Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Stvarno vam je bezveze ismijavanje sa imenima momaka.
-
- Kontakt:
kakav sabanMostarwolf1981 je napisao/la: ↑22 nov 2021, 12:57Koeman jebote![]()
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Starcevica kao najjaca podgrupa a mescini i jos jedna podgrupa da je slavila rodjendan. Neka me ispravi neko ako grijesim.Convicts1988 je napisao/la: ↑22 nov 2021, 13:19Da svakako, a izgleda i neki rođendan podgrupe![]()
Kako god, top.
Kako god, super izdanje.
Strašno izdanje lešinara
Ne grijesis, Red Blue Hell Mejdan je slavio rođendan pored Starčevice.NotOccasionalFan je napisao/la: ↑22 nov 2021, 14:24Starcevica kao najjaca podgrupa a mescini i jos jedna podgrupa da je slavila rodjendan. Neka me ispravi neko ako grijesim.Convicts1988 je napisao/la: ↑22 nov 2021, 13:19Da svakako, a izgleda i neki rođendan podgrupe![]()
Kako god, top.
Kako god, super izdanje.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Pa dobro morala je ekipa iz Save Ljuboje izdvojiti keš za izdanje da se operu zbog okretanja 2 busa na putu za Trebinje.
"20 godina u ovom gradu, zna se ko prvi udara u bradu!"
"20 godina u ovom gradu, zna se ko prvi udara u bradu!"
-
- Kontakt:
Standardne kupili. I tamo i ovamo.GradKamena2 je napisao/la: ↑22 nov 2021, 11:58https://www.dnevnik.ba/vijesti/vegim-co ... cqU4HCxap8
Ima ih jos ,bit ce demanta...
Ppgledas slike, Hordi najvise“Odlicna brojka manijaka i lesinara u o ovom kolu”
“Horde ocajne, mizerno”

Ma dobro to je opticka varka. Bilo manijaka i lesinara mozda 50, a hordi 800.
-
- Kontakt:
Opticka varka kao sto je i tabela opticka varka:
Evo da pogledamo slike i malo baratamo argumentima;
Slika 1, odlicni manijaci na vrhuncu i u euforiji, 12 redova X 24 stolice = 288 navijaca u kopu. SVAKA CAST, to jeste odlicno za manijake i lijepo to izgleda na tribinici koja prima 1500 do 2000 ljudi

Slika 2, nikad losije ni malobrojnije horde, 13 redova x 39 stolica = 507 navijaca u kopu. Ali treba biti realan pa priznati da ovaj jedan cosak kod hordi nije dobo popunjen, ima najmanje 30 praznih stolica, ali eto reci cemo da je 50 ili 57, i opet dolazimo do brojke od njih 450, sto za hosrde jest malo i sramotno, pogotovo jer to na tribini koja prima skoro 6000 ljudi izgleda sablasno. To je minus za najvecu grupu u drzavi i jednu od najvecih u ovom dijelu evrope.

- Meraak1921
- Kontakt:
Moras imat na umu da je istok bio zatvoren koliko ja znam? Tako da njih 50-100 sigurno preslo na sjever
Kao da gledam djecu kad se svađaju ko ima više sličica.Kvalitet,a ne kvantitet.
FORZA VELEŽ!
- Meraak1921
- Kontakt:
nogometas je napisao/la: ↑22 nov 2021, 02:30Otprilike ista brojka, mozda Hordi malo vise ali istina da je to za njih ocajno jer su najveca grupa u drzavi i ovo im je dno. Sa druge strane za manijake je ovo dobro jer su uvjek bili samo prosjecna grupa a sada su na nekom vrhuncu pa su se malo digli u nebesa, misle da su veliki.
Moras ti brate na pregled glave, hajde ovo najveca grupa ti je oprosteno jer si pitica sa istoka, iako znas da najvise zeljinih navijaca ima u drzavi, al ovo da smo prosjeca grupa i kao da smo u nekom vrhuncu? Ekipa nam nikad losija zadnjih 30godina, mi nikad jaci i odaniji.. stvarno debilkana pun forum, budite malo realni u pm.
Sto se tice slike, isto je to 20-30ljudi razlike, ako se gleda ovo do sad, Manijacima mozete samo ispušit, btw navijanje i pyro predobro odradjeno na jugu
-
- Kontakt:
Manijaci jednu svjetlosnu godinu ispred hordi, trenutno. U svemu! Dzaba se pitari trude da se opravdaju
Volim tebe, više od sebe
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
Meraak1921 je napisao/la: ↑22 nov 2021, 17:39
Moras ti brate na pregled glave, hajde ovo najveca grupa ti je oprosteno jer si pitica sa istoka, iako znas da najvise zeljinih navijaca ima u drzavi, al ovo da smo prosjeca grupa i kao da smo u nekom vrhuncu? Ekipa nam nikad losija zadnjih 30godina, mi nikad jaci i odaniji.. stvarno debilkana pun forum, budite malo realni u pm.
Sto se tice slike, isto je to 20-30ljudi razlike, ako se gleda ovo do sad, Manijacima mozete samo ispušit, btw navijanje i pyro predobro odradjeno na jugu
Nema potrebe da se vrijedjamo, ja sam pohvalio manijake i kritikovao horde.
Evo malo argumenata. Uzmi digitron u ruke i izracunaj sam.
Evo da pogledamo slike i malo baratamo argumentima;
Slika 1, odlicni manijaci na vrhuncu i u euforiji, 12 redova X 24 stolice = 288 navijaca u kopu. SVAKA CAST, to jeste odlicno za manijake i lijepo to izgleda na tribinici koja prima 1500 do 2000 ljudi

Slika 2, nikad losije ni malobrojnije horde, 13 redova x 39 stolica = 507 navijaca u kopu. Ali treba biti realan pa priznati da ovaj jedan cosak kod hordi nije dobo popunjen, ima najmanje 30 praznih stolica, ali eto reci cemo da je 50 ili 57, i opet dolazimo do brojke od njih 450, sto za hosrde jest malo i sramotno, pogotovo jer to na tribini koja prima skoro 6000 ljudi izgleda sablasno. To je minus za najvecu grupu u drzavi i jednu od najvecih u ovom dijelu evrope.

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, kogmagie46, perodeformero, rishovski i 10 gostiju.