FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako mu je vracanje Poture vizija, onda je vizionar za 10. Klix u ekstazi, eto informacija iz kluba za male pare
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Koliko smo loši, do sad smo trebali petoricu najmanje riješiti i dovesti 10, jer ovo sto imamo sve panj do panja...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Potura sada itekako zna sta smije a sta ne smije. I nije bez razloga vraćena. Ne kao u epohi Sabrine, da dobija platu a nista ne radi. Sada je malo drugacije.napoleon72 je napisao/la: ↑19 dec 2021, 22:22Ako mu je vracanje Poture vizija, onda je vizionar za 10. Klix u ekstazi, eto informacija iz kluba za male pare
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Gledam juce Hajduk - Osijek i razmišljam kako naše Sarajevo da se izdigne iz blata. Mislim da je pravi put ovaj kojim ide Bjelica skup ratnika profesionalaca bez zvijezda i kapitalaca, rad, red, disciplina. Jesu ne gledljivi al ko te pita, rezultat je mjerilo, mislim da moramo krenuti tim putem, nemamo novca za skupe majstore onda se okreni mladima, stvori ratnike i disciplinu i eto rezultata. Atl Madrid je igrao finala i LP i EL a budžetom nije ni medju 20. Naravno da ovo ne moze s istrošenim igracima tipa Hebibovic, Dupovac, Velkoski, Ahmetovic, Oremuš, Lazic, Bodul
Brate kakav osijek bez zvijezda i kapitalaca? Mierez, Fiolic, Bohar, Kleinheisler, Ndockyt i jos nekoliko igraca... I ovaj Topcagic veoma dobar u Osijeku, a sjecam se davno neko ga ovdje spomenuo mi bili u fazonu kakav on... E eto nam sad merso od 36 godina i dervisagic veliki talent sa 22 hamanbordobijeli je napisao/la: ↑20 dec 2021, 11:25Gledam juce Hajduk - Osijek i razmišljam kako naše Sarajevo da se izdigne iz blata. Mislim da je pravi put ovaj kojim ide Bjelica skup ratnika profesionalaca bez zvijezda i kapitalaca, rad, red, disciplina. Jesu ne gledljivi al ko te pita, rezultat je mjerilo, mislim da moramo krenuti tim putem, nemamo novca za skupe majstore onda se okreni mladima, stvori ratnike i disciplinu i eto rezultata. Atl Madrid je igrao finala i LP i EL a budžetom nije ni medju 20. Naravno da ovo ne moze s istrošenim igracima tipa Hebibovic, Dupovac, Velkoski, Ahmetovic, Oremuš, Lazic, Bodul
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Meščini ti Belupo gledao, a ne Osijek.
HahahaOsmaDolazi je napisao/la: ↑20 dec 2021, 08:14Potura sada itekako zna sta smije a sta ne smije. I nije bez razloga vraćena. Ne kao u epohi Sabrine, da dobija platu a nista ne radi. Sada je malo drugacije.napoleon72 je napisao/la: ↑19 dec 2021, 22:22Ako mu je vracanje Poture vizija, onda je vizionar za 10. Klix u ekstazi, eto informacija iz kluba za male pare
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
hihihi... Zar sam toliko smiješanLecler je napisao/la: ↑20 dec 2021, 11:55HahahaOsmaDolazi je napisao/la: ↑20 dec 2021, 08:14Potura sada itekako zna sta smije a sta ne smije. I nije bez razloga vraćena. Ne kao u epohi Sabrine, da dobija platu a nista ne radi. Sada je malo drugacije.napoleon72 je napisao/la: ↑19 dec 2021, 22:22Ako mu je vracanje Poture vizija, onda je vizionar za 10. Klix u ekstazi, eto informacija iz kluba za male pare
Znači neko yebe svoju firmu, ošteti je, i poslije ga vratiš i kažeš mu to ne smiješ više raditi, ili se ja bum tak izderal na tebe!!OsmaDolazi je napisao/la: ↑20 dec 2021, 08:14Potura sada itekako zna sta smije a sta ne smije. I nije bez razloga vraćena. Ne kao u epohi Sabrine, da dobija platu a nista ne radi. Sada je malo drugacije.napoleon72 je napisao/la: ↑19 dec 2021, 22:22Ako mu je vracanje Poture vizija, onda je vizionar za 10. Klix u ekstazi, eto informacija iz kluba za male pare
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- napoleon72
- Kontakt:
Koliko znam, Potura je potpisivala lose ugovore na stetu kluba, saradjivala sa lopovom Kantardzicem, ugradjivala se u prodaju grickalica na stadionu... Zar u drzavi nema sposobna osoba da dodje na njeno mjesto a ne ovako? Vracanje pokvarene osobe u klub je los potez, ma koliko joj ovlasti bile kontrolisaneOsmaDolazi je napisao/la: ↑20 dec 2021, 08:14Potura sada itekako zna sta smije a sta ne smije. I nije bez razloga vraćena. Ne kao u epohi Sabrine, da dobija platu a nista ne radi. Sada je malo drugacije.napoleon72 je napisao/la: ↑19 dec 2021, 22:22Ako mu je vracanje Poture vizija, onda je vizionar za 10. Klix u ekstazi, eto informacija iz kluba za male pare
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pisao sam prije da ona nije nikada ni otišla iz kluba, Sabrina je samo prebacila u SFK.
Glavni predstavnik i potpredsjednik kluba.
Glavni predstavnik i potpredsjednik kluba.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma ocekivao sam press do kraja godine gdje ce se sumirati sve sto se radilo i na proljece i na jesen, kao i planovi za dalje. Ali posto Mirvic nije u SA, onda se nadam bar poslije NG da ce biti nesto.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Da, ali fufa ima ugovor za stalno.napoleon72 je napisao/la: ↑20 dec 2021, 12:25Koliko znam, Potura je potpisivala lose ugovore na stetu kluba, saradjivala sa lopovom Kantardzicem, ugradjivala se u prodaju grickalica na stadionu... Zar u drzavi nema sposobna osoba da dodje na njeno mjesto a ne ovako? Vracanje pokvarene osobe u klub je los potez, ma koliko joj ovlasti bile kontrolisaneOsmaDolazi je napisao/la: ↑20 dec 2021, 08:14
Potura sada itekako zna sta smije a sta ne smije. I nije bez razloga vraćena. Ne kao u epohi Sabrine, da dobija platu a nista ne radi. Sada je malo drugacije.
- tutankamon1905
- Kontakt:
joker90 je napisao/la: ↑20 dec 2021, 12:25Znači neko yebe svoju firmu, ošteti je, i poslije ga vratiš i kažeš mu to ne smiješ više raditi, ili se ja bum tak izderal na tebe!!OsmaDolazi je napisao/la: ↑20 dec 2021, 08:14Potura sada itekako zna sta smije a sta ne smije. I nije bez razloga vraćena. Ne kao u epohi Sabrine, da dobija platu a nista ne radi. Sada je malo drugacije.napoleon72 je napisao/la: ↑19 dec 2021, 22:22Ako mu je vracanje Poture vizija, onda je vizionar za 10. Klix u ekstazi, eto informacija iz kluba za male pare

-
- Kontakt:
Ma ok su to igraci al nisu zvucna imena i ne iskacu iz sistema. Nemaju igraca tipa Livaja, Oršić, Petkovic. Recimo Bočkaj je bio glavni vezni igrač i zvijezda tima dok nije došao Bjelica. Bočkaj je dobar al nema radijus kretanja za veznog igraca, imao je viška kila i presjedio je prošlu godinu na klupi jer je bio nespreman, sad je popravio fiziku i koristi ga kao beka. Kod nas u klubu i u ligi to ni jedan trener nece da uradi kad mu je glavni igrac nespreman da ga klupira jer se boje treneri. Ove sto si gore spomenuo igrace Osijeka svi su trkači i ratnici, Mierez je dao ja mislim 3 gola samo ovu sezonu al gine najbolji je odbrambeni igrac Osijeka, ja o tome pricam da nam trebaju ratnici a ne dizelaši tipa Bodula i Velkoskogkeli je napisao/la: ↑20 dec 2021, 11:41Brate kakav osijek bez zvijezda i kapitalaca? Mierez, Fiolic, Bohar, Kleinheisler, Ndockyt i jos nekoliko igraca... I ovaj Topcagic veoma dobar u Osijeku, a sjecam se davno neko ga ovdje spomenuo mi bili u fazonu kakav on... E eto nam sad merso od 36 godina i dervisagic veliki talent sa 22 hamanbordobijeli je napisao/la: ↑20 dec 2021, 11:25Gledam juce Hajduk - Osijek i razmišljam kako naše Sarajevo da se izdigne iz blata. Mislim da je pravi put ovaj kojim ide Bjelica skup ratnika profesionalaca bez zvijezda i kapitalaca, rad, red, disciplina. Jesu ne gledljivi al ko te pita, rezultat je mjerilo, mislim da moramo krenuti tim putem, nemamo novca za skupe majstore onda se okreni mladima, stvori ratnike i disciplinu i eto rezultata. Atl Madrid je igrao finala i LP i EL a budžetom nije ni medju 20. Naravno da ovo ne moze s istrošenim igracima tipa Hebibovic, Dupovac, Velkoski, Ahmetovic, Oremuš, Lazic, Bodul
- napoleon72
- Kontakt:
Nama trebaju ratnici a ne svileni akademici, i to nek vam je jasno dok ovdje igrate!!
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Skup ratnika od 30 miliona eura vrijednostibordobijeli je napisao/la: ↑20 dec 2021, 11:25Gledam juce Hajduk - Osijek i razmišljam kako naše Sarajevo da se izdigne iz blata. Mislim da je pravi put ovaj kojim ide Bjelica skup ratnika profesionalaca bez zvijezda i kapitalaca, rad, red, disciplina. Jesu ne gledljivi al ko te pita, rezultat je mjerilo, mislim da moramo krenuti tim putem, nemamo novca za skupe majstore onda se okreni mladima, stvori ratnike i disciplinu i eto rezultata. Atl Madrid je igrao finala i LP i EL a budžetom nije ni medju 20. Naravno da ovo ne moze s istrošenim igracima tipa Hebibovic, Dupovac, Velkoski, Ahmetovic, Oremuš, Lazic, Bodul

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase