KANTA GODINE 2021 - komentari
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: KANTA GODINE 2021 - komentari
Bavarci dokazano najveci mekusci, sanjaju bojkoksa i justina 

Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Nisam znao da sam im ovoliko boli nanio.
Molim ove sto su glasali za Goretzku da promijene glas i da ih malo usrecim. Mala stvar za mene kao pojedinca, ali velika za baustelce kao kolektiv.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Ti nerviraš nesrećo jedna, boli možeš nanositi nekom u svom okruženju u što ne sumnjam.
Koga zaboli za ovu nagradu i hoćeš li je dobiti. Ti si etiketiran kao jedan od najomraženijih likova na forumu i to je fakt.
I sarma ( sarmelinho) ti je nasljednik, sačekaj samo malo da se opusti i dođe do vazduha.
Ako ništa, maloljetnih i nedojebenih pristalica imaš i to je nešto.
Koga zaboli za ovu nagradu i hoćeš li je dobiti. Ti si etiketiran kao jedan od najomraženijih likova na forumu i to je fakt.
I sarma ( sarmelinho) ti je nasljednik, sačekaj samo malo da se opusti i dođe do vazduha.
Vom Jäger zum Gejagten
Mogao bi ti malo baciti oko na podforum na kojem si moderator s obzirom da su trojica kandidata za kantu bila s istog..geronimo je napisao/la: ↑25 dec 2021, 20:49Ti nerviraš nesrećo jedna, boli možeš nanositi nekom u svom okruženju u što ne sumnjam.
Kakav moderator takav podforum 

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
-
- Kontakt:
Ima ovih par likova sto jos od babuke traze za sendvic i za kafu. To je ta ciljna grupa. I Greivis s njima. Apolon, Kwedi, KSG, i ta kompanija. Ni braca Grim ih ne bi takve napravila.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
I šta sa tim sad? Moderator sam i na ostalim ligama. Nije valjda da misliš da branim forumaša koji nosi isti dres kao i ja.Blejzer10 je napisao/la: ↑25 dec 2021, 21:47Mogao bi ti malo baciti oko na podforum na kojem si moderator s obzirom da su trojica kandidata za kantu bila s istog..geronimo je napisao/la: ↑25 dec 2021, 20:49Ti nerviraš nesrećo jedna, boli možeš nanositi nekom u svom okruženju u što ne sumnjam.
Pogrešan pokušaj spuštanja.
Inače se u ovo ne uključujem i ne glasam. Jedan od razloga je navala pametnjakovića kao što si ti. Zašto ja ne komentarišem za koga si ti glasao ili bilo ko drugi. Ne pretežem ja ni na jednu stranu, imam svog favorita i to sam istaknuo.
Taj isti me proziva i hinjski udara kao uvijek.
Vom Jäger zum Gejagten
Citav pdf place zbog dva lika, sto se ne braniteBundesliga je napisao/la: ↑25 dec 2021, 22:03Ima ovih par likova sto jos od babuke traze za sendvic i za kafu. To je ta ciljna grupa. I Greivis s njima. Apolon, Kwedi, KSG, i ta kompanija. Ni braca Grim ih ne bi takve napravila.

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Odavno nisam vidio ovoliku kuknjavu na forumu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Treba spojit bl i bhpl
Justin ili Greivis definitivno zasluzuje kantu jer godinama unazad pise gluposti na ovom forumu. Shvatio bi da je u pitanju prolazno stanje, ali to traje duzi niz godina i evidentno je da momak ima zivotnih problema koje pokusava lijeciti pisanjem takvih postova na forumu. Da se razumijemo nije ni Goretzka bolji, ali Greivis je broj 1 po pisanju gluposti na ovom forumu.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Čini ti se. Samo polemišemo I odgovaramo na sugestije.

Neka pobijedi gori. Svakako su najjači na ovom glasanju

I možda SS.ba ligu

Vom Jäger zum Gejagten
Do kmecanja adminu sam imao malo postovanja prema tebi. Od tada nula bodova.geronimo je napisao/la: ↑25 dec 2021, 22:22I šta sa tim sad? Moderator sam i na ostalim ligama. Nije valjda da misliš da branim forumaša koji nosi isti dres kao i ja.Blejzer10 je napisao/la: ↑25 dec 2021, 21:47Mogao bi ti malo baciti oko na podforum na kojem si moderator s obzirom da su trojica kandidata za kantu bila s istog..geronimo je napisao/la: ↑25 dec 2021, 20:49Ti nerviraš nesrećo jedna, boli možeš nanositi nekom u svom okruženju u što ne sumnjam.
Inače se u ovo ne uključujem i ne glasam. Jedan od razloga je navala pametnjakovića kao što si ti. Zašto ja ne komentarišem za koga si ti glasao ili bilo ko drugi. Ne pretežem ja ni na jednu stranu, imam svog favorita i to sam istaknuo.

Eto Boixos i ja vise necemo pisati na farmerskoj, pa uzivaj u tri posta mjesecno na istoj.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Pa što ne moderiraš onda malo kolege s tvog podforumima na tim drugima podforumima kad si već globalni moderator?geronimo je napisao/la: ↑25 dec 2021, 22:22I šta sa tim sad? Moderator sam i na ostalim ligama. Nije valjda da misliš da branim forumaša koji nosi isti dres kao i ja.
Oprali su na ruke min 3 različita pdfa a ti nisi slova napisao, a sad se javljaš i se.reš o nekim drugim forumašima kao
ajde bogati
Moderirao na početku, intenzivno i jako. Bilo nas je više i priznajem, dosta teže. S vremenom su mnogi otišli, pa i ja, koji gotovo da ne čita druge podforume. Ostajem ovdje radi par stvari i pratim jedan klub I pomalo ligu. Tu istu posjećuju pomenuti godinama i niti jedan normalan post nisu napisali niti se sa njima može šta diskutovati.
Čist hejt i ništa više. Totalno glupo i besmisleno.
Ne bih ja više, niti sam ti dužan pravdati se. Imaš adresu gdje se možeš žaliti. Ali vjeruj mi da griješiš.
Vjerujem ja da Greivasa ima svugdje i da i tamo ima moderatora osim mene. Neki su samo na papiru, ali to je drugi par cipela....
Vom Jäger zum Gejagten
Ma jel nest napises protiv bayerna kad popuse odmah brisu postove.
Justin je meni ok lik sad. Pod nickom greivis je bio iritantan al s vremenom il je on popravio troll il sam ja navikao. Problem je sto se pojedinci lahko pale.
Boixov troll vec mi nije zanimljiv nema tu emocija
Al sto jest jest najvise kandidata za kanti dolazi a bayernove teme i onda se pitaju sto ih ovi yebu.
Pocistit u svojoj avliji pa onda o drugima srat.
Justin je meni ok lik sad. Pod nickom greivis je bio iritantan al s vremenom il je on popravio troll il sam ja navikao. Problem je sto se pojedinci lahko pale.
Boixov troll vec mi nije zanimljiv nema tu emocija

Al sto jest jest najvise kandidata za kanti dolazi a bayernove teme i onda se pitaju sto ih ovi yebu.
Pocistit u svojoj avliji pa onda o drugima srat.
Lik koji je moderator na 8 podforuma i sam kaže da ne ulazi u druge podforume osim Bundeske, ima definiciju moderatora na papiru, u koju sebe ne uklapa
r/selfawarewolves zove
r/selfawarewolves zove
Ccc, pa nije mi ovo posao da moram biti. Ima ko odlučuje treba li nekoga smjeniti ili mu naći zamjenu.

Vom Jäger zum Gejagten
Najjače od svega je kad likovi koji su trajno banovani poput KSG,Apolončeka,Kwedija koji nije dočekao kraj ovog glasanja jer opet je popio trajni ban dođu pametovati.I takvi opet dođu na forum i pišu ko je dobar a ko loš forumaš.Justin jednostavno smara ne trebam ni pogledati post jer znam unaprijed šta je napisao bauštelci,farmeri i tako u krug godinama.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.