Navijacki izvjestaji (PL BIH)

tutankamon1905
Kontakt:

Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)

Post Postao/la tutankamon1905 » 22 nov 2021, 22:25

Balorda je napisao/la:
22 nov 2021, 22:08
Obojica se u neznanju ofirate sa komentarima.
Ja se ne ofiram, ja sam trazio objasnjenje. Ako je istina onda je sramota svjetskih razmjera

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 22 nov 2021, 22:26

HAHAHAHAHA skontali sve iz videa od 5 sekundi... svaka cast

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 22 nov 2021, 22:27

tutankamon1905 je napisao/la:
22 nov 2021, 22:25
Balorda je napisao/la:
Ja se ne ofiram, ja sam trazio objasnjenje. Ako je istina onda je sramota svjetskih razmjera
Jeste, RA zvali policiju da ih čuva dok crtaju grafit. Šta je s mozgom?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 22 nov 2021, 22:36

Inace tema se zove Navijaci izvjestaji, ne "navijacki izvjestaji iz prve ruke". Dakle, problem nije sto pisu ljudi koji nisu dio scene.

Problem je konstantno trolanje i pokusaji da odredjeni ispadnu pametni. Cisto valjda jer njihovom klubu ne ide na terenu, a grupa se osipa ja tribini, pa valjda da bar na forumu ostvare neku pobjedu.
Celik!3,2,2.

nogometas
Kontakt:

Post Postao/la nogometas » 22 nov 2021, 22:36

Nisu oni zvali policiju da ih cuva nego su ih molili

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 22 nov 2021, 22:48

Imate li šta pametnije radit osim kuckat o nečemu gdje niste bili ni blizu
Ti si naša ljubav jedina!

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 22 nov 2021, 22:56

Balorda je napisao/la:
22 nov 2021, 22:27
Balorda je napisao/la:
Bola nisu ih zvali sta se ludi pravite, sta izvrcete rijeci. Pitanje je jel istina da je policija bila prisutna dok su šarali grafit i nisu prstom mrdnuli i odakle ih u ovolikom broju na tom mjestu u to vrijeme

Mada sam luđi ja sto ovde trazim odgovor, kad niko pojma nema. Sve sto ste pisali za ovaj sukob "iz prve ruke", sve demantirano
Zadnja izmjena: tutankamon1905, dana/u 22 nov 2021, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 22 nov 2021, 23:02

22 nov 2021, 22:56
Balorda je napisao/la:
22 nov 2021, 22:27

Bola nisu ih zvali sta se ludi pravite, sta izvrcete rijeci. Pitanje je jel istina da je policija bila prisutna dok su šarali grafit i nisu prstom mrdnuli i odakle ih u ovolikom broju na tom mjestu u to vrijeme
Ljudi su se udarali ispred njih, oni su gledali, nemam ti šta reći. Yebi mi sve da su dosli Lesinari i posli crtat ako bi oni krc.em makli, stajali bi ispred hotela i gledali.
Ti si naša ljubav jedina!

Demi
Kontakt:

Post Postao/la Demi » 23 nov 2021, 00:26

nogometas je napisao/la:
22 nov 2021, 19:23
Demi je napisao/la:
22 nov 2021, 19:13
nogometas je napisao/la:
22 nov 2021, 17:51
Evo da pogledamo slike i malo baratamo argumentima;

Slika 1, odlicni manijaci na vrhuncu i u euforiji, 12 redova X 24 stolice = 288 navijaca u kopu. SVAKA CAST, to jeste odlicno za manijake i lijepo to izgleda na tribinici koja prima 1500 do 2000 ljudi :bow:

slika

Slika 2, nikad losije ni malobrojnije horde, 13 redova x 39 stolica = 507 navijaca u kopu. Ali treba biti realan pa priznati da ovaj jedan cosak kod hordi nije dobo popunjen, ima najmanje 30 praznih stolica, ali eto reci cemo da je 50 ili 57, i opet dolazimo do brojke od njih 450, sto za hosrde jest malo i sramotno, pogotovo jer to na tribini koja prima skoro 6000 ljudi izgleda sablasno. To je minus za najvecu grupu u drzavi i jednu od najvecih u ovom dijelu evrope.

slika
Ovdje 450 Hordi? Da li si realan?Da sad uzmem uvecati fotografiju i brojati,ovi sto nisu sakriveni parolom mozda bi ih bilo 250.Znaci iza parole se uspjelo sakriti 200 ljudi?
Volim argumentovane rasprave. Ja sam poceo brojati i kada sam bio oko 400 zazvonio mi telefon i zaebo me.
Onda sam lijepo prebrojao ove popunjene redove kojih je 13 i pomnozio sa 39 stolica (sve popunjeno) i dobio cifru od 507. Namjerno sam oduzeo 57 jer ima dvadesetak ili 30 stolica praznih pa zaokruzio na 450. A ima ih sigurno vise. I kao sto sam napisao SRAMOTA JE TO ZA NAJVECU GRUPU U DRZAVI.
Svaka cast manijacima. Cifra od oko 280 ljudi uopste nije mala za njihov standard, kao i lesinarima kojih je ovdje blizu 300. Jest da je derbi i da su nafurani na prijedorcane, ali ipak je to odlicna brojka za njih. RESPEKT i jednima i drugima.
Jbg,ne znam mozda i grijesim, nisam jednom brojao tako grupe i smatrao bih se koliko toliko kompetentnim da znam procijeniti kolika kolicina mase je koliko stotina ljudi ali moguce je da velicina tribine ucini opticku varku pa se cini da ih je manje nego sto jeste.
" "!
1926

Mitoman
Kontakt:

Post Postao/la Mitoman » 23 nov 2021, 00:38

@90minut, koje to sezone su Horde imale duplo veći kop od Manijaka?

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 23 nov 2021, 01:16

Manijaci imaju jedan sektor i to svi znaju ukljucujuci njih same to je 800 ljudi dakle cinjenica.
Dejavu ovdje može do sutra postavljati neke klipove gdje je jug pun tipa Zvijezda dok samo jedan sektor navija duže pjesme ostali su košpicari i oni koji su došli zbog jeftine karte ovo zna svaka budala i najveci debil i nije uopšte za rasprave..

I dan danas se nisu odmakli od toga jedina razlika je što smo mi pali na njihov nivo, a taj nivo za svakoga od nas jeste razocarenje jer je na vecini malih utakmica nama bio sektor skoro uvijek pun ukljucujuci ulaze iznad i nešto malo preko stepenica i ona oba sektora pored se pocela punit..

To vam je dame i gospodo 2 puna sektora juga sad skontajte šta su Horde za Manijake uvijek bile ako oni ova svoja izdanja kuju u zvijezde i tripuju se da su najjaci..

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 23 nov 2021, 06:50

da se nadovezem na tvoj post od ranije @Miljacka..
normalno da je ocajna posjeta jer vas je na par tekmi bilo 150-200 do 300 max, pa znam vas par koji iz tekme u tekmu imaju strah od sve manje posjete :lol: protiv Slobode vas je koliko-toliko izvuko zatvoren istok pa ste se nagurali na vrh al opet sa sramotnom brojkom i manjom od nase. Sto se tice nas vec sam jednom pisao kod nas je popunjen sektor 700-800 ljudi cca..pa ti gledaj iz koje hoces perspektive i iz kojeg hoces moguceg zooma ko zna vrlo je jednostavno zakljuciti da nas je minimalno duplo na vecini utakmica. Ne zanima me sta pisu neki padobranci iz Banja Luke i ovi ostali koji samo po slikama zakljucuju i lupaju koliko koga ima, ali ti bi trebao znati.

Poredjenja radi protiv Posusja na jugu je bilo skoro vise raje nego vas na stadionu protiv istog protivnika ili protiv Slobode ovo zadnje kolo. Ili mozda ovo drugo poredjenje kada nas je u Prijedor otislo 35+ kombija tj. u brojevima vas kop na vecini utakmica :twisted: Kao sto sam vec napisao jednom velicina stadiona ima prednosti kolilo i mana pa se na manju cifru i mogu lupati procjene.

ps. sa sizofrenijom mi zao i grehota ulaziti u bilo kakvu raspravu

ps2. ko ne zna procjeniti zamolit cemo forumasa @Hajdee da nam izbroji kopove

1.
Zeljo - Borac
slika

Sarajevo - Tuzla
slika
2.
Zeljo - Posusje
slika

Sarajevo - Zrinjski
slika
3.
Zeljo - Rudar
slika

Sarajevo - Radnik
slika
4.
Zeljo - Sloboda
slika

Sarajevo - Siroki
slika
5.
Zeljo - Leotar
slika

Sarajevo - Leotar
slika
6.
Zeljo - Tuzla
slika

Sarajevo - Posusje
slika
7.
Zeljo - Zrinjski
slika

Sarajevo - Sloboda
slika
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 23 nov 2021, 07:18

Jer Rudar nije bio ljubilej nikakav i brojka protiv Posušja skoro ista i zbog toga se mora postaviti ovdje!
Kao i to da smo imali evropu i da smo prošli u evropi bilo bi nas kao vas protiv Borca!

To je realnost!

Jedino gdje nemam prigovora ama baš nikakvog je Leotar na Leotar je kod vas sigurno bilo tih famoznih 300 osoba više koje spominješ NIGDJE DRUGO!

U PET DEKA I SVI KOJI TVRDE DRUGO LAŽU S NAMJEROM da spuste Horde zbog kompleksa koji su nabijani tokom godina.

DA DODAMO ISTO Željo se bori za evropu ove godine i vlada totalna euforija oko kluba i unutar grupe Manijaci mobiliziraju jedni druge na fejsbuku parole na stadionu pozivanja sve ama baš sve moguce.

Jer klub kroz godine toliko loše kotira da vam je ovo povod da dolazite.

I da se razumijemo grbavica je ljepša od koševa milijardu puta i zbog toga i imate vecu posjetu za neku mizernu brojku.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 23 nov 2021, 07:28

Poenta je da je to u pet deka. Mozda malo vise manijaka. Ali na forumu cim zavrsi nasa utakmica oni bombarduju sa postovima kako su hz ocajne i smijesna brojka a kad zavrsi njihova utakmica pisu kako je to fenmenalno izdanje i kako su prekucali i slicno. I tako nakon svake utakmice

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 23 nov 2021, 07:38

Ono što je pokazalo NAJVIŠE sad zasad da je to sve u pet deka što se brojke tice je kup.

slika

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 23 nov 2021, 07:56

Tatamata1946 je napisao/la:
23 nov 2021, 07:28
Poenta je da je to u pet deka. Mozda malo vise manijaka. Ali na forumu cim zavrsi nasa utakmica oni bombarduju sa postovima kako su hz ocajne i smijesna brojka a kad zavrsi njihova utakmica pisu kako je to fenmenalno izdanje i kako su prekucali i slicno. I tako nakon svake utakmice
pa evo ti si regularan forumas, kako to mozda malo vise manijaka. Ili evo konkretnije pitanje koliko mislis da nas je bilo protiv Radnika a koliko vas protiv Slobode? Cisto da vidim iz koje perspektive ti to zakljucujes, iako opcenito bas smijesno izgleda komentarisanje ovog :rol:
nasa noc traje danima

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 23 nov 2021, 08:02

Ti si poceo s cijelom ovom diskusijom o brojkama znaci ti si kreator " smiješnog komentarisanja " i izmišljanja da Manijaka ima toliko i toliko.

Ja mogu reci jer mi oci govore da je daleko više na Leotaru bilo, al' kad spojiš i Rudar i evropu to dođe sve u pet deka.

Da ne pricam koliko se to sve izravna kad gledaš kup!

Mogu se ja ovdje zaj.ebavati trollati tebe vrijeđati te bez da imam bilo kakvog animoziteta prema tebi ti znaš kao što ja znam i svako ko je bio na tribini određen period vremena...

A to je da Kup utakmica pokazuje pravu jačinu grupe i na takvu utakmicu pozivom i puškom ne možeš natjerati one koji nemaju pravi mentalitet i u ovom momentu je kup pokazao da su Manijaci i Horde prakticno na istim talasnim dužinama što se tice jačine grupe.

Ja sam takav lik da nemam problem nikakav napisati da je neko jednostavno bolji Manijaci jesu trenutno ispred Hordi zbog akcijanja gostovanja znamo kakva je situacija i nagađanje je koliko bi nas bilo gdje..

Lešinari i Ultrasi su bukvalno tu rame uz rame strahovito izjednaceno je to sve ne pamtim zadnji put kad je tako bilo da jednostavno ne mogu reci da se neko izdvojio do te mjere da nije ni diskusija moguca.

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 23 nov 2021, 08:11

prestani da se nadovezujes sizofrenicaru
dzaba ti da ponovis jos ovoliko puta, i da pises od jutra do sutra nismo niti cemo biti slicni, jer je razlika ocita u svemu (osim u izgledu tribine) prvo treba da ides na tekme pa da mozes biti relevantan da komentarises nesto, ovako se samo ofiras iz dana u dan. Ima ovdje itekako normalne raje sa vase strane sa kojom mozes realno komentarisati
nasa noc traje danima

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 23 nov 2021, 08:20

Ovo je vec nekoliko puta da mi napišeš da ne idem na utakmice što me i tjera na razmišljanje da ti zapravo ne ideš jer koja je poenta tolikog ponavljanja bez da imaš pojma o bilo cemu?

Hej pricamo o domacim utakmicama hajde da napišeš ne ideš na gostovanja pa i u redu al' domace..

Kao što rekoh u bivšoj jugi smo ispred vas u miru na ulici uzeli trans, zastave, bubnjeve u direktnim sudarima.
Najveci okršaj grupa na grupu i tu izašli kao pobjednici.

Danas na tribinama kad se ložite i pozivate na dolazak i ložite opet na jugu plafon 500 osoba više za sve utakmice kad zbrojiš i staviš na jedno mjesto.

Decko ima nas koji smo išli na utakmice i prije citavih 10 i više godina tad ste isto imali sektor koji navija, a sjever imao pun sektor i iznad ulaza i na stepenicama što je 1.500 minimum na malim utakmicama da ne pricam o Čeliku, Borcu i slicno.

Neces i ne možeš proturiti ovdje pricu..
Možeš jedino pokušati kao prije par mjeseci da postavljaš slike protiv Zvijezde i slicno kad je pun jug, a svaka budaletina zna zašto zbog ulaznica i zbog toga što su 2 tribine u funkciji.

Da vas je svaku utakmicu kuci kao protiv Borca skinuo bi i ja kapu.

OVAKO SVAKI PUT KAD MISLIŠ DA TI JE GRUPA JAČA VRATI SE NA KUP UTAKMICE I DOZVACES SE TOJ REALNOSTI!

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 23 nov 2021, 08:42

dejavu je napisao/la:
23 nov 2021, 06:50
da se nadovezem na tvoj post od ranije @Miljacka..
normalno da je ocajna posjeta jer vas je na par tekmi bilo 150-200 do 300 max, pa znam vas par koji iz tekme u tekmu imaju strah od sve manje posjete :lol: protiv Slobode vas je koliko-toliko izvuko zatvoren istok pa ste se nagurali na vrh al opet sa sramotnom brojkom i manjom od nase. Sto se tice nas vec sam jednom pisao kod nas je popunjen sektor 700-800 ljudi cca..pa ti gledaj iz koje hoces perspektive i iz kojeg hoces moguceg zooma ko zna vrlo je jednostavno zakljuciti da nas je minimalno duplo na vecini utakmica. Ne zanima me sta pisu neki padobranci iz Banja Luke i ovi ostali koji samo po slikama zakljucuju i lupaju koliko koga ima, ali ti bi trebao znati.

Poredjenja radi protiv Posusja na jugu je bilo skoro vise raje nego vas na stadionu protiv istog protivnika ili protiv Slobode ovo zadnje kolo. Ili mozda ovo drugo poredjenje kada nas je u Prijedor otislo 35+ kombija tj. u brojevima vas kop na vecini utakmica :twisted: Kao sto sam vec napisao jednom velicina stadiona ima prednosti kolilo i mana pa se na manju cifru i mogu lupati procjene.

ps. sa sizofrenijom mi zao i grehota ulaziti u bilo kakvu raspravu

ps2. ko ne zna procjeniti zamolit cemo forumasa @Hajdee da nam izbroji kopove

1.
Zeljo - Borac
slika

Sarajevo - Tuzla
slika
2.
Zeljo - Posusje
slika

Sarajevo - Zrinjski
slika
3.
Zeljo - Rudar
slika

Sarajevo - Radnik
slika
4.
Zeljo - Sloboda
slika

Sarajevo - Siroki
slika
5.
Zeljo - Leotar
slika

Sarajevo - Leotar
slika
6.
Zeljo - Tuzla
slika

Sarajevo - Posusje
slika
7.
Zeljo - Zrinjski
slika

Sarajevo - Sloboda
slika
Pun sektor juga je 45 x 12 = 540 sjedišta. i to da su raja jedan na drugom tj priljepljena jedan uz drugog. To je puno manje od 800 ljudi koliko se potencira. Godinama se to radi na Grbavici, friziranje podataka i ostale stvari. Jednom se sjecam desila se utakmica gdje su oni već rekli da ih ima 5000 na stadionu i iz Želje izbace podatak da se na tribinama nalazi 2200 ljudi na osnovu godisnjih i prodatih karata.

Ali to je Grbavica, manji stadion uz teren, skuceno sve i izgleda kao da se na stadionu nalazi uvijek vise nego sto je zapravo realnost.

:bih:

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Doktorinho, riki46 i 11 gostiju.