od POR stranica, Juka u Lakersima. Sure, why the hell not! :urnebes: :cool:
Uramio bih dres.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 26 jun 2021, 01:35

Nemanja86 je napisao/la:
25 jun 2021, 20:45
daj nemojte zahe.avati, kakva Bekcy... ovo nije mizoginija, niti bilo kakvo robovanje starim stereotipima, ali stvarno mi nije jasno kako oni vide ženu kao trenera muškog tima. Nije stvar samo u X and Os, skautingu, čitanju igre itd... Head coach je čovjek koji upravlja igračima, njihovim karakterima, njihovim egom, mislim da je nemoguće.

Nije samo stvar NBA franšize, uzmite bilo koji sport , na bilo kom nivou, ko je trenirao nešto, zamislite ženu u svlačionici koja treba da hendluje sav taj testosterom.

Razumijem da je ovo era novih iskustava, rodne ravnopravnosti itd... ali u nekim stvarima ipak treba povući liniju
Ali ko je kadar da povuce tu liniju? Isto tako gdje tacno da se povuce??? Mozda bi se Becky ili neka druga bolje nosile sa tim nabrijanim testosteromcima upravo zato jer su zene.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 26 jun 2021, 01:42

Surreal je napisao/la:
22 jun 2021, 14:29
[q .
Ali dobro o mentalnoj deficijenciji navijača Portlanda ne treba puno pričati - U jednom trenutku su stavljali Kantera ispred Jusufa :tokralju:
Nije ni cudo jer to je kontaminirana sredina, pogotovo jos od kad su im legalizovali tj.dekriminalizirali sve moguce narkotike ukljucujuci i heroin, fentanyl itd. naprosto su frcili tako da je vakat Nurkicu da bjezi iz te sredine.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 26 jun 2021, 02:47

To je to, sto se ocekivalo.

Ne kontam ovu yebenu opsesiju mnogi POR navijaci sa Mike Dantonijem.. Wtf :roll: :facepalm:
@igrajlopte 🐦

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 26 jun 2021, 13:32

@igrajlopte 🐦

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 26 jun 2021, 13:32

Šta za Nurkića znači imenovanje Billupsa za trenera?
Ima li neko upućen u njegov dosadašnji rad? :D

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.