demichelis i van buyten ipak
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Gojak je tu negdje sa puževima.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- NerminFatic
- Kontakt:
Hajd sto mu penale ne daju a sada ni slobodnjak s 18-20 m!! Sve onaj ljevak s brojem 18 puca.Pa nece nikad ni dati gol ovako!
- Goalgetter
- Kontakt:
Pjanic dobre 3 godine nije dao gol iz slobodnjaka ako se dobro sjecam; nazalost to je izgubio kad je Ronaldo dosao u Juventus, kao da je preko noci zaboravio pucati. A nije ni prvi put da mu drugi uzimaju slobodnjake, od Ljajica u Romi, Gourcuffa u Lyonu itd.NerminFatic je napisao/la: ↑23 dec 2021, 19:49Hajd sto mu penale ne daju a sada ni slobodnjak s 18-20 m!! Sve onaj ljevak s brojem 18 puca.Pa nece nikad ni dati gol ovako!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Odigrao je dobru utakmicu. Ali nazalost se vidi da je to daleko od onog igraca sto je bio u Juventusu, poceo je opadati u kvaliteti par mjeseci prije odlaska u Barsu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Pjanic u januaru prelazi u novi dvorac.
Jeste pao formom, nije imao kontinuiteta od prelaska u Barcelonu, u Besiktasu svako malo pauza zbog povrede itd.
...bez obzira na to prilikom svakog kontakta s loptom se vidi da je umjetnik. Ima on jos koju godinu vrhunskog fudbala u svojim nogama samo mu je potrebna motivacija (konkurentan klub u ligama 5) i igrači koji ga razumiju.
Nije ni Dzeki isto igrati u limitiranoj Romi i šampionu Interu.
Jeste pao formom, nije imao kontinuiteta od prelaska u Barcelonu, u Besiktasu svako malo pauza zbog povrede itd.
...bez obzira na to prilikom svakog kontakta s loptom se vidi da je umjetnik. Ima on jos koju godinu vrhunskog fudbala u svojim nogama samo mu je potrebna motivacija (konkurentan klub u ligama 5) i igrači koji ga razumiju.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dzeko dugo vremena drzi isti kvalitet i nivo, to je isti igrac kao u Romi sto je bio. Pjanic je jos uvijek kvalitetan igrac ali daleko od onog nivoa na kojem je bio.
⚜️~⚜️~⚜️
Dzeko je klasa koja traje i takvih nema puno u danasnjem fudbalu. Pjanic je mozda nekada u nekim godinama karijere igrao na vecem nivou od Dzeke, ali sve se bojim da je poput vecine igraca koji nanizu nekoliko vrhunskih sezona i onda jednostavno ispuhaju, Pjanic ide ka tome, mozda mu je iduci prelazni rok sansa da napravi zaokret u karijeri i produzi svoj vijek, do njega je, ali me nikako ne bi iznenadilo to da zavrsi ozbiljnu karijeru kroz godinu ili dvije, nazalost. Vidjet cemo hoce li ova moja sumnja gore da se ispostavi kao istinita, volio bih da to ne bude tako. On ima teoretski 6 godina u kojim bi mogao da pruza vrhunske partije, sad je do njega koliko u njemu ima elana za to. Tek sad vidis sta je Modric...hurem je napisao/la: ↑24 dec 2021, 09:47Pjanic u januaru prelazi u novi dvorac.
Da, veoma slaba partija.
Jest da su ga markirali veći dio utakmice ali to nije nikakvo opravdanje. Nije imao dobrog poteza na utakmici pa makar to bilo proigravanje u stranu.
Jest da su ga markirali veći dio utakmice ali to nije nikakvo opravdanje. Nije imao dobrog poteza na utakmici pa makar to bilo proigravanje u stranu.
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Gledao sam utakmicu. Pretucen je realno. Utakmica je bila preostra, doduse visok tempo, dosta duela i trke, glavni sudija je medjutim pustio tabacinu, a delio zute samo zbog opravdanih prigovora zbog preostre igre. Pjanic je fini, old-skul veznjak, u Italiji i Spaniji bio je nesumnjivo zasticeniji. Trebace njemu cela ova polusezona da se navikne na turske mesare.
Nego u oci mi je upao ovaj golman u Koniji vam, Sehic. Decko je klasa, ne znam sta trazi u Turskoj. Mora pod hitno u jacu ligu i klub. Odlican cuvar mreze.
Nego u oci mi je upao ovaj golman u Koniji vam, Sehic. Decko je klasa, ne znam sta trazi u Turskoj. Mora pod hitno u jacu ligu i klub. Odlican cuvar mreze.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Završio je Šehić sa ozbiljnim fudbalom, njemu je 33 godine i ova sezona je vrhunac karijere.
koji lik:-)
Bolno je gledati koliko je propao
Odavno mi prvih 45 minuta nije trajalo kao 45 sati.
Užasna utakmica.
Sreća pa Pjanic izadje da ne gledam vise.
Užasna utakmica.
Sreća pa Pjanic izadje da ne gledam vise.
Opet povreda?
- NerminFatic
- Kontakt:
Prije mjesec-dva "vracam se u Barcelonu naljeto", valjda da se dokaze da je Zuco grdno pogrijesio, a sad "Ostajem u Besiktasu"!?
Spasavnje karijere ili "daj sta das" pa makar i u Stambolu. E moj Miraleme.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
nek vidi hoćel ga metz vratiti ali nema dobrih šiša barova u metzu jPg
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 6 gostiju.