Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Normalna konverzacija je kad se ide niz dlaku vama koji ste došli na temu. Ne zna čovjek ni ko igra u paru sa van Dijkom, ali eto zna da su svi stoperi Intera bolji od njega. Ne samo to, i čitav vezni red je bolji. Napad je tu i tamo. Da Liverpool nema Salaha, ne bi ni bili favoriti uopće.
Nema sanse da bude tok tekme kao protiv Reala. Ne vjerujem da cete imati posjed lopte vise od 40% u obe tekme. Mozete proci samo nekom pukom srecom kao ATM prije 2 godine da je Adrian branio za nas a Oblak skidao sve živo.
- Felixians4
- Kontakt:
ja baš mrzim da mi se ide niz dlaku. nitko ne tvrdi da je čitav vezni red bolji,nitko nije rekao to,liverpool je čisti favorit. al ne igraju za liverpool svemirski perfektni roboti,a vamo mediokriteti.ArtemisFowl je napisao/la: ↑14 dec 2021, 22:31Normalna konverzacija je kad se ide niz dlaku vama koji ste došli na temu. Ne zna čovjek ni ko igra u paru sa van Dijkom, ali eto zna da su svi stoperi Intera bolji od njega. Ne samo to, i čitav vezni red je bolji. Napad je tu i tamo. Da Liverpool nema Salaha, ne bi ni bili favoriti uopće.
p.s. gerrard izgleda da će biti kudikamo bolji manager od lamparda,smiješi vam se nakon jurgena i da se ispravi nepravda što nikada nije uzeo prvenstvo ko igrač. mada je opcija i 3 lava.
Pa Slovak ne bi bio startertutankamon1905 je napisao/la: ↑14 dec 2021, 22:08Krenuli smo od samo Skriniara. Sada su tu i Barella i Lautaro. Kada je normalna konverzacija i kada obe strane zele normalno sagledat situaciju, dođemo na kraju do ta 3-4 igraca koja bi sigurno bili u prvih 11 Liverpoola.YNWA je napisao/la: ↑14 dec 2021, 20:35Ma ja, tu su negdje![]()
![]()
![]()
Barella i Lautaro bi bili starteri, ostali grijali klupu u Liverpoolu, sto ne znaci da su losi igraci, nego Liverpool ima bolje igrace, i zbog toga je i favorit, sto nista ne mora znaciti, samo se sjetiti zadnji put kad su Inter i Liverpool igrali, i kakva je situcija bila prije tog dvomeca, Inter je bio daleko veci favorit nego sto je sad Liverpool, pa ih je Liverpool izbacio, bez vecih problema.
A na kraju, te utakmice se igraju za nekoliko mjeseci, i ko zna u kakvoj formi ce biti ekipe u to vrijeme...
Ali naravno ko zna sta se moze desit do tog duela. Sjetimo se samo one situacije kad je ozan fakin kabak morao igrati u odbeani Liverpoola. Nikad se ne zna sta i jedne i druge moze zadesit. Po trenutnoj formi, vrlo dopadljiva igra Intera i ispadanje. Nesto kao vs Real ove godine
Ovo je moj prvi post na ovu raspravu, i sad bih volio vidjeti Barellu i Lautara u Liverpoolu, mislim da bi se odlicno uklopili i bili velika pojacanja, pogotovo Barella umjesto Thiaga, koji je zasad promasaj i razocarenje...
To sto je za mene Matip bolji igrac od Slovaka ne znaci da je Slovak los, ali Matip je najpodcjenjeniji stoper na svijetu, i to ne moze znati onaj ko ne gleda Liverpool, strasan igrac, koji ima samo jednu manu, a to su povrede...
Inter ima dobru ekipu, prvak Italije, i opet ce uzeti titulu, volim ih gledati, ali trenutno Liverpool je nivo iznad, i nije dzaba uz Bajern i City najveci favorit sa osvajanje LP...
Naravno da niko ne zna sta ce da bude za nekoliko mjeseci, i da se moze desiti da retard Adrian bude na golu, ili da igramo bez VVDa ili Salaha, iako sad imamo i na stoperima sirinu...ne bi morali igrati oni koji su bili 5-6 izbor, kao prosle sezone...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Doslovno lik reko da su Barella i Broz ispred Hende i Fabinha, a Hakan i Thiago bara-bara.Felixians4 je napisao/la: ↑14 dec 2021, 22:43ja baš mrzim da mi se ide niz dlaku. nitko ne tvrdi da je čitav vezni red bolji,nitko nije rekao to,liverpool je čisti favorit. al ne igraju za liverpool svemirski perfektni roboti,a vamo mediokriteti.ArtemisFowl je napisao/la: ↑14 dec 2021, 22:31Normalna konverzacija je kad se ide niz dlaku vama koji ste došli na temu. Ne zna čovjek ni ko igra u paru sa van Dijkom, ali eto zna da su svi stoperi Intera bolji od njega. Ne samo to, i čitav vezni red je bolji. Napad je tu i tamo. Da Liverpool nema Salaha, ne bi ni bili favoriti uopće.
Isto kao što ni ja nisam nikad reko da u Interu igraju mediokriteti, a vamo svemirski perfektni roboti. Već da je prvih 11 Liverpoola bolje od prvih 11 Intera.
- Felixians4
- Kontakt:
I pa šta da je reko da su Barella i Broz ispred? Ja konkretno se neću upuštati u te dječje rasprave tko je bolji ovaj il onaj kad je riječ o igračima vrlo usporedive klase po mnogim parametrima. To su igrači koji su nosili vezni red svojih reprezentacija do finala Europskog i svjetskog prvenstva,koji su nakon dugo godina donijeli Interu Scudetto,koji vrijede po svim relevantnim pokazateljima 50+ milijuna eura.
OK,nek bude da su svi prvotimci Redsa bolji od svih Interovih. I nije daleko od toga ako bi me ozbiljno pitao,na nekim pozicijama(premda različite formacije i stil) i osjetna razlika. Jedno je to,drugo je deplasirana nebuloza da nitko od njihovih ne bi mogao upasti u vaših prvih 11,a pogotovo da im trebalo godina da se naviknu i prođu školu pa i onda možda. Nemojmo bit neozbiljni.
OK,nek bude da su svi prvotimci Redsa bolji od svih Interovih. I nije daleko od toga ako bi me ozbiljno pitao,na nekim pozicijama(premda različite formacije i stil) i osjetna razlika. Jedno je to,drugo je deplasirana nebuloza da nitko od njihovih ne bi mogao upasti u vaših prvih 11,a pogotovo da im trebalo godina da se naviknu i prođu školu pa i onda možda. Nemojmo bit neozbiljni.
"Ja se necu upustati u raspravu ko je bolji."
*Ispisao Ilijadu i Odiseju na tu temu.
nE cItAtE mE
*Ispisao Ilijadu i Odiseju na tu temu.
nE cItAtE mE
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

Primjetiti ćete i Milan na devetom mjesto kojem neki Konate i Phillips (who the fuck is even that?) nisu dopustili pravu šansu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
A gledaj Citya kruh te hranio, bit ce zajebani ove sezone u LP jer im je odbrana na nivou sad.
- LlullSergio
- Kontakt:
Becker Trent Robertson Van Dijk Skriniar/Bastoni Fabinho Hendo Barella Mane Salah Lautaro
To je najboljih 11 kombinovano, opet u ovom nekom 4-3-3. Kako bi to licilo na terenu je drugi par cipela. Broz nije daleko od ove trojice veznjaka svakako.
To je najboljih 11 kombinovano, opet u ovom nekom 4-3-3. Kako bi to licilo na terenu je drugi par cipela. Broz nije daleko od ove trojice veznjaka svakako.
- Felixians4
- Kontakt:
Pa da. I nisam napisao tko je bolji,to je tako dječji. Napisao iz potrebe. Ništa,eto, omalovažavite jer pišem duge postove i ne sviđa ti se što pišem,a sadržaj i protuargumenti nemaš. Ne možeš protiv zida nepomičnog se gurkat
Vec se to demantiralo. Kaže nisu ni razmisljali o tome nikako.
Oko svog AFCONa vjerujem da ima neke istine, ne bi bezveze svi pisali.
Inače, sa presice danas. Bobby blizu povratka, Jones isto napreduje, a Matip ne razmišlja o povratku u repku. Dodaje i da su svi u kampu primili najmanje dvije doze vakcine i ubrzo i booster
Inače, sa presice danas. Bobby blizu povratka, Jones isto napreduje, a Matip ne razmišlja o povratku u repku. Dodaje i da su svi u kampu primili najmanje dvije doze vakcine i ubrzo i booster
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jbt zemlja na ivici civilnog rata, 2% vakcinisanih a oni navalili na AFCON i gotovo.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Zato mogu oznacit teritorij pisanjem po tom istom zidu.Felixians4 je napisao/la: ↑15 dec 2021, 12:35Pa da. I nisam napisao tko je bolji,to je tako dječji. Napisao iz potrebe. Ništa,eto, omalovažavite jer pišem duge postove i ne sviđa ti se što pišem,a sadržaj i protuargumenti nemaš. Ne možeš protiv zida nepomičnog se gurkat
Sky je potvrdio prenose AFCONA tako da nema od odgode nista, nazalost.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- Felixians4
- Kontakt:
ne možeš,ti si zid,po tebi se piša.gaston je napisao/la: ↑15 dec 2021, 14:32Zato mogu oznacit teritorij pisanjem po tom istom zidu.Felixians4 je napisao/la: ↑15 dec 2021, 12:35Pa da. I nisam napisao tko je bolji,to je tako dječji. Napisao iz potrebe. Ništa,eto, omalovažavite jer pišem duge postove i ne sviđa ti se što pišem,a sadržaj i protuargumenti nemaš. Ne možeš protiv zida nepomičnog se gurkat
Sky je potvrdio prenose AFCONA tako da nema od odgode nista, nazalost.
Ne citas me ba druze cc
- Felixians4
- Kontakt:
Još oni nekakvi što su osvojili njihovu LP lobiraju da krene ranije radi svjetskog klupskog prvenstva
Cirkus od takmičenja.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.